- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi burcukececi
-
Size itici gelenler başkalarına çekici gelebilir .. Onlara dediklerim az bile yaşadıklarımı yaşasanız belki hak verirdiniz cadoloz işte
Ne münasebet, genel geçer doğrular herkes icin aynıdır. Oh cadaloz cadaloz diye tef mi çalmamız lazım!
Neyse. Hoşçakalın.
elmayra olumluydu genelde nevse bugün canı sıkkın , e güzelim bu bebek olduktan sonra onun bakımınada karışacaklar nasıl olacak geçim, masraflarda .çoğalacak sen çalış kaynana bebe baksın böylece 1 taşla 2 kuş vurursun, eşin kabul etmezse ,o halde ayrı eve çıkalım diye diret,
o halde işin zor sen ne yapmak isterdin
Sürekli eleştiro aynı annesine çekmiş
Herşeyi ben bilrim havasında ama iştende cok korkar işten hep kaçar
Gıcık oluyorum günahım kadar sevmiyorum.
Bunu alacak biri çıksaydı bende rahat etseydim en azından azıcık nefes alsaydım
Annesine kalsa tüm ankara onu istio ama ben daha kapıda bi tane görücü görmedim
Her seyi gectim de gebelik kontrol randevunuza niye gitmediniz? Doktorunuz gelin diyor siz bunlarin aklina uyup gitmiyorsunuz. 2-3 hafta daha gecsin cinsiyetini ögrenirmissiniz! Diyemediniz mi cinsiyeti mi yoksa sagligi mi önemli diye. Bir daha bu hatayi yapmayin. Arkadasim Allah esirgesin anne karninda bile bebeklerin durumuna müdahele edebiliyorlar. Vitamin ilac takviyesi veya ne bileyim ilerleyen aylarda bebegin gelisimini kilosunu az veya fazla bulur, ona göre beslenme diyet uygular. Veya sizde gebelige bagli bir rahatsizlik tespit eder. (Diyabet, yüksek tansiyon,varis...) bebeklerim dediginize göre cogul gebelik. Tek bebekten daha cok dikkat edilmesi gerekebilir. Bunlari siz karamsarliga kapilip mutsuz tedirgin olun diye yazmadigimi bilin. Tedbirli olmali, bebeklerin ve sizin sagliginizi herseyin üstünde tutmalisiniz. Gerci esiniz gibi bir adamla bu is kolay degil.
Simdi sizle ugrasiyorlar, dogumdan sonra anneliginize takacaklar. Esiniz arkanizda durmak zorunda. Yoksa dogumdan sonra bir yanda uyumayan uyutmayan her an baslarinda duracaginiz bebekler, diger yanda bu cahil insanlar. Bir isin ucuncan tutmuyorlar diyorsunuz, bebeklerle de ilgilenmeyip sadece akil verecek, onu yapma bunu yap diyecekler. Dr randevunuzu, alacaginizi vereceginizi herseyinizi bilmesinler. Ya canim kizma ama kayinvalide görümce ayni evde yasiyorsunuz. Daha bitmemis insaat asamasinda eviniz var ve esiniz de arkanizda durmadigi gibi ailem de ailem diyen biri. Biraz daha sabretseydiniz ya anne olmak icin. Hem calisirdiniz bu insanlarla her dk yüzyüze olmazdiniz. Mis gibi kendi evinizde yattiginizi kalktiginizi, yediginizi ictiginizi bilirdiniz. Kapinizi kapatir otururdunuz evinizde. Haftada bir carsaf mi yikanir diyenler bebek olunca her gün camasir mi yikanirmis diyecekler. Neyse ki bir umudunuz var. Insaatlar en fazla 2-3 sene icinde bitiyor. Saglicakla alin bebeklerinizi kucaginiza, hayirlisiyla da yeni evinizde güle güle oturun.
Geçmişle yasanmıo ? ... Şimdiye bakmak lazım neden cocuk yaptn sunu yaptn bunu yaptn dıosunuz ama olan oldu ? Belkı sızın kadar mantıklı değilim ben ... Belkide hala cocugum ... İiyi dileklerniz için tşk ederim ..
Gecmisle yasanmiyor tabi ki. Üstüste hata yapiyorsaniz bir öncekinden ders almiyorsunuz demektir. Evlenip esinizin ailesiyle yasamaya baslamissiniz bu hata. Kayinvalide ve görümcenin nasil insanlar oldugunu cözmüssünüz ama daha ortada cocuk yokken evden ayrilmak kolayken kalmaya devam etmissiniz bu da hata. Madem esiniz onlarin agzina bakiyor, siz degil hep onlar hakli en azindan ayri ev diye tuttururdunuz. Calisirim benim de gelirim olur, ev bitene kadar dayanirim dememissiniz bu da hata. Tüm bunlarin üstüne hamile kalmissiniz bu da hata. Allah esirgesin bebeklerinize uzun ömürler versin ama onlari huzurlu ve mutlu bir evde büyütmek istemezmiydiniz?
Ben buraya konu acip akil isteyenlere hicbir zaman yukaridan bakmadim. Ben cok iyiyim akilliyim sunlara bak ya gibi bir tavrim hic olmadi. Diger yorumlarima bakarsaniz sanki en yakin arkadasim, kardesim gibi görerek sorunlarina cözümler fikirler vermisimdir. Simdiye bakmak lazim diyorsunuz ama siz bakiyor musunuz? Hala o evden cikma kurtulma sansiniz var ama yapmiyorsunuz. Bebeklerinizin ihtiyaclarini alacaksiniz zaten. Yok mu hic ceyizinizde kap kacaginiz, havlunuz carsafiniz? Esinizle cok ciddi konusun, ya benim arkamda durursun hakliyi haksizi görürsün ya da tek oda da olsa bir ev bulursun deyin. Belki sizin kadar mantikli degilim diyorsunuz mantik gösterene, akil verene de kiziyorsunuz.
25 yaşında iki tane nNİŞAN ATMIŞ CADOLOZ :26:
Gecmisle yasanmiyor tabi ki. Üstüste hata yapiyorsaniz bir öncekinden ders almiyorsunuz demektir. Evlenip esinizin ailesiyle yasamaya baslamissiniz bu hata. Kayinvalide ve görümcenin nasil insanlar oldugunu cözmüssünüz ama daha ortada cocuk yokken evden ayrilmak kolayken kalmaya devam etmissiniz bu da hata. Madem esiniz onlarin agzina bakiyor, siz degil hep onlar hakli en azindan ayri ev diye tuttururdunuz. Calisirim benim de gelirim olur, ev bitene kadar dayanirim dememissiniz bu da hata. Tüm bunlarin üstüne hamile kalmissiniz bu da hata. Allah esirgesin bebeklerinize uzun ömürler versin ama onlari huzurlu ve mutlu bir evde büyütmek istemezmiydiniz?
Ben buraya konu acip akil isteyenlere hicbir zaman yukaridan bakmadim. Ben cok iyiyim akilliyim sunlara bak ya gibi bir tavrim hic olmadi. Diger yorumlarima bakarsaniz sanki en yakin arkadasim, kardesim gibi görerek sorunlarina cözümler fikirler vermisimdir. Simdiye bakmak lazim diyorsunuz ama siz bakiyor musunuz? Hala o evden cikma kurtulma sansiniz var ama yapmiyorsunuz. Bebeklerinizin ihtiyaclarini alacaksiniz zaten. Yok mu hic ceyizinizde kap kacaginiz, havlunuz carsafiniz? Esinizle cok ciddi konusun, ya benim arkamda durursun hakliyi haksizi görürsün ya da tek oda da olsa bir ev bulursun deyin. Belki sizin kadar mantikli degilim diyorsunuz mantik gösterene, akil verene de kiziyorsunuz.
ay daha gençmiş sen kaç yaşındasın peki
evlenir gider inşallah
ya benim akılımın almadığı neden en baştan görümceyle aynı evde kalmayı kabul ettin
çok haklısınız
bence arkadaşımız aşırı derecede sessiz hakkını arayamıyor
EVİMİZ inşaat aşamasında bitince geccez ınsallah kabul ettim ÇÜNKÜ böle yapcakları aklıma gelmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?