- 20 Temmuz 2022
- 282
- 354
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
Öğrenicem böyle böyle dimi1-Görümce demek kv demek, kv demek görümce demektir
2-istisnalar kaideyi bozmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenicem böyle böyle dimi1-Görümce demek kv demek, kv demek görümce demektir
2-istisnalar kaideyi bozmaz![]()
Çok muhabbet tez ayrılık getirir, aramazsanız gitmezseniz küsen, haftada birkaç kere görüştüğünüz aileyle aranıza biraz mesafe koyun, mesafeli olmazsanız evlenince pişman olursunuz, görümceye de öyle akla her gelen söylenmez.Kızlar geçenlerde nişanlımın kardeşiyle muhabbet ediyorduk. Nişanlımın gıyabında kocam dedim kendisine. Şimdiye kadar ağzından bu lafı duymadığım kv ben bunu görümceme söyledikten hemen sonra nişanlımın gıyabında “kocan” diye konuşmaya başladı. Komik geliyor aslında kötü de hissetmedim kendimi ama. Size bu bir tesadüf mü yoksa görümcem anlık bildiriyor mu kv ye![]()
Çok doğruÇok muhabbet tez ayrılık getirir, aramazsanız gitmezseniz küsen, haftada birkaç kere görüştüğünüz aileyle aranıza biraz mesafe koyun, mesafeli olmazsanız evlenince pişman olursunuz, görümceye de öyle akla her gelen söylenmez.
HiççççBen nasıl kayınvalide olurum acaba? Mesela niye oğlumdan bahsederken “gamzeligünler senin kocan şöyle dedi” diyeyim ki? Oğlum böyle dedi derim. Ya da ismini söylerim. Bu zamane kaynanaları da tuhaf olmuş![]()
Ailenizden uzakta yaşadığınız için nişanlınızın ailesiyle anne baba kardeş bağı kurmak istiyorsunuzdur bunu anlayabilirim lakin maalesef hepsi olmasa da çoğunluğu oğullarıyla evlenen kadını kızı olarak görmez onlar için el kızı gelinsiniz, şimdiden bu kadar içli dışlı olursanız evlenince çok daha fazlasını beklerler, siz yapmak istemedikçe eşinizle de kavga edersiniz huzurunuz kalmaz, mesela nişanlınız ailenizi ne kadar sıklıkla arıyor ? Ayda 1-2 defa değil mi? Peki bir haftasonunu veya bir resmi tatili değerlendirip kaç kere ailenizin yanına gitti ya da gittiniz? Ama ikamet ettiğiniz şehre yakın şehirler de olsa, siz nişanlınızın akrabalarının olduğu şehirlere gidiyorsunuz.Çok doğru![]()
SevgiliAilenizden uzakta yaşadığınız için nişanlınızın ailesiyle anne baba kardeş bağı kurmak istiyorsunuzdur bunu anlayabilirim lakin maalesef hepsi olmasa da çoğunluğu oğullarıyla evlenen kadını kızı olarak görmez onlar için el kızı gelinsiniz, şimdiden bu kadar içli dışlı olursanız evlenince çok daha fazlasını beklerler, siz yapmak istemedikçe eşinizle de kavga edersiniz huzurunuz kalmaz, mesela nişanlınız ailenizi ne kadar sıklıkla arıyor ? Ayda 1-2 defa değil mi? Peki bir haftasonunu veya bir resmi tatili değerlendirip kaç kere ailenizin yanına gitti ya da gittiniz? Ama ikamet ettiğiniz şehre yakın şehirler de olsa, siz nişanlınızın akrabalarının olduğu şehirlere gidiyorsunuz.
Anlatıyordur ,temkinli konusunKızlar geçenlerde nişanlımın kardeşiyle muhabbet ediyorduk. Nişanlımın gıyabında kocam dedim kendisine. Şimdiye kadar ağzından bu lafı duymadığım kv ben bunu görümceme söyledikten hemen sonra nişanlımın gıyabında “kocan” diye konuşmaya başladı. Komik geliyor aslında kötü de hissetmedim kendimi ama. Size bu bir tesadüf mü yoksa görümcem anlık bildiriyor mu kv ye![]()
Geçen aylarda iş için birisinin yanına gitmiştim, kadın da üst duzey, şık şıkıdım giyinen bir kadın. Her şey gayet normal. Sonra aklına bir şey geldi heralde kocasını aradı "kocam, bu akşam için..." falan dedi. telefonu da "tamam kocam öyle yapalım" diye kapattı.Çok cringe değil mi
Nikah da kıyılmıstır belkiNişanlınız için neden “ kocam “ diyorsunuz ?
evet dirty talk darbuka arabesk falanNikah da kıyılmıstır belki
Hayir kocam da kocam*müstakbel kocam
Kocam olmadan asla.Hayir kocam da kocam
Sen annenle kaynanan yada görümcenle ilgili hiç mi konuşmuyorsunKızlar geçenlerde nişanlımın kardeşiyle muhabbet ediyorduk. Nişanlımın gıyabında kocam dedim kendisine. Şimdiye kadar ağzından bu lafı duymadığım kv ben bunu görümceme söyledikten hemen sonra nişanlımın gıyabında “kocan” diye konuşmaya başladı. Komik geliyor aslında kötü de hissetmedim kendimi ama. Size bu bir tesadüf mü yoksa görümcem anlık bildiriyor mu kv ye![]()
Ay burda yazilmisi varmis bxbxbxKocam da kocam paşam da paşam![]()