• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcem ve esinin rahatligi

Eşiniz bu konuda planımız var bizim diyip gecistirse bir kac kez bir daha isteyebilecek yüzleri olmaz . Ya da konuşmayı deneyin bizim huzurumuzu dusunmeden kaygisizca arabayi istiyorlar o bizim ortak aracimiz bizim hic mi planımiz yok biz daha mi zenginiz onlardan ? Gibi sorular yoneltilirse belki eşinizde duzelir. Kavga etmeden sakince bu tarz seyler soyleyince belki yanlis giden birseyler oldugunun farkina varabilir

Açıkça ben doğumdan sonra satardım. İlk zamanlar sarılık için sık sık doktora gitmek zorunda kalacaksınız. 3 ay sonra falan satın ama lafınızı da sokun. Başkalarının çocuğundan bizimkine sıra gelmedi diyin. Alemin enayisi siz misiniz?

Aslinda bekarken boyle alistirmis simdi yok desede bi sekilde israrla yine yaptiriolar ilk baslarda bn pek onemsemiyordum ama artik enayi yerine koymaya basladi esimin yuzu cok yumsak ama onlarda yuzsuz yani
Gorumceniz sizi aramadan haft sonu siz evden uzak bir yerlere gidin bir iki musait olmayinca bırakırlar belki

Ayrıca kimseye kv de dahil işte arabayı kullanıyolar bizim de işimiz gücümüz var vs.. demeyin.Millet çok temiz kalpli çok saf ya kötü olan siz olursunuz.Bir süre arabasız idare edin arabayı satıp dolara yatırın:)))Gerçi anlamıyorum görümceniz de nasıl insanlarmış,durumu iyi olupta hem de arabayla çok işi olan bir ailenin araba almadan sizi enayi yeriine koyması kabul edilemez.Sanki su yakıyo..

Arkadaslar bnm skntim aslinda esimin buyuk ablasigilin surekli esimi sofor gibi kullanmasi
Esimin ablasigilin maddi durumu iyi evleri var hatta daha iyi bir eve tasinmayi dusunuyorlar ama kendilerine bi turlu araba almiyorlar cunku her islerini bizim arabayla hallediyorlar cocuklarinin dersanesi kursu hepsinde esime diolar yada tatile giderken bizim arabayi istiolar surekli annesigile gidiolar esim birakio evlerine vs vs. Ve surekli kapida bekletiolar en az 10 dakika kapilarinin onunde almayi beklioruz ayrica bi kere bile benzin katmiyorlar sorun benzin katip katmamalarida degil ama artik bu kadar herseyde boyle yapmalarida ister istemez canimi skio sizce bn mi yanlis dusunuyorum tamm kardesler arasinda boyle seylerin lafi olmaz ama haftasonu surekli onlarin cocuklarini sinava goturmekle mesgul
esimin ve bnmde bi ozel hayati var sonucta ve bir tek tatilde kafa dinleyebiliyoruz onlarin sayesinde o da kalmadi
Bu çok ciddi bir sorun bence
Eşiniz ne diyor bu duruma

Bu çok ciddi bir sorun bence
Eşiniz ne diyor bu duruma
Esimde sinir oluyor
ilk baslarda o da bir sey demiodu ama durumu iyice abartinca o da olmaz dio ama onlar o kadar alismis ki olmaz die bir kelime yok lugatlarinda
Gorumcemin esi cok hesapci bir insan o bilio araba alinca bir suru masraf olacak sigortasi muayenesi falan filan boyle gecinip gidio

Simdi bir de 15 tatil gelio cocuklarin dersanesi falani filani kesin yine olur bir de kar tatili yapmak isterler onda da bizim arabayi isterler simdiden onu dusunuyorum yani
Daha bizim evimiz filan yok kiradayiz
Ama cok sukur esimde bnde ogretmeniz o yuzden sknti yasamioruz ama birikim filanda yapamioruz

Araba demek masraf demek daha geçen gün hesapladım eşimle benim arabama aylık 1000 lira para gidiyo.Benzini,sigortası kaskosu,muayenesi,bakımı düşünün yani.Görümcenler de uyanıkmış tabi niye para versinler ki bedava araba.Ne güzel özel şoför de var:))

eşin hayır demeyi bilecek. başka çaresi yok. çocuk değil ya onu da kendi akıl etsin de becersin yani.

Yani bnde diorum zorunlu bir durum olsa nyse mesela cocugun cok onemli resmi sinavlari olur onlara gotursun yada hastalik filan olur onlarda gotursun ama abuk sabuk islerde bile esime diolar
Bunlar yazin bi araba alcaz filan die laf etmislerdi bizde dedik nyse yakinda alirlar zaten kalp kirmaya degmez ama gecen gun bi baktik daha iyi luks evlere bakiolar gorumcem bu ev kucuk daha ferah bir ev istiyorum filan dio evleride 3+1 gayette buyuk

Esimden yana sknti yok ona diyebiliyorum niye boyle yapiolar cok yuz verme filan die ama artik sinirlari cizmenin zamani geldi cunku artik nasil bir algi olustuysa esim onlarin isini yapmak zorunda gibi davraniyorlar

Bu kadar sessiz olursanız iyi niyetiniz suistimal edilir. Alışmış şoför niyetine kullanıyorlar sizi.
Şimdi karşı çıksanızda artık emin olun size küsecekler 40 yıl sırtında taşırsın 40 sn bırakırsın sen kötü olursun hesabı.
Eşinizle konuşun daha fazla kullandırmasın kendisini. İşimiz var programımız var deyin bahane uydurun bana kalsa bahaneye bile gerek yok aslında da..

Bu kadar sessiz olursanız iyi niyetiniz suistimal edilir. Alışmış şoför niyetine kullanıyorlar sizi.
Şimdi karşı çıksanızda artık emin olun size küsecekler 40 yıl sırtında taşırsın 40 sn bırakırsın sen kötü olursun hesabı.
Eşinizle konuşun daha fazla kullandırmasın kendisini. İşimiz var programımız var deyin bahane uydurun bana kalsa bahaneye bile gerek yok aslında da..
Yani dediginiz gibi bir kere esim hayir desin aninda yaptigi tum iyilikleri silerler arabasini kiskandi bizden die laf ederler

Esimde sinir oluyor
ilk baslarda o da bir sey demiodu ama durumu iyice abartinca o da olmaz dio ama onlar o kadar alismis ki olmaz die bir kelime yok lugatlarinda
Gorumcemin esi cok hesapci bir insan o bilio araba alinca bir suru masraf olacak sigortasi muayenesi falan filan boyle gecinip gidio
Oo süper karı koca plan yapın. Her seferinde bahane uydurun

Haftasonu yine bir deranede deneme sinavi varmis evimize yarim saat uzakta esim uzak oralari tam bilmiorum dedi gorumcemin esi navigasyonla bulursun dedi esimde kotu olmamak icin istemesede yapio su an istese 4-5 araba alir ama sirf daha iyi bir ev almak icin almiyor

Kötü olursa olsun ya bu ne saçmalık !!
Beni arabam malım mülküm için sevecek adamlar kardeşimde olsa ötede oynasın...

Yani dediginiz gibi bir kere esim hayir desin aninda yaptigi tum iyilikleri silerler arabasini kiskandi bizden die laf ederler
Ederlerse etsinler onun ayıbı olur siz karı-koca anlaşın önce aranızda planımız var deyin, araba arızalı deyin birkaç sefer böyle bahanelerle geldikçe anlarlar zaten.

Dediginiz gibi artik dur demek gerek yakinda bnmde cocugum olacak ve surekli doktora gidip gelmemiz gerekeck kendileri azda olsa dusunur yuzsuzluk yapmaz mi dedik ama boyle devam edecege benzio
Bn mi fesatlik yapiorum acaba demistim ama sizin yorumlarinizdan snra sorunun bende olmadigini anladim saolun destekleriniz icin

Simdi bir de 15 tatil gelio cocuklarin dersanesi falani filani kesin yine olur bir de kar tatili yapmak isterler onda da bizim arabayi isterler simdiden onu dusunuyorum yani
Daha bizim evimiz filan yok kiradayiz
Ama cok sukur esimde bnde ogretmeniz o yuzden sknti yasamioruz ama birikim filanda yapamioruz
Yok artık tatile bile mi sizin arabayla gidiliyor? Eşiniz hayır demeyi öğrenecek mecbur. Hem eşiniz hayır deyip, yerinden kıpırdamadıktan sonra onlar hayırdan anlamış anlamamış, lügatlarında olmuş olmamış ne önemi var. Bence arabanızı da satmayın bu yüzden. Size lazım sonuçta küçük bebeğiniz var. Siz birilerine bir şey demeyin ama siz kötü olursunuz. Eşiniz kendisi demeli. Eşinize her telefon geldiğinde bu iş için, hayır dışarı çıkacağız falan deyin, o eşime lazımmış bir yere gideceğiz desin. Sonra da çıkın gezin. Yalan da olmaz. Bu tabi ciddi şekilde bahanesiz hayır diyemiyorsa. En güzeli bahanesiz hayır dmeek aslında ama eşiniz yapamaz gibi geldi.

Back
X