Hissettiğin şey kabak gibi ortada değil miKızlar merhaba, size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
Eltimle küsüz, düğünümü mahvetmeye çalıştığı için tartıştık ve o günden beri konuşmuyoruz. Asıl mesele ise görümcemin tavrı. Her zaman eltime daha yakın oldu. Onunla yan yana gelince sürekli story’ler paylaşıyor, birbirlerine övgüler yağdırıyorlar. Ama benimle ilgili bugüne kadar tek bir şey bile paylaşmadı.Aramızda hiçbir sorun yok. hatta kocasından ayrıldığı için ona maddi anlamda destek olmaya çalışıyorum. Çocuklarına acıdığım için her gittiğimde gönüllerini hoş etmek, gezdirmek için çabalıyorum. Ama o sadece eltimle birlikteyken mutluymuş gibi story atıyor.
Takmıyormuş, umursamıyormuş gibi yapıyorum ama içten içe gerçekten kırılıyorum. Sanki görümcem taraf tutuyomuş gibi geliyor.
Sizce gereksiz alınganlık mı yapıyorum?
Ben acıdığımı belli etmeden yardımcı oluyorum. Kendisi de bu durumdan gayet memnun.diğerini senden dah a çok seviyor olması neden nefsine ağır geliyor?
Belki onun nefsine de senin “acıdığın için yardımcı olman” ağır geliyordur.
OlabilirYaranmaya çalışıyor yalakalik yapıyor bile diyor olabilir arkandan (yaşadım)
Yüz yüzeyken gayet samimiOnunla ilişkileri daha eskiye dayanıyor. Sizinle henüz samimi olamamış olabilir.
Sizinle aynı seviyede eğlenmiyordur. Belki karakteri onunla yakındır.Yüz yüzeyken gayet samimi
Kızlar merhaba, size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
Eltimle küsüz, düğünümü mahvetmeye çalıştığı için tartıştık ve o günden beri konuşmuyoruz. Asıl mesele ise görümcemin tavrı. Her zaman eltime daha yakın oldu. Onunla yan yana gelince sürekli story’ler paylaşıyor, birbirlerine övgüler yağdırıyorlar. Ama benimle ilgili bugüne kadar tek bir şey bile paylaşmadı.Aramızda hiçbir sorun yok. hatta kocasından ayrıldığı için ona maddi anlamda destek olmaya çalışıyorum. Çocuklarına acıdığım için her gittiğimde gönüllerini hoş etmek, gezdirmek için çabalıyorum. Ama o sadece eltimle birlikteyken mutluymuş gibi story atıyor.
Takmıyormuş, umursamıyormuş gibi yapıyorum ama içten içe gerçekten kırılıyorum. Sanki görümcem taraf tutuyomuş gibi geliyor.
İyi de yardım için size gelene kadar kaç kişi var. Yardım edilecekse onlar etsin. Siz de maddi yardım edip karşılığında canım cicim olmak istiyorsunuz. O çocukların annesi babası dedesi anneannesi dayısı varken ihtiyaçlarını sizin almanız doğru davranış mı? Bence sizi samimi bulmuyor, eltiyle yarışırken kendisini kullandığınızı düşünüyor ve fırsattan istifade o da sizi kullanıyor gibi.Ben acıdığımı belli etmeden yardımcı oluyorum. Kendisi de bu durumdan gayet memnun.
Alingalik yap yapma sana bisey diyim mi ? Soguk olKızlar merhaba, size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?