• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem kıskanç mı??

Herşeyi de siz zenginsiniz tabi ye bağlıyo Bi kahve makinesi muhabbeti geçti kahve makinesi istiyormuş. ben dedim ki çok pahalı aldım ben 250 liraya aldım ama hiç gerek yok bence 30 liralık kahve makineleri de gayet iyi iş görüyo şu an olsa benimkini almazdım dedim dediği cevap siz zenginsiniz tabiii ..

Kendin bu tarz bir muhabbet edi sonra da gorumcem beni kıskanıyor mu moduna girebiliyorsun ne garip

Ben yazdıklarından sanki görümcenin seni kıskanmasını istiyormussun gibi anladım. Kadının söylediği çok absürt şeyler yok.

Sırf ablası çok diye elediğim kısmetlerim var iyiki elemişim 4 aman Allah kolaylık versin kıskanır da tavırda alır 4 tane bu az değil

günaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...

Fesat ve kıskanç ! Aman uzak dur.
En iğrendiğim insan tipi.

Herşeyi de siz zenginsiniz tabi ye bağlıyo Bi kahve makinesi muhabbeti geçti kahve makinesi istiyormuş. ben dedim ki çok pahalı aldım ben 250 liraya aldım ama hiç gerek yok bence 30 liralık kahve makineleri de gayet iyi iş görüyo şu an olsa benimkini almazdım dedim dediği cevap siz zenginsiniz tabiii ..

Burdan bakinca siz gorumcenizi kiskaniyor hatta onu ezmeye calisiyor,ezemeyince de hirslaniyor gibi gorunuyorsunuz.

bir kıskanmaktır gidiyor, belkide sadece sevmiyordur.. sevmemenin adı kıskançlık olmuş içiniz böyle rahat edicekse kıskanıyor diye düşünebilirsiniz..tüm bayanlara lafım...

Back
X