• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve eşi

Etme ...herkes kendi yiyecegi sofrayi icecegi cayi alsin bI zahmet. Ne insanlar var ya nasil icleri rahat ediyor anlamiyorum.insan sunu da Ben yapayim sana yuklenmeyelim Tek Der...

Sevgili konu sahibi s3ni çok iyi anlıyorum. Kendini hizmetçi olarak görme ama istemediğin bişey için de çaba harcama eğer hizmet etmek istemiyorsan etme bunu gelmelerine engel olmaya çalışarak değil geldikleri zaman odana geçerek yapabilirsin.gördüğüm kadarıyla hayır diyemiyorsun.hayır demeyi öğrenmen gerekiyor.bu ilk zamanlarda başkalarına garip gelse bile zamanla alisacaklardir.kısa ve net geldiklerinde odana çekil ve uzan

Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce

Canım tabi ki çözülür , hergün gelemezler yanı en azından

Ama bu hayır ı öyle bir demelisin ki ne onlar kırılsın ne de sen sonradan pişmanlık yasa.yerinde ve doğru cümlelerle kimseyi kırmadan tavrını koymak önemli

Back
X