Görümcem hamile

Amin inşallah herkes için Allah hayırlısını nasip etsin

Nasıl bir konu başlığı açmamı isterdiniz bir derdim var postuna hissettiğim şeyi yazmak istedim hepsi bu. Hamile oluşunu kendime dert etmiyorum aksine onun adına çok sevindim 9 ay oldu hanımefendi deneyeli ve ben onun öncesinde de vajinismus illetiyle uğraştım nasıl bir psikolojik zorluk anlatamam evet olmayabilir ben bunu biliyorum herşey nasip benimde çevremde bir sürü kişi hamile ama en yakınımdan birisi olunca sadece içim bir tuhaf oldu özendim kıskanmadim dertlenmedim ben kendi kalbimi biliyorum Allah'a çok şükür burada da beni anlayan çok kişi var Allah razı olsun

İnşallah teşekkür ederim desteğiniz için

Ben evlenmeden once 9cm lik kitle amaliyatı oldum. Rahmim kitleden dolayi eğri kaldi. 38 de evlendim, evlenirken benim cocugum olmaz diyerek evlendim. Ilk aydan hamile kaldim suan 3 yaşında oğlum , ve korunurken birtane daha oldu. 1 bucuk yasindada kizim var. Sen gerekli tedavilerini yap, onun dışında cocuk isini unut. Düşündükçe stres olursun. Gorumceni kıskandığını düşünmüyorum, ki olabilirde. Insan evlâdayız bizlerinde istekleri hayalleri olabilir. Allah sana en yakın zamanda, dunyalar tatlisi sağlikli evlatlar nasip etsin.

Çok ama çok geçmiş olsunnnn Allah güzel çocuklarınızı size bağışlasın asla kıskanmadim özendim imrendim sadece amin inşallah herşeyin hayırlısı olsun

Sizi en iyi anlayan sizin gibi olandır eminim kıskanç veya haset düşündüğünüzden değil bende 7 yıllık evliyim çocuğum yok her yakınım hamile olduğunu duyunca ah çekiyorum

sabırlı olun, daha çok yenisiniz bir hastaneye başvurup testlerinizi yaptırın hem eşiniz hem siz, eğer sorun yoksa kendiize zaman tanıyın stres yapmayın, bir sorun varsada geç kalmadan tedavinizi olun

Kısaca şöyle anlatayım ben 2010da evlendim kardesim 2011 de evlendi 1.dogumlari yaptık 45gun var aralarında sonra kardeşim 1kereye mahsus korunmadan ilişkiye girdiler ve o ay hamile olduğunu öğrendi ben yılbaşı gecesinden itibaren karar verip başladık halen hamile kalmadım 8ayda tutturamadij onlar tek denemede tuttu

Daha cinsellik yaşamaya başlayalı 1 yıl bile olmamış. Yaşında emimin 25 altı. İşin gücünde yok evde can sıkıntısından hamileliğe,görümcene sarıyorsun.
Ne cirkin bi yorum. Insanlari tanimadan sosyal medyada klavye kralicesisiniz.. 25 yas alti calismiyorsa ne oluyor ? Ki bunu 27 yasinda evlenen 29 yasinda ilk gebeligini dusunen universite mezunu ve calisan biri olarak soyluyorum. Insanlari kaliplara koydugunuz surece bu ulkeden bisey olmaz. Ayrica tercumanim, avrupada da cok bulundum. 20 yasinda anne olan genc kizlara kimse sizin gibi cirkin yaklasmiyordu..

Algida secicilik bile yasiyorsun disari filan cikinca..herkes hamile gibi geliyor.. ama o kadar cok kisi tedavi goruyorki ve artik gercekten cok ilerledi bu isler.. asilama tup bebek daha yol uzun ve umutsuzluk icin erken. Fesatlik olarak dusunmedim
Ama ister istemez bir kiyas yapmissindir -ki burda kim olsa ayni seyi yapardi eminim.
Daha yeni evlisin bugunlerin tadini cikarin ve acele etmeyin yasiniz gencse hele..sonucta ebeveyn olduktan sonra omurluk oluyor..takmadigin zaman hamile kalirsin.. tabiiki tedavini ol ama her ay gozyasina bogulma mesela takma.. olursa olur olmazsa tadini cikaririm diye dusun.

Çok ama çok geçmiş olsunnnn Allah güzel çocuklarınızı size bağışlasın asla kıskanmadim özendim imrendim sadece amin inşallah herşeyin hayırlısı olsun
Sagol canim benim. Olabilir insaniz bende anne ve basi ve akrabalari olan insanlara imreniyorum. Hic birine sahip olmayan biri olarak. Hayatta hep insanin karşısına, kendinde olmayini çıkarır. Daha dogrusu ilgimiz onlar olur. Sen rahat ol Allah'ın izni ile birgun seninde olur inşallah. Daha cok gençsin . Hakinda hayırlısı hersey gonlunce olsun.

Sizi anliyorum. Gorumcem ve benim aramda da 1 sene var. O 1 sene once evlendi. O 3 senelik ben 2 senelil hamileyim. Sanirim onun da sorunlari var, tedavisiz olmuyor. Ben yakin zamanda gebelik planladim ve ilk denemede oldu. Gorumceme soyleyip soylememelte cekindim ama benden duymasini istedim. O da hayirlisi olsun diyince bi uzuldum. Sanki nispet yapiyormus gibi kendimi hissettim. Ama 9 ay saklayamazdim ki. Sizi de gorumceniz kiskandirmaya calistigini sanmiyorum. Adetinizin 3.gunu hormon testi yaptirin, esinizin de sperm kalitesine bakilsin. Belki de cok basit birseyden dolayi olmuyordur. Iyi dusunun iyi olsun.

25 yaş altı,eğitimini tamamlamamış evlenme bide üstüne çocuk yapma meraklısı kızların büyük çoğunluğuna ne oluyor biliyor musunuz? Burası Türkiye Avrupa’dan kopup gerçek hayata dönmenizi tavsiye ederim. Çok merak ediyorsanız o kızlara ne olduğunu buradaki konuların hangi yönde ağırlıklı olduğuna bakın.

Yurt disinda nikah olayina cok takmadiklari icin ve daha ozgur yasadiklari icin.. 14-15 inde anne olanlarda var.. sonra okulunada devam ediyor cocugunada bakiyor. Ha tabii bunlar super ornek degilde evet millette bi onyargi var cocuk isteyene.

Evet tedavi goren artik cok fazla. Ben mesela daha denemelere baslamadan esimin basinin etini yedim. "Ya kesin bizim de bi sorun cikacak, tedaviyle ugrascaz baksana artik dogal yolla gebe kalinmiyor falan" diye. Ama ilk denememizde oldu. Yani cidden cevremizde bizi kotu etkiliyor . Keske bu kadar cok bilgiye acik olmasaydik. Okuya okuya iyice kafayi siyiriyoruz..
Yurt disinda nikah olayina cok takmadiklari icin ve daha ozgur yasadiklari icin.. 14-15 inse anne olanlarda var.. sonra okulunada devam ediyor cocugunada bakiyor. Ha tabii bunlar super ornek degilde evet millette bi onyargi var cocuk isteyene.
Tabiki de iyi ornek degil. Ama burada bi derdi olan genc bir kadina bu yorumu yapmak cok cirkince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…