• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem kıskanç mı??

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
günaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...

Sizin davranışlarınızı etkileyecek bir şey yok.

Kıskanıyorsa da kendi problemi, siz tavrınızı bu tür şeylere göre belirlemeyin.
Zaten farklı davranmıyorum normal konuşuyorum .. Ama köyü hissettiriyor böyle yapınca

Öyledir muhtemelen. Güzel olunca değil de, iyi bir seyler yaptığımda birden buz gibi uzaklasan meslektaşlarım/arkadaşlarım var.

Bende yani sadece tahmin yaptim. Belki gercekten sorunlu bir arkadastir.. en iyisi siz bosverin umursamayin
Herşeyi de siz zenginsiniz tabi ye bağlıyo Bi kahve makinesi muhabbeti geçti kahve makinesi istiyormuş. ben dedim ki çok pahalı aldım ben 250 liraya aldım ama hiç gerek yok bence 30 liralık kahve makineleri de gayet iyi iş görüyo şu an olsa benimkini almazdım dedim dediği cevap siz zenginsiniz tabiii ..

günaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...
Cok sıkı fiki olma derim boşver ne takıyorsun kafana ya öyle davrwniyorsa mesafeli ol bitti gitti sen niye öyle davrandı diye düşünüyorsun bırak o düşün sen esinle iyisen hiç sıkıntı etme kendini bunaltma derim

Back
X