- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi Kafam-karisik
-
Laftan o kadar korkmamak lazım. Etsinler nolacak...Yani dediginiz gibi bir kere esim hayir desin aninda yaptigi tum iyilikleri silerler arabasini kiskandi bizden die laf ederler
Yok artık tatile bile mi sizin arabayla gidiliyor? Eşiniz hayır demeyi öğrenecek mecbur. Hem eşiniz hayır deyip, yerinden kıpırdamadıktan sonra onlar hayırdan anlamış anlamamış, lügatlarında olmuş olmamış ne önemi var. Bence arabanızı da satmayın bu yüzden. Size lazım sonuçta küçük bebeğiniz var. Siz birilerine bir şey demeyin ama siz kötü olursunuz. Eşiniz kendisi demeli. Eşinize her telefon geldiğinde bu iş için, hayır dışarı çıkacağız falan deyin, o eşime lazımmış bir yere gideceğiz desin. Sonra da çıkın gezin. Yalan da olmaz. Bu tabi ciddi şekilde bahanesiz hayır diyemiyorsa. En güzeli bahanesiz hayır dmeek aslında ama eşiniz yapamaz gibi geldi.
Haftasonu yine bir deranede deneme sinavi varmis evimize yarim saat uzakta esim uzak oralari tam bilmiorum dedi gorumcemin esi navigasyonla bulursun dedi esimde kotu olmamak icin istemesede yapio su an istese 4-5 araba alir ama sirf daha iyi bir ev almak icin almiyor
Esimde sinir oluyor
ilk baslarda o da bir sey demiodu ama durumu iyice abartinca o da olmaz dio ama onlar o kadar alismis ki olmaz die bir kelime yok lugatlarinda
Gorumcemin esi cok hesapci bir insan o bilio araba alinca bir suru masraf olacak sigortasi muayenesi falan filan boyle gecinip gidio
+1000.. Ben de ablasigile takildimHaklısın da ne olur dioalar yapiolar yazmayın bak yalvarıyorum
Eşine söyle bu kadarı fazla de tepkini göster.
Doğum yaklaşıyor arabayı veremeyiz diyim. Yalandan bir iki sancım tuttu hastaneye gittik diyin. Ayrıca çocuğun kursuna götürecek olursa bıraksın almaya gitmesin umut -001 in sancısı varmış biz doktora gidiyoruz çocuğunuzu da siz gidip alın desin. Böyle böyle ayaklarını kesinSimdi bir de 15 tatil gelio cocuklarin dersanesi falani filani kesin yine olur bir de kar tatili yapmak isterler onda da bizim arabayi isterler simdiden onu dusunuyorum yani
Daha bizim evimiz filan yok kiradayiz
Ama cok sukur esimde bnde ogretmeniz o yuzden sknti yasamioruz ama birikim filanda yapamioruz
Esimde sikayetci ama bna dert yaniyor ozellikle bu haftasonu gitmemk icin yolu bilmiyorum soyle boyle dedi ama navigasyonla bulursun zor degil yeri filan demis sizlana sizlana gitti ama yuzlerine karsi bir sey diyemiyor ama yinede belli ediyorne yüzsüz insanlar var ya
ben bekarken aracım yokken babamın arabasını bile o bana al kullan demediği sürece istemezdim
kendı arabam var suanda
annem bıle hastane işi vs olunca bana asla gel benı al gotur demez, benım haberım olmasa kadın onca yolu yurur, yazda kışta ,
kardesımın de var arabası ve annemın evıne cok yakınız bır kere benı alın da suraya goturun demez kadın, hatta bız kızarız ıkı kardes bız varken sen neden sıkıntı cekıyorsun dıye
bunlar yuzsuzlukte cıgır acmıs
eşiniz durumdan sıkayetcı değilse siz soylersenız eger yarın oburgun sız hatalı olursunuz
eşin rahatsızsa yakında patlayacaktır.Esimde sikayetci ama bna dert yaniyor ozellikle bu haftasonu gitmemk icin yolu bilmiyorum soyle boyle dedi ama navigasyonla bulursun zor degil yeri filan demis sizlana sizlana gitti ama yuzlerine karsi bir sey diyemiyor ama yinede belli ediyor
tam net tavir sergilemedigi icin onlarda hala devam ediyor
Aynen bnm ailemde oyle ona soyleyene kadar yururuz der hic oyle seyleri soylemezler annem bazen bir yere gidecegi zaman esim biraksin derim inatla yok bn yururum ya da otobusle giderim der ama bunlar alismislar lukslerinden keyiflerinden de vazgwcmiyorlar ama paralarinada kiyamiyorlarne yüzsüz insanlar var ya
ben bekarken aracım yokken babamın arabasını bile o bana al kullan demediği sürece istemezdim
kendı arabam var suanda
annem bıle hastane işi vs olunca bana asla gel benı al gotur demez, benım haberım olmasa kadın onca yolu yurur, yazda kışta ,
kardesımın de var arabası ve annemın evıne cok yakınız bır kere benı alın da suraya goturun demez kadın, hatta bız kızarız ıkı kardes bız varken sen neden sıkıntı cekıyorsun dıye
bunlar yuzsuzlukte cıgır acmıs
eşiniz durumdan sıkayetcı değilse siz soylersenız eger yarın oburgun sız hatalı olursunuz
Iyi de yolu bilmiyorum demek ise yaramamış farklı bahaneler uretsin eşiniz.Esimde sikayetci ama bna dert yaniyor ozellikle bu haftasonu gitmemk icin yolu bilmiyorum soyle boyle dedi ama navigasyonla bulursun zor degil yeri filan demis sizlana sizlana gitti ama yuzlerine karsi bir sey diyemiyor ama yinede belli ediyor
tam net tavir sergilemedigi icin onlarda hala devam ediyor
Hep iyi niyetinden kaybediyor ya kendininde cani skliyor bir de ben iyice soylenip basini agritmak istemiyorum yine soyluyorum ama bakiyorum degisen bir sey yok daha fazla kafasina takmasin die cok ustune gitmiorumkocana ailenın salağı yada enayisi diye plaket yaptır canım
başka açıklaması yok
Bn hamile olunca surekli araba bizede lazim oluyor hastaneye gidip gelirken o yuzden arabayi satsak bizde rezil oluruz en iyisi esimin net olmasibir an önce arabayı satın canın ,
sıkıştık, yenisine bakacaz , arızası çok olmaya başladı falan birşeyler uydurun ve satın ,
herkes basının çaresine baksın ,
siz kimsenın enayısı değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?