Görümcem kocamın eski eşiyle görüşüyor.

Ben zaten onu da anlıyorum. İnanın içimde kötü bir düşünce yok kadına karşı. Keşke o da mutlu olsa. Burada siz tanımıyorsunuz diye bipolar olduğunu söyledim kimseyi ifşa etme derdim de yok. Ama böyle şeyler tad kaçırmaz mı? İnsan üzülmez mi? Gelen yorumları okuyorum inanın çok üzülüyorum
İçinizde kötü düşünce yok ama bize bipolar olduğunu, psikolojisinin bozuk olduğunu, eşinizi çok zorladığını, peşini bırakmadığını, kızı hasta diye yalan söylediğini, aranızı bozmaya çalıştığını, para yüzünden boşandığını , görümceyle para konusunda sıkıntı çıkardığını anlattınız 🤣🤣 Allah kimseyi sizinle kötü etmesin ,kötü düşününce ne düşüneceksiniz acaba 🤭

Eşimi kötüledi. Kendini değil.
Anladım ... evliliğiniz eşinizle sizi Bağlar. diğer taraflar sizinle de eski eşlede görüşebilir bunu kısıtlamaya hakkınız yok. .. siz görüşmek istemezseniz görümceyle görüşmeyin ama o dengeleri kurmak için iki taraflada iyi olmaya çalışıyor bunda kötülük yok ..

Doğru söylüyorsunuz. Baştaki mesajımda eksikliklerden dolayı yanlış anlaşıldığımı düşünüp detaylandırmıştım. Israrla soruyor gibi görünmüşüm. İnşaallah söner. Üstünden iki yıl geçti nerdeyse. Bakalım inşaallah onun da hayatına iyi biri girer ve çok mutlu olur. Biz de rahat oluruz o da.
Soner. Nereye kadar yapacak bunu.? Ve lütfen kızına söylenenlere alinmayin. çocuk çok mutlu olur annesine benzediği söylenince. İnşallah dediğiniz gibi o da mutlu olacağı şekilde sürdürür hayatını. Siz de öyle.

İçinizde kötü düşünce yok ama bize bipolar olduğunu, psikolojisinin bozuk olduğunu, eşinizi çok zorladığını, peşini bırakmadığını, kızı hasta diye yalan söylediğini, aranızı bozmaya çalıştığını, para yüzünden boşandığını , görümceyle para konusunda sıkıntı çıkardığını anlattınız 🤣🤣 Allah kimseyi sizinle kötü etmesin ,kötü düşününce ne düşüneceksiniz acaba 🤭
Bakın hanımefendi size bunları anlatmamda ne gibi bir kötülük gördünüz anlamıyorum. O yukarıda yazdıklarınızın hepsi soru-cevap. Hiç tanımadığım insanlara kendimi övüp eşimin eski eşini niye kötüleyeyim. Elime ne geçecek. Ben kimseyi kötülemek için de açmadım başlığı. Kaldı ki kötüleyecek olsam başlığa yazarım ana metne ya da? Yahu bunu niye yapaym ayrıca çok saçma değil mi? Ben görümceme kırılmakla abartmışım diğer adamakakıllı yazılanlardan anladım. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Ama lütfen tanımadığınız insanlara iyi ya da kötü diye hemen yargılamayın.

Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(
Allah başka dert vermesin bende tamamen yeğen durumuyla ilgili olduğunu düşünüyorum sonuçta kötü bir duruma zemin hazırlamıyorsa kocanla arana nifak sokmuyorsa bırak görüşsün takip etsin kocanla evlendin görümcenle değil ya arkadan görüşmüyor sonuçta herkesin haberi var ve seni de onaylıyor evliliğinde daha ne 🙂

O kötüledi sende dinledin yada okudun hatta karşılık verdin öyle mi
sayfalar dolusu mesajlara
neden engellemedin
Gece geç saatte yazmış hepsini sabah okudum ve engelledim zaten.

Yok ben sordum aklı selim mesajlardan da anladım abarttığımı. Zaten ikilemde olduğum için konu açmıştım. Şimdi anladım boşuna üzüldüğümü.
Yeteri kadar fikir aldığınızı düşünüyorsanız konunuzu kapattırın isterseniz. Anladığım kadarıyla sert yorumlardan dolayı üzülüyorsunuz. Muhtemelen de daha çok gelir o tarz yorumlardan.

Allah başka dert vermesin bende tamamen yeğen durumuyla ilgili olduğunu düşünüyorum sonuçta kötü bir duruma zemin hazırlamıyorsa kocanla arana nifak sokmuyorsa bırak görüşsün takip etsin kocanla evlendin görümcenle değil ya arkadan görüşmüyor sonuçta herkesin haberi var ve seni de onaylıyor evliliğinde daha ne 🙂
Haklısınız cidden. Boşuna üzülmüşüm. Bir anlık tepki işte. Regl dönemimden kaynaklı hassasiyet de olabilir bilmiyorum;)

Yeteri kadar fikir aldığınızı düşünüyorsanız konunuzu kapattırın isterseniz. Anladığım kadarıyla sert yorumlardan dolayı üzülüyorsunuz. Muhtemelen de daha çok gelir o tarz yorumlardan.
Üzülüyorum gerçekten. Nasıl kapattırılıyor onu da bilmiyorum. Gelsin her türlü yorum değerli ama tanımadan bilmeden yargılamalara üzülmemek elde değil.

Sizin dedikodunuzu yapmasa bile özel hayatınız hakkında Bilgi veriyor olabileceğinden rahatsız oluyorsunuz sanırım o zaman mesafe candır derim söyleyecek başka bir şeyde yoktur .

Haklısınız cidden. Boşuna üzülmüşüm. Bir anlık tepki işte. Regl dönemimden kaynaklı hassasiyet de olabilir bilmiyorum:KK66:
Öyle ki hassas bünyemiz Bi anlık durumları büyütüyoruz kendim için ve genel anlamda diyeyim erkeklerin yada farklı insanların hiç anlamadıkları şeyler için kafa yorup üzülüyoruz boş yere bu onların anlamamazlıklarından değil aslında tam tersi bizim dünyaya bakışımızın ne denli detaya dayalı olduğunun kanıtı ne vardı biraz daha vurdumduymaz olsaydık 🙂🙂

Sizin dedikodunuzu yapmasa bile özel hayatınız hakkında Bilgi veriyor olabileceğinden rahatsız oluyorsunuz sanırım o zaman mesafe candır derim söyleyecek başka bir şeyde yoktur .
Böyle durumda insanın aklına bir sürü ihtimal de geliyor gerçekten.

Öyle ki hassas bünyemiz Bi anlık durumları büyütüyoruz kendim için ve genel anlamda diyeyim erkeklerin yada farklı insanların hiç anlamadıkları şeyler için kafa yorup üzülüyoruz boş yere bu onların anlamamazlıklarından değil aslında tam tersi bizim dünyaya bakışımızın ne denli detaya dayalı olduğunun kanıtı ne vardı biraz daha vurdumduymaz olsaydık 🙂🙂
Ah keşke:) başak burcuyum bir de detaylar gözümde o kadar büyür ki.

Eski eşin bipolar olduğunu ya da ne sebeple boşandıklarını falan yazmasa bu sefer de inatla sorulurdu emin olun. Cevap vermese de konu sahibi soruyu görmezden geliyor derdik. Olaydaki önemli detaylardan biri yani. Ayrıca konu sahibi de abarttığını kabul etti. Üstüne gidilecek bir durum da kalmadı bence o yüzden.

Eski eşin bipolar olduğunu ya da ne sebeple boşandıklarını falan yazmasa bu sefer de inatla sorulurdu emin olun. Cevap vermese de konu sahibi soruyu görmezden geliyor derdik. Olaydaki önemli detaylardan biri yani. Ayrıca konu sahibi de abarttığını kabul etti. Üstüne gidilecek bir durum da kalmadı bence o yüzden.
Soruluyor gerçekten. Bunu söylemesem anlaşılmıyor bu sefer de anlatmak için kendimi paralıyorum. Neyse ki birileri anladı da boşuna yormamışım kendimi:) teşekkür ediyorum yorumlarınız ve desteğiniz için.

Bakın hanımefendi size bunları anlatmamda ne gibi bir kötülük gördünüz anlamıyorum. O yukarıda yazdıklarınızın hepsi soru-cevap. Hiç tanımadığım insanlara kendimi övüp eşimin eski eşini niye kötüleyeyim. Elime ne geçecek. Ben kimseyi kötülemek için de açmadım başlığı. Kaldı ki kötüleyecek olsam başlığa yazarım ana metne ya da? Yahu bunu niye yapaym ayrıca çok saçma değil mi? Ben görümceme kırılmakla abartmışım diğer adamakakıllı yazılanlardan anladım. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Ama lütfen tanımadığınız insanlara iyi ya da kötü diye hemen yargılamayın.
Bilmiyorum elinize ne geçecek ama hiç tanımadığımız bir kadın hakkında bize bunların hepsini anlatan sizsiniz. Konuyu okurken hayda bu da çıktı, ay kadında bu da mı varmış diye okudum ben. Mesela kızının hasta olduğu konusunda yalan söylemesinin tam olarak nasıl bir ehemmiyeti vardı ben anlamadım. Ama yarattığınız eski eş profili rezalet ve üzgünüm bunu ben iyi niyetli iyi bir insanım diyerek yapamazsınız. Böyle bir platformda muhteşem bir eski eş karalaması ve dedikodusu yaptınız çünkü.

Ama neyse abartmışım diyerek kapanıyor galiba. Hep beraber susalım , abartmışsın kabul ettin😊

Bilmiyorum elinize ne geçecek ama hiç tanımadığımız bir kadın hakkında bize bunların hepsini anlatan sizsiniz. Konuyu okurken hayda bu da çıktı, ay kadında bu da mı varmış diye okudum ben. Mesela kızının hasta olduğu konusunda yalan söylemesinin tam olarak nasıl bir ehemmiyeti vardı ben anlamadım. Ama yarattığınız eski eş profili rezalet ve üzgünüm bunu ben iyi niyetli iyi bir insanım diyerek yapamazsınız. Böyle bir platformda muhteşem bir eski eş karalaması ve dedikodusu yaptınız çünkü.

Ama neyse abartmışım diyerek kapanıyor galiba. Hep beraber susalım , abartmışsın kabul ettin😊
O mesajımı hangi yoruma yazmışım baktınız mı peki? Sormuş nasıl kullanıyor diye. Allah aşkına birini de biri sormadan yazmış mıyım gözden geçirin. Niye size karalayayım ben hala anlamıyorum. Aklım almıyor. Çok iyi bir insandı desem bu sefer de eşin niye boşanmış o zaman deyip dalga geçeceksiniz. Gerçekliğiyle anlattım işte olayı. Konu eski eş bile değil onunla ilgili sorular gelince de cevap verdim hepsi bu.

Back
X