Görümcem kocamın eski eşiyle görüşüyor.

Bakın o eski eşini unutmuş değil, hala ara bozmaya çalışıyor daha önce de bu görümcemin zatıf noktasından merhametinden yaklaşıp ara bozmaya çalıştı. Sizce böyle bir durumda hala görüşmesi hoş mu?
Evliliğiniz dışardan müdahale ile bozuluyorsa sorun insanların kiminle görüştüğünde değil sizin evliliğinizdedir.

bence bu kadarına karışmamalıyız, eşinizle eski eşi ayrıldı diye herkesin hemen onu bir köşeye atmasını bekleyemezsiniz sonuçta ortada bir de çocuk var. eşiniz eski eşiyle eğer anlaşabilseydi zaten boşanmazdı. sizin onunla görüşüyorsa benimle görüşmesin tavrınız çok çocukça. ve eski eşi sürekli dilinizden düşürmezseniz evliliğinizde hiç bir zaman mutlu olamazsınız bunu söyleyeyim. hayatta her şey sizinle ilgili değildir. bırakın kim kiminle görüşüyorsa görüşsün, önemli olan size eşinizin nasıl davrandığı. eski eş mutluluğuna gölge düşürmek istese en baştan boşanmayı kabul etmezdi zaten, sanki biraz kafanızda kuruyorsunuz

Ben kimseye görüş görüşme demiyorum zaten. Söylediğim şu! Yanımda onunla ilgili konuşulmasın. Benle de aynı ilişkiyi kurmasın. Hepsi bu. Yukarıda mentionla anlattım bi kısmını. Tanımda sürekli ondan bahsetmeler de var, sildim deyip silmemekte. (Ben sil demedim kesinlikle)
O zaman daha iyi ifade etseydiniz kendinizi. Her kes yorumları da okumak zorunda değil. Yanınızda konuşuyorsa kibarca anlatın, gene konuşursa burda nidalarla anlattığımız gibi ona da nidalı şekilde söyleyin. Tanım konusunu anlamadım

Eski eşini hala unutmamış ve mutluluğuna gölge düşürmeye çalışan bir kadın var ortada. Sizce görüşmeli mi?

Fazla drama yapıyorsunuz, kocanız bu kadını sevseydi zaten boşanmazdı. Görümce eski eşi arkadaş olarak seviyordur, sonuçta yılların arkadaşlığı var ayrıca yeğeni için görüşüyordur belki. Görümcenin bu kadını sevmesinin sizin evliliğinizle ne alakası var? Siz evlendiniz diye görümcenin sosyal bağlarını koparıp atmasını beklemek abes bence

Yok öyle değil. Mesela şöyle şeyler de yaşıyorum. Kızıyla birlikte gittiğimizde kız için “annesine benziyor maaşallah.” , “annesinin alnı da açıktı açık alnı olanlar iyi insanlar olur” ,”annesinin kızı” gibi şeyler söylüyorsa bir de bundan siz rahatsız olmaz mıydınız? Ben gerçekten abartıyor muyum:(
Demek ki sizin olmasını istediğiniz kadar kötü değilmiş eski gelinleriyle araları.
Çocuk üzerinden böyle şeyleri söyleyebilirler.
Hoşunuza gitmeyebilir ama o çocuğun bir annesi var, yokmuş gibi davranamazlar.
Bu kadar şeyi büyütüp ya o ben durumuna gelmeye gerek yok.

bence bu kadarına karışmamalıyız, eşinizle eski eşi ayrıldı diye herkesin hemen onu bir köşeye atmasını bekleyemezsiniz sonuçta ortada bir de çocuk var. eşiniz eski eşiyle eğer anlaşabilseydi zaten boşanmazdı. sizin onunla görüşüyorsa benimle görüşmesin tavrınız çok çocukça. ve eski eşi sürekli dilinizden düşürmezseniz evliliğinizde hiç bir zaman mutlu olamazsınız bunu söyleyeyim. hayatta her şey sizinle ilgili değildir. bırakın kim kiminle görüşüyorsa görüşsün, önemli olan size eşinizin nasıl davrandığı. eski eş mutluluğuna gölge düşürmek istese en baştan boşanmayı kabul etmezdi zaten, sanki biraz kafanızda kuruyorsunuz
Boşanmayı istememiş zate eşim dava açmış ve herşeyi ona bırakınca para daha tatlı gelmiş o an. Sonrasında sürekli arsmış mesaj atmış zaten. Yani o kağıda imza atmış ama boşanmayı kabullenmiş değil.

abimle eşi allah gostermesin ama, eğer bosansalar kendisi benimle gorustugu surece bende onunla görüsurum.
artik abimin esi olmayabilir ama yiğenimin sonsuza dek annesi.
gorumcenizin o bayanla gorusurken size bir zarari olmuyorsa, kiminle gorustugu sizi pek ilgilendirmez aslinda.

Ben kimseye görüş görüşme demiyorum zaten. Söylediğim şu! Yanımda onunla ilgili konuşulmasın. Benle de aynı ilişkiyi kurmasın. Hepsi bu. Yukarıda mentionla anlattım bi kısmını. Tanımda sürekli ondan bahsetmeler de var, sildim deyip silmemekte. (Ben sil demedim kesinlikle)

eşinle anlaşamamış ayrılmış belki görümceyle arası iyiydi
bide yigen var arada

siz.kaç yıllık evlisiniz ?

Ben hesap sormadım zaten görüş görüşme de demedim kimseye. Sadece buna kırılmakla abartılı tepki mi veriyorum onu merak ettim.
Gayet abartı koca kadın istediğiyle görüşür isterse arada çocuk olmasın yine görüşür sizi enterese etmez. Sizden önce o hayatında vardı. Demek ki enerjileri tutmuş anlaşıyorlar. En önemlisi yiğeninin annesi eşiniz ile eski eş ömür boyu ebeveyn olucak eğer bu tarz şeyleri sorun yapacaksanız en başta daha önce evlenmemiş bir erkekle evlenmeliydiniz.

abimle eşi allah gostermesin ama, eğer bosansalar kendisi benimle gorustugu surece bende onunla görüsurum.
artik abimin esi olmayabilir ama yiğenimin sonsuza dek annesi.
gorumcenizin o bayanla gorusurken size bir zarari olmuyorsa, kiminle gorustugu sizi pek ilgilendirmez aslinda.
Tabi ki ilgilendirmez haklısınız ama demem şu. Benim mutluluğuma gölge düşürmeye çalışan ve bunun için çocuğunu da çok rahat kullanan biriyle de araya mesafe koymak gerekmez mi? Kaldı ki yeğenini de çok fazla arayıp sormuyor aslında eşimle saatlerce konuşurlar telefonda kızını sorduğunı görmedim mesela

Boşanmayı istememiş zate eşim dava açmış ve herşeyi ona bırakınca para daha tatlı gelmiş o an. Sonrasında sürekli arsmış mesaj atmış zaten. Yani o kağıda imza atmış ama boşanmayı kabullenmiş değil.
ee tamam eşiniz istediyse daha iyi değil mi? o zaman dönmeyen adam şu an eski eşin yaptığı şeylerde geri mi dönecek. ya da görümceyle görüşünce geri mi dönecek eski eşine?

allahım bu bir yerden tanıdık geliyor
hadi hayırlısı

Heh bi de paragöz oldu kadın. Kadını burada kötülemeniz bir işe yaramıyor benden söylemesi. Hasta, paragöz, kötü, pis, tü kaka kadın kocanızı allah kurtarmış falan diyeceğimizi sanmayın.

Tabi ki ilgilendirmez haklısınız ama demem şu. Benim mutluluğuma gölge düşürmeye çalışan ve bunun için çocuğunu da çok rahat kullanan biriyle de araya mesafe koymak gerekmez mi? Kaldı ki yeğenini de çok fazla arayıp sormuyor aslında eşimle saatlerce konuşurlar telefonda kızını sorduğunı görmedim mesela
Eşiniz ile saatlerce ne konuşuyor telefonda eski eş?

ee tamam eşiniz istediyse daha iyi değil mi? o zaman dönmeyen adam şu an eski eşin yaptığı şeylerde geri mi dönecek. ya da görümceyle görüşünce geri mi dönecek eski eşine?
Tabi ki öyle ama yine de siz olsanız tadınız kaçmaz mı?

yigenini annesine soruyordur muhtemelen çunku cocuk daha cok annesinin yaninda.
sizin mutlulugunuzu golgelemek icin cocugunu kullanarak ne yapiyor mesela?

Back
X