Görümcem Kaynanamdan beter !

Bi koca bulun şu görümcemeeeeeeeeeeeeeeeeee

kimde destekcı olmayınca hakkımıda arayamıyorum

kbaba varmı evde o destek olmuyormu sane genelde kb lar gelini tutarlar ama
sen eşine fırsatını vermeden halletmen lazım bu işleri şikayetlenmeden
malesef ki canım erkekler şikayetlenen kadını takmıyorlar
mesela numara yap tamam seni çok üzüyorlar ama bunu fırsata çevirebilirsin hıımmmmmmmmm aranız kötü kv eşinde seni anlamıyor dimi ortada iş varsa yapki sonrada laf olmasın sonra akşam odana git ağla ama sessizce karnınıda tut bu arada amaç duygu sömürüsü
(kızmayın arkadaşlar denemekten zarar gelmez zaten ezmişler kızcağızı) eşin niye ağlıyorsun derse anlatma gözünü sil ona sarıl ama sakın arkanı dönüp yatma yoksa yine suçlar
erkeği avcuna almanın tek yolu sabır
Allah razı olsun benim kv görümcelerim eltilerim beni hiç ezip kırmadılar arada ufak tefek oluyor ama karşı karşıya gelmedik şükür bende taviz vermem onlarda
ama senin kv ve görümcene nasıl taktik uygulaman gerektiğini bilmiyorum canım ama onlara cevap verip kafaya takıp kendini üzme bebişlerine odakalan sen

keşke biraz insan gibi davransalardı da sen kv anne kız görümceyle arkadaş kardeş gibi olsaydın çok geçmiş olsun canım eşin destekçin mi senin avucuna alabildin mi herifi

keşke biraz insan gibi davransalardı da sen kv anne kız görümceyle arkadaş kardeş gibi olsaydın çok geçmiş olsun canım eşin destekçin mi senin avucuna alabildin mi herifi

bende 4 tane var sorunum enbüyükleriyle kv doldurup saldı üzerime bu biyerden o biyerden 5 sene sustum ama patlamam müthiş oldu...eşim çok şükürki benden yana oda biliyor eğriyi doğruyu zaten o yanımda olmasaydı çokdan biterdi

eşinin yanında olması çok güzel canım takdir ettim doğrusu darısı eşini ailesine karşı ezenlerin başına
yeni evleilerin halini anlıyorum ama kızdığım nokta hemen boşanırım diyorlar
bir yuva kolaylıkla kurulmuyor
yapması zor yıkması kolay
evliliğin tadı çıkmaya başlayınca tadından yenmiyormuş onu anladım
ee zahmetsiz rahmet olmaz dimi

aynen canım su bulanmadan durulmuyo...bu olanlar bizi birbirimize daha çok bağladı sabır çok önemli

böyle çok bilmiş insanları ya cevap verip susturacaksın kendi bildiğini okuyacaksın yada duymazdan görmezden gelip evini ayırana kadar idare edeceksin canım eşin seni anlasa hiç altta kalma derdim ama maalesef eşin ailesine çok düşkün olduğu için umursama boşver diyorum zaten evini ayıracaksın o zamana kadar görme duyma bebeklerine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…