- Konu Sahibi alonedark18
Görümce in şımarık yetiştirmiş canım ama neticede onlarda çocuk yüz verme biraz çekinsinler saygı her aman mıçmıçlıktan iyidir görümcenide kırmadan konuş eleştirBiri 6 biri 4 yaşında...benim.kizimla büyüğü yaşıt..çok iyi anlasiyorlar ama buara ben simarikliklarina taktım...çocuktur mutlaka şımarık olucak ama benim kızımda aynı yasda o neden okadar simarik değil...yani birazda anne baba egitimiyle alakalı sanırım yada genetik birşey....hele küçüğü ...çocuğu resmen hırçın yetistirmisler buna şahit oluyorum çünkü cocukda birilerini cimcikleme yırtma itme huyları var ..bu durum karşısında kahkaha atıyorlar ay ne cadı bu mahfetcek herkesi diye sanki hoşlarına gidiyor..bense çok.rahatsiz oluyorum onuno hareketlerinden sevesim de gelmiyor ...çocuk beni bazen oturduğum yerden itiyor ayakariyla vurmaya çalışıyor o an ne diyecegimi bilemiyorum.sinirden...yapma kızım falan diyorum.ama dinlemiyor ...büyük kız desem sürekli kızımı yönetmek istiyor ..kızımla yemek yediklerinde kızım doydugunda yiceksin çünkü ben yiyorum diyerek bile ağladığı oldu ..hep bu tarz yönetmenler...kızım buyumuste küçülmüş gibi yawrum benim.karnim.doydu sen yiyebilirsin dedi resmen nasıl bunalmissa ...yok.aglamalar falan .geç oldu hadi kızım kuzenimle vedalas gidelim dediğinde büyük kız bana bagriyor sen git onlar dursun bizim.oyunimuzu boluyorsun falan diyor .kimsede bişey demiyor demesinde ben kendimi savunurum ama ..görümcem arada uyarsada ben kızlar yüzünden oraya gitmek istemiyorum...sanki benide pek sevmiyorlar gibi zaten buna da ayrı taktım buara ...yada bana öyle geliyor...bu kızlarla ben ömür boyu napicam büyüdükçe dhaa da simarip benim.basima sıkıntı olurlarmiki sözleriyle falan...benim ikinci kızımda yolda ...kizlarimi simarikliklarina ezerlermi ..of kafamda bir sürü soru var ..ve ciddi anlamda mutlu değilim.bu durumdan ...
Edit; kızlar bikac sene önce görümcem ve kocasıyla özellikle.kocasiyla buyukkavgam oldu şuanda hatır için gorusuyorz ..ben çocuklarına oyuzden pek tepkimi gosteremiyorum yanlış anlayacak kocası yine kavga cikcak diye ..biraz bastirildim.galiba benimde sahip çıkanim yok..ondan yani cocuklara tavrimi koyamiyorim