Amin inşallah herkes için Allah hayırlısını nasip etsinİnşallah gönlünüzden geçen neyse Allah onu nasip etsin ❤. Bazı çiftlerin ikiside çok üretken olabiliyor öyle olduğunda erken hamilelik olabiliyor benim bir tanıdığım ilk haftasında hamile kalmıştı. Allah hayırlısını nasip etsin ya
Varikosel yok eşimdeVarikosel durumu mu var eşinin?
Nasıl bir konu başlığı açmamı isterdiniz bir derdim var postuna hissettiğim şeyi yazmak istedim hepsi bu. Hamile oluşunu kendime dert etmiyorum aksine onun adına çok sevindim 9 ay oldu hanımefendi deneyeli ve ben onun öncesinde de vajinismus illetiyle uğraştım nasıl bir psikolojik zorluk anlatamam evet olmayabilir ben bunu biliyorum herşey nasip benimde çevremde bir sürü kişi hamile ama en yakınımdan birisi olunca sadece içim bir tuhaf oldu özendim kıskanmadim dertlenmedim ben kendi kalbimi biliyorum Allah'a çok şükür burada da beni anlayan çok kişi var Allah razı olsunKotu kalpli biri degilim diyorsunuz ama gorumcem hamile diye konu aciyorsunuz. Demekki hamile olusunu kendinize dert ediyorsunuz. Bence gayette kotu niyetlisiniz. Henuz 4 ay olmus deneyeli bu kadar abartmayin isterseniz. Benim 3.5 sene cocugum olmadi o sure zarfinda ccevrmde bir suru kisinin cocugu oldu onun oldu benim olmadi diye bu durumu kisillestirmek hic aklima gelmedi.
İnşallah teşekkür ederim desteğiniz içinÇocuk sahibi olmaya çalışan her kadının yaşadığı şeyler bunlar.Sizin çocuğunuz olmuyordur ama etrafta kim var kim yok herkes hamiledir.Hic beklemediğiniz insanlar bile hamile kalır.Siz sürekli ona odaklı olduğunuz için hep karşınıza çıkar.Ama şunu unutmayın stres en büyük etken eşinizin testleri nasıl çıkar bilemem ama siz stres yapmaz oluruna bırakırsanız olacak sakın unutmayın.
Yok hayır ikinci evliliği 35 yaşında istiyordu Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahGörümceniz biraz acele mi etmiş? Bence onun açısından üzücü evliliğe pat diye çocukla göz açmak.
Yok hayır ikinci evliliği 35 yaşında istiyordu Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben evlenmeden once 9cm lik kitle amaliyatı oldum. Rahmim kitleden dolayi eğri kaldi. 38 de evlendim, evlenirken benim cocugum olmaz diyerek evlendim. Ilk aydan hamile kaldim suan 3 yaşında oğlum , ve korunurken birtane daha oldu. 1 bucuk yasindada kizim var. Sen gerekli tedavilerini yap, onun dışında cocuk isini unut. Düşündükçe stres olursun. Gorumceni kıskandığını düşünmüyorum, ki olabilirde. Insan evlâdayız bizlerinde istekleri hayalleri olabilir. Allah sana en yakın zamanda, dunyalar tatlisi sağlikli evlatlar nasip etsin.Nasıl bir konu başlığı açmamı isterdiniz bir derdim var postuna hissettiğim şeyi yazmak istedim hepsi bu. Hamile oluşunu kendime dert etmiyorum aksine onun adına çok sevindim 9 ay oldu hanımefendi deneyeli ve ben onun öncesinde de vajinismus illetiyle uğraştım nasıl bir psikolojik zorluk anlatamam evet olmayabilir ben bunu biliyorum herşey nasip benimde çevremde bir sürü kişi hamile ama en yakınımdan birisi olunca sadece içim bir tuhaf oldu özendim kıskanmadim dertlenmedim ben kendi kalbimi biliyorum Allah'a çok şükür burada da beni anlayan çok kişi var Allah razı olsun
Çok ama çok geçmiş olsunnnn Allah güzel çocuklarınızı size bağışlasın asla kıskanmadim özendim imrendim sadece amin inşallah herşeyin hayırlısı olsunBen evlenmeden once 9cm lik kitle amaliyatı oldum. Rahmim kitleden dolayi eğri kaldi. 38 de evlendim, evlenirken benim cocugum olmaz diyerek evlendim. Ilk aydan hamile kaldim suan 3 yaşında oğlum , ve korunurken birtane daha oldu. 1 bucuk yasindada kizim var. Sen gerekli tedavilerini yap, onun dışında cocuk isini unut. Düşündükçe stres olursun. Gorumceni kıskandığını düşünmüyorum, ki olabilirde. Insan evlâdayız bizlerinde istekleri hayalleri olabilir. Allah sana en yakın zamanda, dunyalar tatlisi sağlikli evlatlar nasip etsin.
Sizi en iyi anlayan sizin gibi olandır eminim kıskanç veya haset düşündüğünüzden değil bende 7 yıllık evliyim çocuğum yok her yakınım hamile olduğunu duyunca ah çekiyorumMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
sabırlı olun, daha çok yenisiniz bir hastaneye başvurup testlerinizi yaptırın hem eşiniz hem siz, eğer sorun yoksa kendiize zaman tanıyın stres yapmayın, bir sorun varsada geç kalmadan tedavinizi olunMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Ne cirkin bi yorum. Insanlari tanimadan sosyal medyada klavye kralicesisiniz.. 25 yas alti calismiyorsa ne oluyor ? Ki bunu 27 yasinda evlenen 29 yasinda ilk gebeligini dusunen universite mezunu ve calisan biri olarak soyluyorum. Insanlari kaliplara koydugunuz surece bu ulkeden bisey olmaz. Ayrica tercumanim, avrupada da cok bulundum. 20 yasinda anne olan genc kizlara kimse sizin gibi cirkin yaklasmiyordu..Daha cinsellik yaşamaya başlayalı 1 yıl bile olmamış. Yaşında emimin 25 altı. İşin gücünde yok evde can sıkıntısından hamileliğe,görümcene sarıyorsun.
Sagol canim benim. Olabilir insaniz bende anne ve basi ve akrabalari olan insanlara imreniyorum. Hic birine sahip olmayan biri olarak. Hayatta hep insanin karşısına, kendinde olmayini çıkarır. Daha dogrusu ilgimiz onlar olur. Sen rahat ol Allah'ın izni ile birgun seninde olur inşallah. Daha cok gençsin . Hakinda hayırlısı hersey gonlunce olsun.Çok ama çok geçmiş olsunnnn Allah güzel çocuklarınızı size bağışlasın asla kıskanmadim özendim imrendim sadece amin inşallah herşeyin hayırlısı olsun
25 yaş altı,eğitimini tamamlamamış evlenme bide üstüne çocuk yapma meraklısı kızların büyük çoğunluğuna ne oluyor biliyor musunuz? Burası Türkiye Avrupa’dan kopup gerçek hayata dönmenizi tavsiye ederim. Çok merak ediyorsanız o kızlara ne olduğunu buradaki konuların hangi yönde ağırlıklı olduğuna bakın.Ne cirkin bi yorum. Insanlari tanimadan sosyal medyada klavye kralicesisiniz.. 25 yas alti calismiyorsa ne oluyor ? Ki bunu 27 yasinda evlenen 29 yasinda ilk gebeligini dusunen universite mezunu ve calisan biri olarak soyluyorum. Insanlari kaliplara koydugunuz surece bu ulkeden bisey olmaz. Ayrica tercumanim, avrupada da cok bulundum. 20 yasinda anne olan genc kizlara kimse sizin gibi cirkin yaklasmiyordu..
Yurt disinda nikah olayina cok takmadiklari icin ve daha ozgur yasadiklari icin.. 14-15 inde anne olanlarda var.. sonra okulunada devam ediyor cocugunada bakiyor. Ha tabii bunlar super ornek degilde evet millette bi onyargi var cocuk isteyene.Ne cirkin bi yorum. Insanlari tanimadan sosyal medyada klavye kralicesisiniz.. 25 yas alti calismiyorsa ne oluyor ? Ki bunu 27 yasinda evlenen 29 yasinda ilk gebeligini dusunen universite mezunu ve calisan biri olarak soyluyorum. Insanlari kaliplara koydugunuz surece bu ulkeden bisey olmaz. Ayrica tercumanim, avrupada da cok bulundum. 20 yasinda anne olan genc kizlara kimse sizin gibi cirkin yaklasmiyordu..
Evet tedavi goren artik cok fazla. Ben mesela daha denemelere baslamadan esimin basinin etini yedim. "Ya kesin bizim de bi sorun cikacak, tedaviyle ugrascaz baksana artik dogal yolla gebe kalinmiyor falan" diye. Ama ilk denememizde oldu. Yani cidden cevremizde bizi kotu etkiliyor . Keske bu kadar cok bilgiye acik olmasaydik. Okuya okuya iyice kafayi siyiriyoruz..Algida secicilik bile yasiyorsun disari filan cikinca..herkes hamile gibi geliyor.. ama o kadar cok kisi tedavi goruyorki ve artik gercekten cok ilerledi bu isler.. asilama tup bebek daha yol uzun ve umutsuzluk icin erken. Fesatlik olarak dusunmedim
Ama ister istemez bir kiyas yapmissindir -ki burda kim olsa ayni seyi yapardi eminim.
Daha yeni evlisin bugunlerin tadini cikarin ve acele etmeyin yasiniz gencse hele..sonucta ebeveyn olduktan sonra omurluk oluyor..takmadigin zaman hamile kalirsin.. tabiiki tedavini ol ama her ay gozyasina bogulma mesela takma.. olursa olur olmazsa tadini cikaririm diye dusun.
Tabiki de iyi ornek degil. Ama burada bi derdi olan genc bir kadina bu yorumu yapmak cok cirkince.Yurt disinda nikah olayina cok takmadiklari icin ve daha ozgur yasadiklari icin.. 14-15 inse anne olanlarda var.. sonra okulunada devam ediyor cocugunada bakiyor. Ha tabii bunlar super ornek degilde evet millette bi onyargi var cocuk isteyene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?