Görümcem hırsız mı? :(

ama gunah dgilmi ortada bir delil yoktur arkadasa eksiklik var derken dmek istedigim sey kunyeside kaybolmus yuzugude yazik degilmi kiymetli syalarini saklamasi...yani ne demek istediginizi anlamadim kimse kimsenin kocasini tanimiyor derken acarmisiniz arkadas esinden degil gorumcesinden supheleniyor

Tabikide günah buna sözüm yok sadce sanki bıaz çok tepki verdiniz
tabi olabılır sizin görüşünüz

bende dıorumki bi dene ortaya bişey koy o gelınce bi bak bakalım

Kızlar görümcem o günden beri hiç gelmedi aramadı bile
ben eşime yüzüğüm kayboldu dedim anlattım olayı çıkar bi yerden dedi ben de öyle ümit ediyorum

arkadasim biz senin görumcni nerdn taniyalim kunynide kaybetmissin sendede eksiklik var esin kizmiyormu yaa altinlarini özel bir yere koy 6 ay bekledi derken anlamadim bana pek mantikli gelmedi kimse glipte abisinin evinden altin almaz sahsen bizim ailede kesinlikle olmaz sasirdim bu yaziyi gorunce

arakadaş zaten görümcesini tanıyıp tanımadıgımızı sormamamış sadece fikir almak istemiş ayrıca bu devirde kimseye güven yok insanın en yakın bildiği insan bile neler yapıyor neler duyuyor neler görüyoruz

açıkçası durum belli ama yinede istemem böyle olmasını çünkü sonra nassıl davrancağımı bilemeyeceğim bir ömür boyu sonuçta yabancı değil hep tedirginmi yaşayacağım
ailem o insan güvenemeyecğeim

canım denesene bir görümceni
ara sor senin olduğun gün yüzüğümü kaybettim gördünmü die
sesinden anlrsın zaten sonrada neden gelmiorsun gel bi kahve içelim falan dersin
bikaç gün sonrasındada onun görebileceği biryere para koy yine yoksa odur çeker konuşursun böle böle oldu şüpheleniorum kusura bakma die
belkide bir hastalıktır yardıma ihtiyacı vardır kimbilir

gelse yapacağım koltuk arasına falan düşürmüş gibi inşallah yapmamıştır diyorum çünkü nasıl davranacağımı bilmiyorum

emın degılsınız bence ve emın olana kadarda soylemeyın gorumcenızın ıhtıyacı varmı?..yanı bole bısı yapmasınas ebep bısı varmı..baska yere bırakmısda olabılırsınız ..

yuzugunuzu oraya koydugunuzdan adınız gıbı emınsenız ve koydugunuz yerın cıvarında lavabonun altında kapının arkasında ya da ne bıleyım düşme ıhtımalı oolacak yerlerde bulamadıysanız,gördugunzde gorumcenıze cok normal sekılde o gun yuzugumu cıkardım bulamıyorum sen gördun mu dıye bır sorun bence... esınıze de yuzugunuzu kaybettıgınızı soleyın ıstersenız ama kard€esınden suphelendıgınızı söylemeyın...

yüzük yok hala çıkmadı eişmede anlattım zaten ablasıyla ilgili bişey demedim eşim bakındı etrafa buraya çocukta yetişemezki dedi birazda bilir unutkan olmadığımı belki oda şüphelendi ama söylemedi
üzülme canım dedi bana yüzük kıymetli biliyorum ama alırız dedi
benim derrdim bu değilki ama

gözünüzle görmediniz yargılayamazsınız..
sehpaya yüzüm koyun onu görebilecek bi yerece kamera koyun belli olmasın..
yüzük ordan kaybolursa izlersiniz görüntüleri..
o zaman size baskıda olmaz iftira atıyosun diye..
ama sabunluğa iyi bak ızgara gibiyse içine düşmüş olabilir değilse lavabonun arkasına düşebilir..

canim bak benim bir fikrim var.

yuzugun aynindan yaptirabilir misin? ya da benzerini. taklidini vs.

gorumcen elbet bir gun gelecek. de ki ya gecenlerde yuzugum kaybolmustu. bayagi aradim ama buldum sonunda de.

yuzunun ifadesi ya da verdigi etpki sordugu sorular ele verir onun yapip yapmadigini.

eger aldiysa bulunmus olmasina cok sasiracaktir.

ama ne olursa olsun o yuzuk bulunmadikca -ki nereye koydugunu iyi biliyorsan ve sen almadiysan onun almis olmasi cok buyuk ihtimal- sen artik o yuzukten umidini kes. ve gorumcen hep gozunun onunde olsun.

ben olsam esime kizarsa kizsin sorarim.
canim yanlis anlamani istemiyorum, 3 kurusluk sey icin de gunahini almak istemem ama bak kunyem kayboldugunda da gorumcem buradaydi. simdi sen gunahini alma diyeceksin ama boyleyken boyle oldu. ben o yzuugu oraya koydugumdan ve almadigimdan eminim. adimdan emin oldugum kadar eminim.
kizkardesinle sen mi konusursun ben mi de.

ama bence ustteki taktigi bir uygula suphelenirsen esine soyle.

ya da esine anlat. gunahini almak istemiyorum ama ben boyle boyle yapacagim. sen de yanimda ol. tepkisine dikkat et. biliyorum kimse kardesine konduramaz ben de hirsiz demiyorum ama bak bu bir hastalik. gecen bir bu iki. belki baskalarina da olmustur.
tepkisini sen de izle bana hak verirsen konusursun de.

esin de ikna olursa o aldi diye bence sen mi aldin diye konusmasin. yuzugu senin aldigini biliyoruz. lutfen geri ver bu konuyu kapatalim vs desin.

bizim mahallede birisi karisini bosadi bu yuzden. kadin etraftan calisp calip satiyor birseyler aliyor, kocasina vs de annem verdi babam verdi vs diyormus. adam bakti bas edemiyor, bosandilar.

kesin hüküm vermeyin diyecektim aama teefona gelmemesi ve arayacağım deyip aramaması ilgniç gerçekten:1shok:

bi fikrim var burda bi arkadaşda benzerini söyledi siz sehbaya bi yüzük koyun geldiğinde onun görebileceği şekilde siz o sırada odadan çıkın mutfakta ikram hazırlıyor gibi ama çıkmış gibi yapın ve kapıdan izleyin onu siz odadan çıkınca ne yapıyor o zaman net görürsünüz herşeyi emin olursunuz.a.s

küpeni koy bi yere bilerek, sonra da oraya kamera koy elinde kanıt olur kimse seni suçlayamaz iftira attın faln die.görümcen de kabul edecek deil zaten kulağına gitse inkar eder.o yüzden temkinli davran bekle ona yem at tuzağa düşecek mi bak

ne zaman eve davet edeceksin görümceni cnm? walla gündem konusu oldu bak bi an önce harekete geç,dene bakalım görümceyi

Back
X