Görümcem hamile

13 ay vajinusmusla mücadele etmişsiniz 2 senelik evlisiniz ve 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorsunuz. yani topu topu 2 aydır düzenli bir seks hayatınız var. adamlarla resmen hiç seks yapmayayım 2 ay içinde hamile kalayım diye düşünerek çocuk için evleniyorsunuz. bir erkek için çok onur kırıcı olmalı, adam evleniyor tam düzenli seks hayatı olacak hanımı hoop hamile kalıyor, hayır da diyemiyodur adam ne desin. ayrıca çok kıskanç ve fesatsınız. Allah çevremden sizin gibi insanları uzak tutsun. Görümcenizin haberi var mı durup durup ağlama krizilerine girdiğinizden
Aynen de güzel yazmssnz. Bir de yok onun için çok seviniyrm da demeleri yok mu. Sevinmyrsnz içiniz sürekli her şeyi kıyaslamktn cekistrmektn kötü olmus böylelerine çok kiziyrm. Aynısını bana kendi 2 ablam yaptı. Birinin 1 tane çocuğu vardı diğerinin yoktu. Hadi olmyni hep anlayisla karşıladım neler dedi etti ama doğurduktan sonra resti çektim huzura erdim ressmen. Sürekli kötü enerji ile konuşmalarından bikmistim.

Ben henüz hiç bir çocuk denemesinde bulunmadım ama çevremden biri hamile olunca sevindigim kadar buruklasiyorum geç mi kalıyoruz ya uğraşırsak uzun yıllar diye. O yüzden sakin olun uzulmeyin. Allah nasip editör bı şekilde. Annem hiç hamile kalamamis olmamış yıllarca sonra birden bana hamile kalıp sağlıklı bı doğum gerçekleştirmis bence hayırlı bir evladım 😅

Düzenli bir cinsel hayata alışın bakalım. Bir tadını çıkarın evliliğin. Öte yandan da korunmaz ve bir sorun varsa tedavisini olursunuz.
Bu kadar aceleci olursanız stres olur. Stres de gebe kalmayı engeller.
Görümceyi kıskandınız mı özendiniz mi, ne niyette bir insansınız ben bilemem ama bir derdim var bölümüne direkt "görümcem hamile" diye başlık açarsanız çok da masum gelmezsiniz insanlara.
Allah her isteyene nasip etsin. Size de.

Rabbim en kısa zamanda sevindirsin inşallah
Zamanını bekliyordur bebiş.. İçindeki buruklugu cok iyi anlıyorum sadece yasayan bilir cunku..
Esinin test sonuçlarını istersen bana atabilirsin zira bu konuda uzman oldum..

Şimdi kizacaksiniz belki ama önce evliliği tam anlamıyla yasasaniz sonra çocuk düşünseniz olmaz mı. Vajinismus geçirmiş siniz şimdi hamilelik olursa ilişki de azalacak doğum lohusalık bebek derken birbirinizden bir şey anlamayacaksınız. Burda bir çok konu var. Sizin kararınız çocuk

Şu an ne hissettiğini anlayabiliyorum benimde aynı apartmanda olduğum bi komşum vardı yeni evliydiler sorduğumda biz çocuk düşünmüyoruz demişti 3.ayın sonunda planlı gebelik elde etmişler duyunca bende çok sevindim tabiki ama üzüldüm kendime çünki biz 1 senedir deniyorduk olmamıştı sonra iyi bir doktora gidip yumurta çatlatma tedavisi olup hamile kalmıştım o bayandan 2 ay sonra kötü niyetli düşünmemişsindir eminim kendini strese sokma zamana bırak tedavilerin varsa eşinle ol gerisi allahtan tez zamanda annelik duygusunu yaşarsın ❤️🥰 inşallah

Benim ne hissettiğimi anlayıp kalben yanımda olup bana dua eden mesajla hissettiren insanlara gerçekten teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲❤️

İçeriği okuduktan sonra bile beni anlamayıp başlığa takılıp kötü kalpli sin kıskançsın diyip anlamaya çalışmadan aşağılayıcı yorum yapanlar asıl sizin kalbiniz kötü sizin kalbiniz fesat ben Kendi yüreğimi biliyorum görümcemin hamile olmasına asla üzülmedim onun adına çok sevindim. Küçücük bir meleği fesatlanacak kadar iğrenç bir insan değilim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 sizin anlamadığıniz şey ne biliyor musunuz ben sadece imrendim özendim çok istediğim için özlem duydum duyunca da duygularıma hakim olamadım hepsi bu kadarr. Bir insanı tanımadan yargısız infaz yapmak bu kadar kolay olmamalı. Kötü sözlerinizi size iade ediyorum İster inanın ister inanmayın umurumda da değil zaten.

İçeriği okuduktan sonra bile beni anlamayıp başlığa takılıp kötü kalpli sin kıskançsın diyip anlamaya çalışmadan aşağılayıcı yorum yapanlar asıl sizin kalbiniz kötü sizin kalbiniz fesat ben Kendi yüreğimi biliyorum görümcemin hamile olmasına asla üzülmedim onun adına çok sevindim. Küçücük bir meleği fesatlanacak kadar iğrenç bir insan değilim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 sizin anlamadığıniz şey ne biliyor musunuz ben sadece imrendim özendim çok istediğim için özlem duydum duyunca da duygularıma hakim olamadım hepsi bu kadarr. Bir insanı tanımadan yargısız infaz yapmak bu kadar kolay olmamalı. Kötü sözlerinizi size iade ediyorum İster inanın ister inanmayın umurumda da değil zaten.
Orada ki bir kelimen insanlari bu duyguya sevk etti. Benden yaşça büyük görümcem!

Çok acele ediyorsunuz daha evleneli 2 sene olmuş..40 yaş ve üstü değilseniz en az beş sene evliliğin tadını çıkarın.. ben de ilk zamanlar çok üzülürdüm birileri hamile kalınca inanın çok gereksizmiş bi süre sonra çocukla birlikte evlilik yürütenler size özenecek

Orada ki bir kelimen insanlari bu duyguya sevk etti. Benden yaşça büyük görümcem!
Çok haklısın canim.
I Ikooo5588 İnsan kendine kördür derler, yazdığını dedgni görmez kalbi fesat olan biz oluruz napalim. Yaşça büyük!!!! olan görümcen umarım senden uzak durur. Bebeğim olduktan 3 ay sonra 1 foto paylaştım ben sosyal medyada. 6 aylık hamile olana kadar karnım anlasilmyrdu kimseye de demedim. İyi ki dememsm diyorum hep böyle şeyleri okuyunca.

Çok haklısın canim.
I Ikooo5588 İnsan kendine kördür derler, yazdığını dedgni görmez kalbi fesat olan biz oluruz napalim. Yaşça büyük!!!! olan görümcen umarım senden uzak durur. Bebeğim olduktan 3 ay sonra 1 foto paylaştım ben sosyal medyada. 6 aylık hamile olana kadar karnım anlasilmyrdu kimseye de demedim. İyi ki dememsm diyorum hep böyle şeyleri okuyunca.
Allah güzel bebeğinizi size bağışlasın hanımefendi görümcemin yani ablamın Kendi tercihi ister uzak durur ister yakın ben asla kötü bir niyetle ona yaklaşmak bebeğe asla insan neyi nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor yukarıda söylediğim gibi ben kendimi bildikten sonra sizin hakaretleriniz umrumda değil.

herkesin hayat yolu farklıdır. başka insanlar bizim istediğimiz şeyleri erkenden yaşar bazen, tabii ki biz de başka insanların hayallerini erkenden yaşayabiliriz.
yollarımız biricik. ben başka insanların evlilik ve hamilelik haberleri üzerine böyle duygusallaşılmasının kökeninde kıskançlık olduğunu düşünüyorum.
art niyetlisiniz demiyorum fakat bilinçaltınızda bence kıskançlık var.
görümceniz için gönlünüzden güzel şeyler geçirin.
gerisi ise sadece kendi hayat yolunuza odaklanmak olmalı.

Bu hissiyatini gorumcenle esinle vs paylasip acik verme cunku yanlis anlasilabilir bir konu kuzum, olur yani zamani vardir hem aranizda iyiyse sanada pratik olur ilgilen sureci lazim olur sen hamile kalinca boyle dusun

nasip kısmet

Maalesef bazen yaşınız gençte olsa hiç bir sağlık sorununuz olmasa da olmazsa olmuyor.

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Üzülme canım daha yeni deniyorsun . Hiç ummadığın zman yavrun senin kucağında olcak bende 10 ay denedim olmadi . Bir gün komşum geldi yanıma bejimkininde olmadığını bildiği halde geldi yanıma biliyormusun gelinim hamile dedi bende o zman çok üzülmüştüm seni çok iyi anlıyorum ama olumlu düşünmeye çalış

Bu konuda tek değilsin tam 4 senedir gebelik oluşmadı. Doktor yolu çok aşındırdım ve yoruldum bu süreçte bütün iş arkadaşlarım hamile kaldı üzülmedim üzüldüm asla onlar için degil kendim için insanın elindem gelmiyor o annelik duygusunu yaşamak isteyip yaşayamayanlar anlar birbirini sizi çok iyi anladm. Kötü kalpli değilsin tamamen içgüdüsel şahsen çoook ağladım regl günlerimde halada ağlamaya devam ediyorum napim insanım bende böyleyim

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Hem sabırlı olun hemde "hamile kalmak" fikrini kafanızdan atın, rutin yaşantınıza devam edin. Eşinizle her şeyi aşkla yapın..

Eğer ki eşinizle ikinizin bir sağlık sorunu yoksa burdan en yakın zamanda müjdeyi vereceğinizi düşünüyorum.

Eğer bir sağlık probleminiz yoksa, görev bilinciyle çocuk olayına yaklaşmanız sizi strese sokup gebelik olmasını engelleyebiliyor. O yüzden akışına bırakın. Yaşınız gençse 1 senede olmazsa doktora gidip nedenini araştırın. Sağlık problemi varsa tedavi olursunuz.

Back
X