• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve ben...

Görümceler kendini belli etti 😂
Gorumcem var ben de gorumceyim :) gorumcem hamile kaldı 3 hafta sonra ben öğrendim hamileymisim, ben 5 aylik hamileyken abimin eşi hamile kaldı vay anasını yav :D ben gorumcemi yengem de beni kıskanmış :D

Şaka bir yana tabiri caizse sidik yarısına girmişler sizinle boşver ya ölümlü dünya ölümlü insan ne takıyorsun kafana yuvanın huzursuz ediyorsun sen durduğun yerde 10 takla atsanda hiç birşey değişmeyecek salla gitsin.

Bebeğini sağlıklıca kucağına al gerisi önemli değil.
Anlamı güzel bir de isim koy.
Hormonlardan tahammül seviyen düşmüş ne yazıkki.
Bu anlarının tadını çıkar valla.

Hanımlar gece gece uyku tutmadı, eşim dana gibi uyuyor maşallah. Şişem bi şey danışmak istiyorum. Ben de mi bi sorun var yoksa gerçekten görümcem kıskanç mı, özet geçicem. Evleneli 1,5 sene oldu. İki görümcem var biriyle çok iyi anlaşırız diğeriyle eh işte. Uzakta olanla iyi yanımda olanla pek anlaşamıyoruz. Aynı sokaktayız o kaynanamın akt katında oturuyor. Yani ben zamanında yakın davranmaya çalıştım ama yanımdaki görümceme aynısını göremeyince vazgeçtim. O Pazar’a çıkmayınca sorardım arayıp bişey lazım mı sana diye filan ama o hiç bi zaman aramazdı vs, bu küçük bi örnek. Ve sürekli laf sokar, zamanında bi hastalık geçirmiş evde çok şımartılmış şimdi evli kocaman kadın ama hala şımartılıyor ve benim eşim dahil sözünü dinletiyor. Neyse asıl konu şu; birincisi bunun bi çocuğu vardı zaten ama ikinciyi hiç istemiyordu. Ben ne zaman korunmayı bıraktım o zaman o da ben de çocuk istiyorum dedi. O sıralarda kp sürekli bize torun istiyorum filan diyordu bende şakasına “baba ben boşuna çocuk doğurmam altın emzik isterim” gibi bi şaka yaptım, o da yeter ki bi torunum olsun alırım ben dedi. Görümcem hemen atladı “bizim çocuğa künye aldın ona emzik filan alamazsın!” Diye. Bende güldüm geçtim şaka yaptım zaten dedim. 3 ay sonra hamile kaldı. Ben kalamadım tabii. Ama sürekli laf soktu bişey yerken sofrada “nanim kaç tabak yedi? Benim iki katını yemem lazım hamileyim iki canlıyım” gibi laflar söyledi. Çok zoruma gitti zaten olmuyor diye üzülüyordum. Eşime söyledim abla söyleme böyle şeyler zaten üzülüyoruz desin diye. Yine devam etti. Neyse bu 9 ay boyunca böyle devam etti. Kp in durumu bayağı iyidir. Görümceyle kocası(çok hayırsızdır) kayınpederimin ismini koymaya karar verdiler. Tabii herkes (biz de) kp’in durumu iyi diye izin verdiğini düşündük eşinin. Çünkü öyle bi adamdır herkes tanıyor. Kp torun delisidir. Ben de zorlu bi tüp bebek sürecinden sonra hamile kaldım çok şükür.
Bugün de eşimin halası görümce vs oturuyoruz. Eşim de tel de diğer halasıyla konuşuyor, eşim gülerek dedi ki babamın bize altın emzik sözü vardı alır artık filan ben de gülerek aaa evet baba unutma sözünü dedim . Halası dedi ki “abim dün (biz orada değildik kendileri konuşmuşlar) dedi ki benim adımı kim taşıyorsa ona altına emzik alırım” birincisi bunu ben şakasına söyledim biz yokken gündem olması garibime gitti. Sonra da devam etti halası dedi ki “ eee biz de kaç tane halayız abimizin ismini koyarlarsa nanimlere biz alırız emziği” eşimde ordan yok ben kendi ismini Koycam diye bi şaka yaptı arkasından devam ettiler isim tartışmasına ben de dayanamadım “belki ben kendi ismimi ya da babamın ismini Koyucam” diyip mutfağa geçtim. Daha pirinç tanesi kadar çocuk için isim tartışmaları garibime ve sinirime gitti. Eşim de surat yaptı ben babamın ismini koycam demedim ama sen bana onun için surat astın diye. Ve ablamın her dediğini her yaptığını sorun haline getiriyorsun diyor. Beni zamanında çok kırdığı ve çok patavatsız olduğu için evet gıcıklığım ekstra. Ama elimden geldiği kadar Ablam yerine koymaya çalışıyorum. Tabii ondan aynısını görmüyorum. Sizce ben mi kötü düşünüp önyargılıyım görümceye yoksa haklı mıyım? Şimdiden teşekkürler.
Görümceniz kıskanç ve fesat net😒

Bebeğini sağlıklıca kucağına al gerisi önemli değil.
Anlamı güzel bir de isim koy.
Hormonlardan tahammül seviyen düşmüş ne yazıkki.
Bu anlarının tadını çıkar valla.
İnşallah İslami anlamda güzel bir isim koymak istiyorum inşallah darısı tüm isteyenlere rabbim kimseye aratmasın.

bence umursamayın senın bebegınız tup bebekle olmus zor bır surec zaten sze gerekenı yaparlar bunlara kulak asmayın erkek olacagını nerden bellı daha nokta kadar cocuk hamılelıgınızın tandıını cıakrın

Lütfen bilmeden konuşmayın bu konuda, diğer söyledikleriniz tamam da ? Size bu konuda açıklama yapmak zorunda değilim ama dediğiniz şey ne kadar yanlış onu anlayın diye yazıyorum. 1,5 yıllık evli olup tüp bebek yaptırdım evet. Ben istemedim onca ilacı kullanmayı. Muayene sırasında eşime gittiğimiz bütün doktorlar normal yoldan çocuk sahibi olamayacağını, bi an önce tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledi. Eşim benden 6 yas büyük. Tamam yorum yapıyorsunuz da, şu tüp bebek yaptırma hakkında konusurken iki kere düşünün, lütfen.

Siz söylemeden bu ayrıntıyı bilememem çok normal. O yüzden ilk haliyle konuyu okuduğumda yazdığım şeyin hala arkasındayım. 1 buçuk yıllık evlilik şu an belirttiğiniz olağanüstü durumlar haricinde çocuk düşünmek için çok çok erken. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Söylememe olayını nasıl başardınız bende birgün kısmet olursa eşimin ailesine aynısını yapmayı düşünüyorum.Başka şehirdeler sanırım.Eşimin babası böbrek sancısı çektiğinde eşim bir ay beni götürmedi ailesinin yanına kimseye deme demişler o kimsenin içinde bende oluyorum yani kimse olduğum insanlar bilsin istemem ama bu ne kadar mümkün olur bilemiyorum.
İş eşlerde bitiyor.
Eş eşini saydırırsa sayıyorlar.
Benim gibi eşiniz saydırdığı halde saymıyorlarsa eşlerin mesafeyi koyması gerekiyor. Ki benim eşim o mesafeyi çok güzel koydu. Evladımız doğduğunda da çok güzel anladılar.
Valla eşim gayet güzel söylemedi. Görümcem telefon açıyordu napıyosun abicim hala olmuyor muyum? Benim hala umudum var dediğinde eşim gülüyordu içinden, yo düşünmüyoruz diyordu. Şu an öyle bi gelişme yok diyordu. Oysaki ben hamile karşısında oturuyordum.
Yanlız ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum fakat eşime gitmicem çocuğu göstermeyeceksin hiç bir zaman demedim dememde. Hatta çocuk büyüsün elinden tutup götürebileceğim zaman al götür git diyorum.
Ben sadece bana yapılan terbiyesizlikler çok büyük olduğu için tepkimi tek başıma gösteriyorum. Hatta ben tepkimi gösterirken ilk zamanlar eşim bı kere baya kızdı. Bende söylemem gereken fakat söylemediğim bı konuyu anlattım eşime eşim o günden sonra hep yanımda oldu.
Birde benim eşimin ağzı çok sıkı. Karar alınan yada söylemeyeyim dediğimiz hiç bir şeyi bir Allah'ın kuluna anlatmaz.

Siz de sanirim gorumceye var olan gicikliginiz sebebiyle her dedigine fazla takilmissiniz. Sizin saka yaptim diye anlattiginiz seylerin bazilarinda da igneleme var, onunkiler de ayni sekilde igneleyici ama o da saka yaptim diyor olabilir.
karsilikli atisip duruyorsunuz bence fazla hassas oldugunuz icin size sadece gorumce laf sokuyormus gibi geliyor ama valla siz de az degilsiniz :)
Bosverin takilcak bi sey yok kafaniza takip kendinizi uzmeyin, sakalasiyoruz gozuyle bakin tatli tatli atisin :)

Daha bırak pirinç tanesini, olmayan çocuk için altın emzik istemişsiniz pirinç tanesi de olsa var olan bi çocuk için isim tartışmak niye garibinize gitti anlamadım. Millet size soracaktı ne zaman hamile kalacağını da çünkü hayır madem yalnız başınıza torun doğurma isteğiniz var, korunmadığınızı yedi cihana yaymasaydınız.

Görümceniz nasıl bir tip bilemem ama siz de melaike falan değilsiniz baya kıskanç bir gelinsiniz alt tarafı. Altın emziğinizi de kendi babanız alsın.

Daha bırak pirinç tanesini, olmayan çocuk için altın emzik istemişsiniz pirinç tanesi de olsa var olan bi çocuk için isim tartışmak niye garibinize gitti anlamadım. Millet size soracaktı ne zaman hamile kalacağını da çünkü hayır madem yalnız başınıza torun doğurma isteğiniz var, korunmadığınızı yedi cihana yaymasaydınız.

Görümceniz nasıl bir tip bilemem ama siz de melaike falan değilsiniz baya kıskanç bir gelinsiniz alt tarafı. Altın emziğinizi de kendi babanız alsın.
Hahahah ağır olmış ama doğruya doğru😁Altın emziğe gelince bebek adam yerine konuyor. İsim mevzusunda ya daha o pirinç tanesi bile değil!!1bir

İkinizde birbirinizden farklı değilsiniz
İkinizde haksizsiniz.

Yerinizde olsam kendi hayatıma bakar kimseyle de uğraşmaz eşimi de bu konulara dahil edip huzurumu bozmazdim.

Bana siz cok degisik geldiniz.

Korunmayi biraktim gorumcem cocuk dusunmeye basladi diyorsunuz. Gorumceniz veya esinizden baska herhangi biri korundugunuzu/korunmadiginizi nerden biliyor? Bu kadar ozelinizi niye elaleme yayiyorsunuz?

Resmen daha cocuk meydanda yokken fesatliginizla cocuklari yaris ati yapmissiniz. Gorumcemin cocugu benim cocugum. Yahu benim cocugum benim canim cigerim. Digerleri el. Bana ne milletin cocugunun altinindan isminden bilmem neyinden. Benimki bana kiymetli benden baskasi da umrumda olmaz allah onlara da hayirlisini versin deeim gecerim. Onu dusunmeye ayiracak 5 dakikaniz bile olmamali.

Altin emzigi hic anlamadim. Baskalarindan para hediye altin istemek yerine cocugunuza ne deger katacaginiza odaklanin. Altin emzik nedir allah akil fikir versin

Değil altın emzik, Altın kemer de taksa kp ismini koymam :emir_bebek::halay:
Ayrıca takcak insan her türlü takar sonuçta onunda torunu ama isim için takıyosa takmasın.
Ayrıca sizde az değilsiniz yani

Yegenlerimle buyuk oglumun arasi 3 5 ay, benden kiskanip kardescagizlarim hemen hamile kaldilar inanmazsiniz.
Kucuk oglum da eltimin cocugundan 3 ay kucuk ama o sayilmaz :rolleyes:

Değil altın emzik, Altın kemer de taksa kp ismini koymam :emir_bebek::halay:
Ayrıca takcak insan her türlü takar sonuçta onunda torunu ama isim için takıyosa takmasın.
Ayrıca sizde az değilsiniz yani
Biz iki dedesinin ismini koyduk oğluma bize altın emzik falan almadılar, konuyu okuyunca bir hislenmedim değil:KK70:bu konuyu aile meclisinde açacağım iki dede birleşip bir altın emzikte alamayacaklarsa yani, bilemiyorum :KK64:

Al birini vur ötekine olmuş durum.
Görümceniz kıskanç, gıcıklaşma var belli de siz de pek farksız değilsiniz.

Altın emzikli şakalarınızı da kendi babanıza ya da eşinize yapın.

Biz iki dedesinin ismini koyduk oğluma bize altın emzik falan almadılar, konuyu okuyunca bir hislenmedim değil:KK70:bu konuyu aile meclisinde açacağım iki dede birleşip bir altın emzikte alamayacaklarsa yani, bilemiyorum :KK64:

Sizin işiniz daha zormuş hemde 2 dedenin ismi :KK12: napın yapın o altın emziği aldırın ehehe :KK45:
Ya ben cidden hiç altın emzik görmedim burda mecazenmi söylemişler benmi cahil kaldım anlayamadım :KK43:

Sizin işiniz daha zormuş hemde 2 dedenin ismi :KK12: napın yapın o altın emziği aldırın ehehe :KK45:
Ya ben cidden hiç altın emzik görmedim burda mecazenmi söylemişler benmi cahil kaldım anlayamadım :KK43:
Ön kısmı altın olan emzikler var, isim yazdırıyorlar genelde. Mecazen söylenmiş gibi gelmedi bana o yüzden.

Hayır altın emziği takmak da sorun olur, oğlumun emziği evin muhtelif yerlerinde kayboluyor, kimi zaman aylar sonra karşıma çıktığı oluyor, altın emzik kaybolsa olmaz yani, gözüme uyku girmez bulana kadar 😅 ama süs olarak olabilir ancak 😅

Back
X