Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen bilmeden konuşmayın bu konuda, diğer söyledikleriniz tamam da ? Size bu konuda açıklama yapmak zorunda değilim ama dediğiniz şey ne kadar yanlış onu anlayın diye yazıyorum. 1,5 yıllık evli olup tüp bebek yaptırdım evet. Ben istemedim onca ilacı kullanmayı. Muayene sırasında eşime gittiğimiz bütün doktorlar normal yoldan çocuk sahibi olamayacağını, bi an önce tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledi. Eşim benden 6 yas büyük. Tamam yorum yapıyorsunuz da, şu tüp bebek yaptırma hakkında konusurken iki kere düşünün, lütfen.Çok fazla kafaya takmıyor musunuz? Siz sormadan söyleyeyim görümce değilim, tek çocuğum. 2 tane görümcem var hatta. Örneğin birine Pazar’a gidiyorum bir şey ister misin derken amacınız ona yardım etmek olsun. Ben şimdi ona sorayım o da yarın bana sorsun değil. Yakın olmak zorunda mısınız görümcenizle? Olmasanız ne olur yani ne eksilir hayatınızda? Söylediği lafa bozuldunuz diyelim yetişkin insansınız kendiniz söyleyin, neden eşinizi karıştırıyorsunuz? Eşiniz sizin veliniz mi? Ek olarak daha 1 buçuk yıllık evliymişsiniz neyin çocuk olmuyor diye üzülmesi, ne tüp bebeği? Evlenir evlenmez çocuk doğurmak şart mı da bunu mesele haline getirip kendinize dert ediniyorsunuz? Niye ablanız yerine koymaya çalışıyorsunuz ki? Sevmediğiniz birini neden zorluyorsunuz? Karşılıklı laf sokup durmuşsunuz ablalık, kardeşlik bu konunun neresinde?
bariz kıskanıyor belli sizde araya mesafe koyun çok cıvık cıvık olunca böyle problemler çıkıyor.Gerçi bende görümcemin kıskançlığını yaşayanlardanım ve anlam veremiyorum insanlar bir tuhaf.Bence sizi kıskanıyor yani o ne yediyse ben daha fazlasını yemeliyim falan ne demek ya? Ne enteresan insanlar var. Üzmeyin kendinizi sizde hiçbir sorun yok
kayınpederde para olmasa, konu şöyle olurdu; "görümcem çocuğuma babasının ismini koymamızı istiyor, ben de al kendi çocuğuna koy diyorum sizce ne yapmalıyım"Ben en çok K. pederle ilgileniyorum şu an. Adamda ense kalın diye ismini koymalar falan. Emekli maaşı bile olmayan biri olsa yine de bunlar olur muydu acaba?
Siz ne yaparsaniz yapın karşı taraf hep kendini haklı gorucek bence her şeyden elinizi eteginizi çekip sağlıklı bı hamilelik geçirin annenin sitresi bebeğe de geçiyor doktordan duyduğum sitresli hamileliklerde bebek doğduğunda daha çok ağlıyorlarmis daha gazlı oluyor muş bende sitresli geçirdim hamileliğimi olan bana ve bebeğime oldu zor buyuttum şimdiki aklım olsa zerre takmazdım ve olabildiğince öyle konulara dâhil olmazdımHanımlar gece gece uyku tutmadı, eşim dana gibi uyuyor maşallah. Şişem bi şey danışmak istiyorum. Ben de mi bi sorun var yoksa gerçekten görümcem kıskanç mı, özet geçicem. Evleneli 1,5 sene oldu. İki görümcem var biriyle çok iyi anlaşırız diğeriyle eh işte. Uzakta olanla iyi yanımda olanla pek anlaşamıyoruz. Aynı sokaktayız o kaynanamın akt katında oturuyor. Yani ben zamanında yakın davranmaya çalıştım ama yanımdaki görümceme aynısını göremeyince vazgeçtim. O Pazar’a çıkmayınca sorardım arayıp bişey lazım mı sana diye filan ama o hiç bi zaman aramazdı vs, bu küçük bi örnek. Ve sürekli laf sokar, zamanında bi hastalık geçirmiş evde çok şımartılmış şimdi evli kocaman kadın ama hala şımartılıyor ve benim eşim dahil sözünü dinletiyor. Neyse asıl konu şu; birincisi bunun bi çocuğu vardı zaten ama ikinciyi hiç istemiyordu. Ben ne zaman korunmayı bıraktım o zaman o da ben de çocuk istiyorum dedi. O sıralarda kp sürekli bize torun istiyorum filan diyordu bende şakasına “baba ben boşuna çocuk doğurmam altın emzik isterim” gibi bi şaka yaptım, o da yeter ki bi torunum olsun alırım ben dedi. Görümcem hemen atladı “bizim çocuğa künye aldın ona emzik filan alamazsın!” Diye. Bende güldüm geçtim şaka yaptım zaten dedim. 3 ay sonra hamile kaldı. Ben kalamadım tabii. Ama sürekli laf soktu bişey yerken sofrada “nanim kaç tabak yedi? Benim iki katını yemem lazım hamileyim iki canlıyım” gibi laflar söyledi. Çok zoruma gitti zaten olmuyor diye üzülüyordum. Eşime söyledim abla söyleme böyle şeyler zaten üzülüyoruz desin diye. Yine devam etti. Neyse bu 9 ay boyunca böyle devam etti. Kp in durumu bayağı iyidir. Görümceyle kocası(çok hayırsızdır) kayınpederimin ismini koymaya karar verdiler. Tabii herkes (biz de) kp’in durumu iyi diye izin verdiğini düşündük eşinin. Çünkü öyle bi adamdır herkes tanıyor. Kp torun delisidir. Ben de zorlu bi tüp bebek sürecinden sonra hamile kaldım çok şükür.
Bugün de eşimin halası görümce vs oturuyoruz. Eşim de tel de diğer halasıyla konuşuyor, eşim gülerek dedi ki babamın bize altın emzik sözü vardı alır artık filan ben de gülerek aaa evet baba unutma sözünü dedim . Halası dedi ki “abim dün (biz orada değildik kendileri konuşmuşlar) dedi ki benim adımı kim taşıyorsa ona altına emzik alırım” birincisi bunu ben şakasına söyledim biz yokken gündem olması garibime gitti. Sonra da devam etti halası dedi ki “ eee biz de kaç tane halayız abimizin ismini koyarlarsa nanimlere biz alırız emziği” eşimde ordan yok ben kendi ismini Koycam diye bi şaka yaptı arkasından devam ettiler isim tartışmasına ben de dayanamadım “belki ben kendi ismimi ya da babamın ismini Koyucam” diyip mutfağa geçtim. Daha pirinç tanesi kadar çocuk için isim tartışmaları garibime ve sinirime gitti. Eşim de surat yaptı ben babamın ismini koycam demedim ama sen bana onun için surat astın diye. Ve ablamın her dediğini her yaptığını sorun haline getiriyorsun diyor. Beni zamanında çok kırdığı ve çok patavatsız olduğu için evet gıcıklığım ekstra. Ama elimden geldiği kadar Ablam yerine koymaya çalışıyorum. Tabii ondan aynısını görmüyorum. Sizce ben mi kötü düşünüp önyargılıyım görümceye yoksa haklı mıyım? Şimdiden teşekkürler.
aynen söylediklerinize katılıyorum.. ben hamile kaldıysam kim ne takacak takmayacak umurumda olmaz muhabbetını de yapmam açıkçası .. kendi halimde takılırım.. keyfime bakarım..görümce gelin, ikiniz de garipsiniz.
sizin korunmayı bıraktığınızı nereden bilsin de çocuk istesin? bunu da ben kkda gördüm ya eltinin ya da görümcenin buradaki konu sahiplerine inat hemen hamile kaldığını filan. böyle bişey mümkün mü sizce? evinize gelip prezervatif mi sayıyolar da bu insanlar bilsinler korunmayı bıraktığınızı. kaldı ki ev araba değil bu o aldı ben de alayım denilsin. bebek yahu. kim kime inat olsun diye hamile kalır, çocuk doğurur. lütfen akıl mantık.
daha pirinç tanesi kadar demişsiniz ama doğumu düşünüp hediye isteyen de sizsiniz. şaka demişsiniz ama adam şakanın altında gerçek var diye düşünmüş ve başka ortamda dile getirmiş belli ki.
görümce şımartılmış veya kıskanç olabilir ama siz bu insanı değiştiremezsiniz. kendi davranışlarınızı ona göre ayarlayabilirsiniz.