Görümcem kocaya kaçtı !!

su_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
1.461
5
66
İstanbul
arkadaşlar bugün öğrendk ki görümcem kocaya kaçtı.kendisi 20 yaşında kaçtıgı kişi 33 yaşında 2 defa evlenmiş boşnmış kayınbabam sildim diyor çok kindar ve inatçıdır.annem de aynı şekilde ama yine bi ihtimal bırakıyor gelmesi için.eşimde haftasonu gidip gösterice günlerini diyor başı belaya girsin istemiyorum nasıl sakinleştirebilirm bilmiyorum sizce ne yapabilirm?

evde huzuru yoktu belki? Yoksa niye kaçsın ki 2 defa boşanmış adama? çocukları varmı kaçtlğı kişinin?

allah yardımcınız olsun zor bi durum..

kocanızı kolay kolay ikna edemezsiniz bence mutlaka karışır kızkardeşi sonuçta namus belası gibi algılarlarsa olayı allah korusun cinayete filan dönüşmez inşallah..

Allah yardımcınız olsun..
eşinizin karışmaması soz konusu bile olamaz kardesi çünkü..cocuklarınız var mı bilmiyorum varsa esinizi 'çocukla sakinlestirebilirsiniz belki..

Sildim demeyle oluyor mu?
Kızla konuşmalı gerekirse dönmeye ikna etmelisiniz.
Vurdu kırdı öldürdüyle olmuyor kardeşlik babalık... :umursamaz:

evde huzuru yoktu belki? Yoksa niye kaçsın ki 2 defa boşanmış adama? çocukları varmı kaçtlğı kişinin?

evde değildi ki .başka şehirde okuyordu.çocugu yok adamın.zaten evlendiğii ilk kişiyle 3 ay diğeriyle 1 ay evli kalmış annesi çok fenaymış gelin istemiyormuş oğlunun turşusunu kurcak heralde o sebep oluyormuş bizim kızda kandı gitti

Sildim demeyle oluyor mu?
Kızla konuşmalı gerekirse dönmeye ikna etmelisiniz.
Vurdu kırdı öldürdüyle olmuyor kardeşlik babalık... :umursamaz:

evet dün çağırdılar gel kzıım öyle olmaz yine gideceksen gelinlikle çık evden küslük olmasın diye babası yinede pek yanaşmadı ama belki bi şansı vardı.evde ne kadar para varsa almış gitmiş bugünde telefonları kapalı çıkmıyor biz bugüne bekliyorduk gelir barışırlar diye yok gelmedi.

Allah yardımcınız olsun..
eşinizin karışmaması soz konusu bile olamaz kardesi çünkü..cocuklarınız var mı bilmiyorum varsa esinizi 'çocukla sakinlestirebilirsiniz belki..

elhamdülillah eşim sakin yazık etti kendine ne hali varsa görsün bizi saymadı annemi babamı saymadı çağırdık güzellikle konuştuk yinede gelirse konuşuruz dedi.sandığım gibi olmadı.

Back
X