- 14 Eylül 2014
- 20.934
- 100.170
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
Allah'a pazarlık etmek mi böyle hesaplarınız mı var sizin tövbe haşaaa ama diyorum ya itin duası hahhahaha:)))
Bende ondan müsterihim sizinkiler tutmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'a pazarlık etmek mi böyle hesaplarınız mı var sizin tövbe haşaaa ama diyorum ya itin duası hahhahaha:)))
Siz hic konusmayin hele kac yasinda kadinsiniz ayip degil mi??
Kiskancagim en son sey o garip sandik kutusu olurdu sanirim bilmiyorum da yani kiskancagim insanlar ayda 20 kitap bitiren, kisisel gelisimine onem veren insanlar olur sadece. Onuda vakit bulup yapamadigim icin kiskanirim. Bazilarinin kriteri dusuk herkesi kendi gibi saniyor![]()
Hahhahaha yine iftiralarla dolu bir yazı daha sizinle baş edemem ben aynı kaynanam gibisiniz en iyisi uzak durmak Allah kimin ne mal olduğunu biliyor çok şükür.Annem hayattan korkan çabasız bir kadınmış.Ne oldu ilk yazdıkların gibi ezsene annemi ama kendini masum göstermelisin değil mi gerçekten alıntı yapıp uğraşamam iki yüzlülük bu sabaha kadar yaz şimdi işim olmaz.Keşke annem gibi bir anne olmayı Allah sana nasip etseydi en azından onun gibi nefsini kötü görür kimseyi aşağılamazdın.Güle güle.Ay bi kaç sayfa önce sanırım astraya da beddua ettiniz. Her konuda var bi ilentiniz.
Ama merak etmeyin, Allah sizin gibi kardeş arasına ana çocuk arasına girenleri de sevmez.
Size kayınvalideniz de anne diyorum neden laf ediyorsunuz diyorum hala ufanmadan o anne değil diyorsunuz.
Çapsız beddualarınızdan korkan yok, lafımın arkasındayım. Hem anne hem evlat olarak diyorum. Anneniz hayattan korkan, çabasız bir kadın. Sizin böyle olmanızın sebebi de anneniz. Kendi oğluna acımayan, ayakta duramayan kadın sizi de kayınailenize karlı fitliyor.
Benim annem eşinin ailesine saygısızlık etme sakın hakkımı helal etmem diyor. Neler yaptıkları halde affedici ol diyor. Sizinli evine almıuor. Kindarlıl kötü kalplilik annenizden geçmiş size yazık.
Az önemsiyorum kız eskisi gibi dert etmiyorum önemsemese hayırlı olsun dememi takmazlar heralde gelmiş birde laf sokuyor bana yok erkek evlenince annesini istemiyorlar kardeşini istemiyorlar diye dedim iyi olsun herkes herkesi ister.Tereliyeee tereliyeeeIsim degisiyor uslup ayni. Gercekten senin icin uzuluyorum. Hayatin esinin ailesi olmus. Gorumcem gak dedi kaynanam guk dedi... Bence biraz az onemse insanlari. Onlar seni bu kadar onemsiyo mu acaba ?
![]()
Hahhahaha yine iftiralarla dolu bir yazı daha sizinle baş edemem ben aynı kaynanam gibisiniz en iyisi uzak durmak Allah kimin ne mal olduğunu biliyor çok şükür.Annem hayattan korkan çabasız bir kadınmış.Ne oldu ilk yazdıkların gibi ezsene annemi ama kendini masum göstermelisin değil mi gerçekten alıntı yapıp uğraşamam iki yüzlülük bu sabaha kadar yaz şimdi işim olmaz.Keşke annem gibi bir anne olmayı Allah sana nasip etseydi en azından onun gibi nefsini kötü görür kimseyi aşağılamazdın.Güle güle.
Ne mutlu sana alkış.kalp.İyilik meleği bitti mi?Asıl beddua bu oldu.
Oğlum benim korkularım yüzünden yuvasını kuramasa kahrolurum.
Allah korusun.
Kızım başka bir anneyi, aileyi bu kadar küçümsese, evlerinde oturup evlerne almasa nasıl evlat yetiştirdim derim.
Hele dünürüm ğç yıl sonra gelmek istese aralar ısınır diye sevinir canla başla ağırlarım, nerede kaldı gelme demek.
Allah korusun.
Ben kendi annem, kayınvalidem gibi bir anne olmaya çalışıyorum. İkisinin de iyi yanlarını alıyorum.
Üşenmedim bak buldumAsıl beddua bu oldu.
Allah korusun.
Kızım başka bir anneyi, aileyi bu kadar küçümsese, evlerinde oturup evlerne almasa nasıl evlat yetiştirdim derim.
Hele dünürüm ğç yıl sonra gelmek istese aralar ısınır diye sevinir canla başla ağırlarım, nerede kaldı gelme demek.
Allah korusun.
Ben kendi annem, kayınvalidem gibi bir anne olmaya çalışıyorum. İkisinin de iyi yanlarını alıyorum.
Ay siz tereliyeymişsiniz.
O çok övdüğünüz anneniz tek başına markete gidemeyen anneniz değil mi?
Çok bağlı olduğunuz abiniz de sizin için hayatını feda ettiği için iyisiniz. Kaynanayla oturmayı kabul eden enayi bulamadığınız için annenizin yanında dadılık ediyor.
Kusura bakmayın ama sizin aileniz de ortada.
Valla koca kadın kendini geliştirmek yerine çocuğuna muhtaç kalıyorsa bu alçaltıcı bir şeydir.
Anneniz de başarız bir kadın başarısız bir anne.
Okuma yazmayı kaç yaşından sonra öğrenip çaycılıkka geçinen nice başarılı kadınımız varken çocuğuna yük olmayı tercih eden bir anne iyi bir anne değildir. Çünkü bj cesaretsizliğinin bedelini oğlu ödüyor.
Benim de oğlum var. Asla oğlumun hayatında yük olmak, onu kendime mahkum etmek kendimi ına mahkum etmek istemem, Allah ettirmesin.
Anneniz gibi kayınvalideyi de düşmanıma vermesin.
Ay merak etmeyin, ben kendim kimseye sığıntı olmam. Allah da düşürmesin inşallah. Anneannem ve babannem gibi kendi evimde yaşamak, gelen misafirlerimi ağırlamak isterim.
Benim aile görgümde de evlada bile yük olmadan yaşamak var zira.
Hepsi 85 yaşında markete de gitti, emeklisinden kenara para biriktirp torunlarına hediye de aldı, gelen misafilerini yemekle ağırlafı, her sabah kahvesini de içti. Ben bağımsız özgür olarak ölmeyi istiyorum en çok.
Evim bar, işim var emeklim var elden ayaktan düşürmesin Allah kimseye de muhtaç etmesin.
Bence artık susmalısın iyilik meleği çünkü senin kalbin bu fazlası değil.Asıl beddua bu oldu.
Allah korusun.
Allah korusun.
Abim dadı,ilerde evleneceği kadın enayi,annem sığıntı bunlar çok güzel iltifatlar gerçekten lütfen ya lütfen ben bu sebepten çileden çıktım işte bakın işinize beni gözardı edin kurtulun birdaha ne yaparsanız yapın cevap vermeyeceğim size konularında beni kötülesenizde işim olmayacak.Eyvallah.Asıl beddua bu oldu.
Allah korusun.
Allah korusun.
Cok takma sen yine de. Kafa sagligina zarar bu kadari. Onlar seni onemsese bile sen takma. Huzur bosvermekte valla bakAz önemsiyorum kız eskisi gibi dert etmiyorum önemsemese hayırlı olsun dememi takmazlar heralde gelmiş birde laf sokuyor bana yok erkek evlenince annesini istemiyorlar kardeşini istemiyorlar diye dedim iyi olsun herkes herkesi ister.
Bende biryere kadar boşveriyorum işte her zaman olmuyor maalesefCok takma sen yine de. Kafa sagligina zarar bu kadari. Onlar seni onemsese bile sen takma. Huzur bosvermekte valla bak![]()
Daha önce telefondan demiş eşimin dedesi hasta sağol gelme sen dedeye bak birşey olur demiş sonkez bana söyledi bencede haklı demedim ki annem evine kabul etmiyor diye annem çaya gelecek sende gel dedim kaynanamaAlakasız ama anneniz dünüre nasıl gelme dedi ?
Bence şu dünya da kötüler şımartılmamalı, gereği söylenmeli ya sözlerle yada hareket ile daha çok azmasınlar diyeHahhahaha yine iftiralarla dolu bir yazı daha sizinle baş edemem ben aynı kaynanam gibisiniz en iyisi uzak durmak Allah kimin ne mal olduğunu biliyor çok şükür.Annem hayattan korkan çabasız bir kadınmış.Ne oldu ilk yazdıkların gibi ezsene annemi ama kendini masum göstermelisin değil mi gerçekten alıntı yapıp uğraşamam iki yüzlülük bu sabaha kadar yaz şimdi işim olmaz.Keşke annem gibi bir anne olmayı Allah sana nasip etseydi en azından onun gibi nefsini kötü görür kimseyi aşağılamazdın.Güle güle.
Görmedin mi 40 gün yasin okuyup bana beddua edecekmiş nefrete bak ağzına geleni de ben susup durayım oldu...Bence şu dünya da kötüler şımartılmamalı, gereği söylenmeli ya sözlerle yada hareket ile daha çok azmasınlar diye
Evet birtek ben Türkçeyi düzgün yazmıyorum burada oldu by.Görümcem her doğduğunda ne demek diye anlamaya çalışan ben, başlık yanlış mı oldu deyip konu içinde de aynı cümleyi görünce![]()
Yok sizin gibi çok üye var maalesefEvet birtek ben Türkçeyi düzgün yazmıyorum burada oldu by.