görümcem ile görüşmelimiyiz?

osenolsanbari

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
40
8
6
32
merhaba kızlar. ben 1 senelk evliyim görümcemle konudan anlasıldıgı uzere gorusmuyoruz sevgililik ve niaşnlılık döneminde bize hiç destegi olmadı manevi olarak. hiç bişeyimizde yanımızda olmadı dugun hariç. 1 senedir evimize hiç gelmedi aynı şehirde bursada yasadıgımız halde eşim de abisi olarak onu sildi.ve biz nişanlıykende aramızda sorunlar olmustu kendisi evli ama bizle sürekli ugrastı huzursuzluk yarattı. yeni bebegi oldu abiside haklı olarak gitmedi bebegi görmeye o bizim hiç bişeyimizde yanımızda olmadı diye. çocuk 2 aylık oldu. ben eşime gidelim gör bebegi yada sen git gör dedim ama gitmiyor.sizce bırakalım böyle kalmalı mı?

merhaba kızlar. ben 1 senelk evliyim görümcemle konudan anlasıldıgı uzere gorusmuyoruz sevgililik ve niaşnlılık döneminde bize hiç destegi olmadı manevi olarak. hiç bişeyimizde yanımızda olmadı dugun hariç. 1 senedir evimize hiç gelmedi aynı şehirde bursada yasadıgımız halde eşim de abisi olarak onu sildi.ve biz nişanlıykende aramızda sorunlar olmustu kendisi evli ama bizle sürekli ugrastı huzursuzluk yarattı. yeni bebegi oldu abiside haklı olarak gitmedi bebegi görmeye o bizim hiç bişeyimizde yanımızda olmadı diye. çocuk 2 aylık oldu. ben eşime gidelim gör bebegi yada sen git gör dedim ama gitmiyor.sizce bırakalım böyle kalmalı mı?
Canım sen ne git de ne de gitme de boşver bak git git dersin gider araları düzelir yine olan huzuruna olur gitme dersin yarın bir gün barışır sen gitme dedin der sen boşver hiç karışma

Ahh bu yetişkinler hiç yetişkin gibi davranamıyorlar. Şimdi insanlıkta, büyüklükte siz de kalsın diyeceğim, ne derece de huzursuzluk yarattı bilemiyorum ama bildiğim tek şey var o da şu kötülük akıldan maalesef çıkmıyor, her gözgöze geldiğinizde bir film şeridi gibi aklınıza diziliyor. Ben yine de iyilikten yana kullanıyorum oyumu. Bebeğin ne suçu var ? Dayısını tanımak onunda hakkı. Hem gitmezseniz sizinde onlardan hiçbir farkınız kalmaz. Annelerimizden hepimiz dinlemedik mi zaten.Kaynanamdan azz mı çektim ah o halan neler yaptı vs. ama gel gör ki herkes o defterleri kapatmış önüne bakıyor.Eğer sen gerçekten kırıldıysan, haksızlığa uğradıysan ben derim ki onlar gibi davranma.Siz gidin görevinizi yapın onlarda da azcık insanlık varsa zaten derslerini alır utanırlar. Eeee ne denir et tırnaktan ayrılmaz.Bugün kardeşine kızabilir eşiniz ama iki gün sonra saçına rüzgar değse ilk o yanar, ilk o koşar.Kardeşlik böyle bişey.

Bencede boşver karışma. Gitmek istemiyorsa neden zorlayıp huzurunuzu tekrar bozacaksınız ki

Agrimayan başınıza dert mi arıyorsun? Ya arayı iyi tutup tek size oynarsa? Bu kezde uzaklaştırmak için ugrascaksiniz eşiniz de diyecek ki o zaman e sen istedin ...

Herkes kendi akrabasiyla ilgili karar verebilecek yasta. Bence karismayin. Sizin konusmadiginiz bir akrabaniz olsa,esiniz mudahale etse hos olur mu?

Bu ailesini falan silenlere görüşmeyenlere anlam veremiyorum ben de.. İnsan kardeşini nasıl siler yaa şaşırdım gerçekten.. Mesafe falan anlarım da tamamen hayatından çıkarma olayı bana çok acımasızca geliyo.
Aynen ben de şok oluyorum. Bugün çok kolay kardeşini silen yarın da çok rahat beni siler.
Her şey konuşularak halledilir düşüncesindeyim. Halledilmese bile mesafe konulur ama tam silinmez.

İsterse hiç aramasın sormasın. Şahsen abimin çocuğunu görmeden asla duramazdım ben. Gider onlarla konuşmazdım, yinede yeğenimi görürdüm.

Eşinizin ketumluğu aile bağlarının zayıf olmasından bence. Kırmızı çizgi olsaydı aileden birine sırt dönmek, çoktan teklifinizi kabul ederdi. O yüzden yapıcak çok bir şeyiniz yok.

Şu gelinlerin arabuluculuk yapmasına sinir oluyorum. kadın gelmemiş ne diye gitceksiniz hazır kusmusken bırakın görüşmeyın .ortalığı karıştırır tekrar.

Aynen ben de şok oluyorum. Bugün çok kolay kardeşini silen yarın da çok rahat beni siler.
Her şey konuşularak halledilir düşüncesindeyim. Halledilmese bile mesafe konulur ama tam silinmez.
Bi de bu kadar kin bünyeye zarar.. Dediğin gibi hani seyrek görüşülür vs ama kardeş silinir mi yaa? Napmış olabilir ki en fazla? adam öldürsen ömür boyu hapis almıyosun.. Ömür boyu ceza kesmek nedir yani?

Hiç karışma eşin gitmek isterse gidersiniz. Müdahale edersen senin yuzunden oldu falan derler sonra

Biseylere ön ayak olsaydı da herşeye karışıyo olacaktı adı, ben bu tip konulardaki cici gelin olayına hiç inanmıyorum sadece bu konu için değil genel olarak,eşim görüşmem diyo ben görüş diyorum...bana inandırıcı gelmiyo adam görüşse görüştü diye huzursuz olunacak egri oturup doğru konuşalım

Bu ailesini falan silenlere görüşmeyenlere anlam veremiyorum ben de.. İnsan kardeşini nasıl siler yaa şaşırdım gerçekten.. Mesafe falan anlarım da tamamen hayatından çıkarma olayı bana çok acımasızca geliyo.
biz degil onlar bizi silmişler kendi kendilerine..beni düşman bildi daha dogrusu bizi kıskandı sevgimizi onun esiyle öyle iletişimi yok oyuzden kıskançlıktan napcagını bilemedi eşimde bunu görünce görüşmeyi kesti

Biseylere ön ayak olsaydı da herşeye karışıyo olacaktı adı, ben bu tip konulardaki cici gelin olayına hiç inanmıyorum sadece bu konu için değil genel olarak,eşim görüşmem diyo ben görüş diyorum...bana inandırıcı gelmiyo adam görüşse görüştü diye huzursuz olunacak egri oturup doğru konuşalım
hayır asla bu yorumu kabul etmem gercekten gidelim dedim kac defa.. tek gitmek istersende git dedim çocugun resimlerini bile acıp gösteriyorum bak nasıl buyumus diye.. sanırım sizde görümcesiniz ama ben sandıgınız gibi fesat gelin degilm.

Back
X