Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen de güzel yazmssnz. Bir de yok onun için çok seviniyrm da demeleri yok mu. Sevinmyrsnz içiniz sürekli her şeyi kıyaslamktn cekistrmektn kötü olmus böylelerine çok kiziyrm. Aynısını bana kendi 2 ablam yaptı. Birinin 1 tane çocuğu vardı diğerinin yoktu. Hadi olmyni hep anlayisla karşıladım neler dedi etti ama doğurduktan sonra resti çektim huzura erdim ressmen. Sürekli kötü enerji ile konuşmalarından bikmistim.13 ay vajinusmusla mücadele etmişsiniz 2 senelik evlisiniz ve 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorsunuz. yani topu topu 2 aydır düzenli bir seks hayatınız var. adamlarla resmen hiç seks yapmayayım 2 ay içinde hamile kalayım diye düşünerek çocuk için evleniyorsunuz. bir erkek için çok onur kırıcı olmalı, adam evleniyor tam düzenli seks hayatı olacak hanımı hoop hamile kalıyor, hayır da diyemiyodur adam ne desin. ayrıca çok kıskanç ve fesatsınız. Allah çevremden sizin gibi insanları uzak tutsun. Görümcenizin haberi var mı durup durup ağlama krizilerine girdiğinizden
Orada ki bir kelimen insanlari bu duyguya sevk etti. Benden yaşça büyük görümcem!İçeriği okuduktan sonra bile beni anlamayıp başlığa takılıp kötü kalpli sin kıskançsın diyip anlamaya çalışmadan aşağılayıcı yorum yapanlar asıl sizin kalbiniz kötü sizin kalbiniz fesat ben Kendi yüreğimi biliyorum görümcemin hamile olmasına asla üzülmedim onun adına çok sevindim. Küçücük bir meleği fesatlanacak kadar iğrenç bir insan değilim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsizin anlamadığıniz şey ne biliyor musunuz ben sadece imrendim özendim çok istediğim için özlem duydum duyunca da duygularıma hakim olamadım hepsi bu kadarr. Bir insanı tanımadan yargısız infaz yapmak bu kadar kolay olmamalı. Kötü sözlerinizi size iade ediyorum İster inanın ister inanmayın umurumda da değil zaten.
Çok haklısın canim.Orada ki bir kelimen insanlari bu duyguya sevk etti. Benden yaşça büyük görümcem!
Allah güzel bebeğinizi size bağışlasın hanımefendi görümcemin yani ablamın Kendi tercihi ister uzak durur ister yakın ben asla kötü bir niyetle ona yaklaşmak bebeğe asla insan neyi nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor yukarıda söylediğim gibi ben kendimi bildikten sonra sizin hakaretleriniz umrumda değil.Çok haklısın canim.
I Ikooo5588 İnsan kendine kördür derler, yazdığını dedgni görmez kalbi fesat olan biz oluruz napalim. Yaşça büyük!!!! olan görümcen umarım senden uzak durur. Bebeğim olduktan 3 ay sonra 1 foto paylaştım ben sosyal medyada. 6 aylık hamile olana kadar karnım anlasilmyrdu kimseye de demedim. İyi ki dememsm diyorum hep böyle şeyleri okuyunca.
Üzülme canım daha yeni deniyorsun . Hiç ummadığın zman yavrun senin kucağında olcak bende 10 ay denedim olmadi . Bir gün komşum geldi yanıma bejimkininde olmadığını bildiği halde geldi yanıma biliyormusun gelinim hamile dedi bende o zman çok üzülmüştüm seni çok iyi anlıyorum ama olumlu düşünmeye çalışMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Hem sabırlı olun hemde "hamile kalmak" fikrini kafanızdan atın, rutin yaşantınıza devam edin. Eşinizle her şeyi aşkla yapın..Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...