Görümcem taraf tutuyor gibi hissediyorum

Bu hisler…işte şu görünmez sandığımız tüm hisler bir şekilde geçiyor karşı tarafa. Yani sevilmediğiniz hissi, onu kayırıyor mu hissi.
İnsan kompleks bir varlık ve bilinçdışı iletişim zannettiğimizden daha güçlü bir şey.
Düşünerek ve bahsederek her şeyi artırırız.
Pozitif ya da negatif.
Ne vakit öylece bırakıverirseniz bir konuyu, dikkatinizi ondan çekerseniz, su akar yolunu bulur, bulmasa da çok etkilenmezsiniz.

İyilik karşılıksız yapılır fakat iyiliğin karşısında dışlandığını sevilmediğini nispet yapar gibi anlaşamadığınız insanlara daha samimi davranılıp kalbinizi kırıyorsa karşı taraf o iyiliği yapmak içinden de gelmez insanın. Kimse kimseyi sevmek zorun değil fakat bazı insanlar nankördür ne kadar iyi olursan ol yapmasaydı modunda olurlar. Ben öyle bir konumda olsam diğer gelini daha çok bile sevsem bu kadar göze sokmam kalbi kırılmasın diğer gelinin diye. Kaldı ki bana karşı böyle düşünceli bir insansa hayli hayli dikkat ederim

kocasından ayrıldığı için ona maddi anlamda destek olmaya çalışıyorum. Çocuklarına acıdığım için her gittiğimde gönüllerini hoş etmek, gezdirmek için çabalıyorum.
Pardon da? Kim diyor size maddi destek olun diye? Bu kadının annesi babası, nafaka aldığı kocası yok mu? Size mi kaldı maddi anlamda “destek olmak”? Saygı sevgi görmek için mi yardım ediyorsunuz? Daha dün aileye girmişsiniz, bu kadar yaranmaya çalışmak neden? Görümcenizin böyle bir talebi var mı ki?

Bunları hissettiği için sizden hazetmiyordur. Eltiyle daha iyi anlaşıyordur, kafaları uyuşuyordur.

Görümcenizim çocuklarının acınacak bir tarafımı var? tam olarak hangi konuda acıyorsunuz bunu merak ettim ben.

Anlasiyorlardir, enerjileri tutuyordur, sen niye tutturmaya calisiyorsun ki.? Sizin ilişkiniz de olduğu kadar olsun, başka işin mi yok??

Gereksiz olan alınganlığınız değil de görümceye alınacak kadar hayatınızda yeri olması.

Bence boşa kuruntu yapıyosun. Bu kadar dert edeceğin bi konu olmamalı bile. İnsanlar istediğiyle güler, eğlenir. Bunun altında bi sebep olmasına gerek de yok üstelik

Çocuklar için yaptığınızı Allah rızası için yapıyorsanız boşverin devam edin. Ama görümcenize yaranmak için yakın olmak için yapıyorsanı aranıza mesafe koyun.

Eltinizi daha çok seviyor olabilir, onunla daha yakındır. Bunlar normal şeyler.
Desteğinizi, iyiliğinizi de insanlığınız için yapın. Vakti gelince başa kakacağınız, hesabını soracağınız iyilikleri yapmayın. Resmen açık açık maddi destekte bulundum, çocuklarını yedirdim içirdim, neden benimle daha yakın değil de eltimle görüşüyor diyorsunuz. Üslubunuz da çok yanlış, bence insanlıktan nasibinizi almadığınız için kendinize acıyın. Hiç hoş laflar değil acımak falan.

Siz iyilik yapıyorsanız kocanızın yeğenlerine yapıyorsunuz. Yaptıklarınız görümcenizle ilişkinizde pazarlık konusu olacaksa yapmayın. Size minnet duymak zorunda değil. Bu beklentiyle kimseye iyilik yapmayın.

Görünen bir sorun yok. Yani sevgi saygı storyle sosyal medyayla ölçülmemeli. Paylaşır paylaşmaz kendi bileceği iş taraf tutma kısmını anlamadım ben. Eşimle 10 küsür senedir beraberiz 5 yıllık evliyiz ne bir story ne bir paylaşım yapmıştır hesabında doğa manzara paylaşımları var ne düşüneyim dağı taşı bizden daha çok seviyo mu diyeyim

Eltinizi daha önceden tanıyor. Hatası da olsa bi anda silip size yanaşsa bu da iyi olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…