Kendinizi üstün gördüğünüzü çoğu üye hissetti mesela, ben de öyle, görümcenizin hissetmediğini mi sanıyorsunuz?Çocuklarına acıdığım için
Pardon da? Kim diyor size maddi destek olun diye? Bu kadının annesi babası, nafaka aldığı kocası yok mu? Size mi kaldı maddi anlamda “destek olmak”? Saygı sevgi görmek için mi yardım ediyorsunuz? Daha dün aileye girmişsiniz, bu kadar yaranmaya çalışmak neden? Görümcenizin böyle bir talebi var mı ki?kocasından ayrıldığı için ona maddi anlamda destek olmaya çalışıyorum. Çocuklarına acıdığım için her gittiğimde gönüllerini hoş etmek, gezdirmek için çabalıyorum.
Gereksiz olan alınganlığınız değil de görümceye alınacak kadar hayatınızda yeri olması.Kızlar merhaba, size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
Eltimle küsüz, düğünümü mahvetmeye çalıştığı için tartıştık ve o günden beri konuşmuyoruz. Asıl mesele ise görümcemin tavrı. Her zaman eltime daha yakın oldu. Onunla yan yana gelince sürekli story’ler paylaşıyor, birbirlerine övgüler yağdırıyorlar. Ama benimle ilgili bugüne kadar tek bir şey bile paylaşmadı.Aramızda hiçbir sorun yok. hatta kocasından ayrıldığı için ona maddi anlamda destek olmaya çalışıyorum. Çocuklarına acıdığım için her gittiğimde gönüllerini hoş etmek, gezdirmek için çabalıyorum. Ama o sadece eltimle birlikteyken mutluymuş gibi story atıyor.
Takmıyormuş, umursamıyormuş gibi yapıyorum ama içten içe gerçekten kırılıyorum. Sanki görümcem taraf tutuyomuş gibi geliyor.
Sizce gereksiz alınganlık mı yapıyorum?
Çocuklar için yaptığınızı Allah rızası için yapıyorsanız boşverin devam edin. Ama görümcenize yaranmak için yakın olmak için yapıyorsanı aranıza mesafe koyun.Kızlar merhaba, size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
Eltimle küsüz, düğünümü mahvetmeye çalıştığı için tartıştık ve o günden beri konuşmuyoruz. Asıl mesele ise görümcemin tavrı. Her zaman eltime daha yakın oldu. Onunla yan yana gelince sürekli story’ler paylaşıyor, birbirlerine övgüler yağdırıyorlar. Ama benimle ilgili bugüne kadar tek bir şey bile paylaşmadı.Aramızda hiçbir sorun yok. hatta kocasından ayrıldığı için ona maddi anlamda destek olmaya çalışıyorum. Çocuklarına acıdığım için her gittiğimde gönüllerini hoş etmek, gezdirmek için çabalıyorum. Ama o sadece eltimle birlikteyken mutluymuş gibi story atıyor.
Takmıyormuş, umursamıyormuş gibi yapıyorum ama içten içe gerçekten kırılıyorum. Sanki görümcem taraf tutuyomuş gibi geliyor.
Eltinizi daha çok seviyor olabilir, onunla daha yakındır. Bunlar normal şeyler.Kızlar merhaba, size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
Siz iyilik yapıyorsanız kocanızın yeğenlerine yapıyorsunuz. Yaptıklarınız görümcenizle ilişkinizde pazarlık konusu olacaksa yapmayın. Size minnet duymak zorunda değil. Bu beklentiyle kimseye iyilik yapmayın.Kızlar merhaba, size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?