Haklısınız çok sağolunsizinle iyi olanla iyi olun,
modunuzu düşüren insanlardan da uzak durun,
sallayın gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız çok sağolunsizinle iyi olanla iyi olun,
modunuzu düşüren insanlardan da uzak durun,
sallayın gitsin.
4 Tane görümce mi
Allah kolaylık versin ...
4 görümce
nasıl bir cesur yüreksin sen![]()
demeyın oyle kızlar bizde dort kızız ve birde gelinimix var yani 4 tane görümcesi var ,
neyse ki biz ondan o bizden uzakta , allah huzur versin herkese
Aynen yaŞu kıskanç kadınlar bir bana mı s.lak geliyor acaba![]()
Oyle dusunmeyin bnce genc kizdir normaldir kendisinin daha guzel gorunmesini istemesi takmayin bnce bu tur seylere ....bnimde 4 tne gorumcem şükür her kes kendi halindegünaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...
yasi kucuktur. 15 uzeri ama 23 uzeri degildir gorumcen.günaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...
bende bir tane var valla, başka şehirde ama akıllara zarardemeyın oyle kızlar bizde dort kızız ve birde gelinimix var yani 4 tane görümcesi var ,
neyse ki biz ondan o bizden uzakta , allah huzur versin herkese
Benden büyük 35 yaşında iki çocukluOyle dusunmeyin bnce genc kizdir normaldir kendisinin daha guzel gorunmesini istemesi takmayin bnce bu tur seylere ....bnimde 4 tne gorumcem şükür her kes kendi halinde
25 ben o 35 34 de olabilir ben Bi buçuk yıllık evliyim o 9 yıllıkYaşlarınız yakın mı görümceyle?
Kıyas filan mı yapıyor kendi çapında? Tabi her şekilde inanılmaz ezik biriymiş
35 yaşında dlyorum yok ya nerde diyoyasi kucuktur. 15 uzeri ama 23 uzeri degildir gorumcen.
aldirma. seni etkileyen birsey yok.
belki kiskanilmak senin hosuna bile gidior olabilir mi? begenilmek guzel birsey.
ve sen cok sanslisin diyice sende cok sanslisin de.
Öyledir muhtemelen. Güzel olunca değil de, iyi bir seyler yaptığımda birden buz gibi uzaklasan meslektaşlarım/arkadaşlarım var.
O zaman hayatında ya oldum olası bir şeyler hep eksikti ya da evliliğinde bir şeyler eksik25 ben o 35 34 de olabilir ben Bi buçuk yıllık evliyim o 9 yıllık
sürekli önceden bekarken ne kadar marka ne kadar kaliteli giyindiğinden bahsediyo.O zaman hayatında ya oldum olası bir şeyler hep eksikti ya da evliliğinde bir şeyler eksik
Ne yazıkki sizin üzerinizden atıyor kötü enerjisini
Bence hiç yüz vermeyin o tuhaf hal ve hareketler içinde yaşamaya devam etsin
Herşeyi de siz zenginsiniz tabi ye bağlıyo Bi kahve makinesi muhabbeti geçti kahve makinesi istiyormuş. ben dedim ki çok pahalı aldım ben 250 liraya aldım ama hiç gerek yok bence 30 liralık kahve makineleri de gayet iyi iş görüyo şu an olsa benimkini almazdım dedim dediği cevap siz zenginsiniz tabiii ..
Yazık siz de dinlemek zorunda kalıyorsunuz bu kişiyiÜ
sürekli önceden bekarken ne kadar marka ne kadar kaliteli giyindiğinden bahsediyo.