- 5 Ekim 2020
- 14.566
- 39.729
- 548
- 36
Ben zaten onu da anlıyorum. İnanın içimde kötü bir düşünce yok kadına karşı. Keşke o da mutlu olsa. Burada siz tanımıyorsunuz diye bipolar olduğunu söyledim kimseyi ifşa etme derdim de yok. Ama böyle şeyler tad kaçırmaz mı? İnsan üzülmez mi? Gelen yorumları okuyorum inanın çok üzülüyorum
Kaçırmaması gerekir. Bazı duygularınıza gem vurmayı öğrenmelisiniz. Olgun davranmaya çalışmalısını. Mantıklı olanın ne olduğuna akıl süzgecinden geçirip karar verip size kötü hissettiren duygulara baybay demeyi öğrenmeniz lazım.
Çünkü hasta bir eski eş ve çocuk varlığını kabul ederek bir yola çıkmışsınız. Eşinizle mutlu olmak için en önemlisi kendiniz mutsuz olmamak için o kadının her yaptığını hoş görmeyi, o kadının bir şekilde alttan alınışını kabullenmelisiniz.
O kadınla isterse bütün sülale iyi geçinsin bunun bir anlamı yok. Eşiniz bir daha o kadınla bir şey yaşamayacak. Kimse akıl sağlığı yerinde olmayan bir insanla, anlattığınız dengesizlikleri yapan insanla ömrünğ harcamak istemez ancak mecburiyetten katlanır.
Eşiniz sizden daha zor bir durumda belki şu an. Çünkü o kadının yaptığı dengesizliklerle sürekli doğrudan muhattap olmak zorunda kalıyor. Belki görümcenin görüşüyor olması bile biraz o kadının gazını alıp sizi daha az rahatsız etmesi içindir.
Ki söylediğinize göre görümceniz de normalde sevmezmiş ama boşandıktan sonra görüşmeye başlamış. Demek ki konu tamamen yeğen.
Bence bu konuyu deşip kendinizi garip bir duruma sokmayın.