- 11 Aralık 2016
- 447
- 417
- 18
- 37
- Konu Sahibi Kafam-karisik
Haftasonu icin onceden planlar yapin...iki uc defa gidilmezse anlarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn hamile olunca surekli araba bizede lazim oluyor hastaneye gidip gelirken o yuzden arabayi satsak bizde rezil oluruz en iyisi esimin net olmasi
Her hafta sinav oluo normalde cocuklarin dersnesi yakin 10 dakikalik filan oraya goturmesi sknti degil ama gorumcemin esi ders konusunda cok ski tutuo cocuklari ve butun dersanelerin deneme sinavina girdiyor ve genelde esimle gidiolarben böyle durumların hesabını yapmam yani her hafta sınav olmuyor sonuçta birdr eşiniz haftaiçi zaten işte yani o zamanlarda da çağıramıyorlardır ama eşinizde götüremem diyemez ki kardeşi sonuçta kıyamıyordur misal sizin arabanız var kardeşinizin götürmenizi istese bir süre sonra yeter diyebilir misiniz?kocası araba almıyorsa kadın ne yapsın
Kesinlikle haklısın..1 olur 2 olur sürekli istenmez o zaman araba alsınlar..Arkadaslar bnm skntim aslinda esimin buyuk ablasigilin surekli esimi sofor gibi kullanmasi
Esimin ablasigilin maddi durumu iyi evleri var hatta daha iyi bir eve tasinmayi dusunuyorlar ama kendilerine bi turlu araba almiyorlar cunku her islerini bizim arabayla hallediyorlar cocuklarinin dersanesi kursu hepsinde esime diolar yada tatile giderken bizim arabayi istiolar surekli annesigile gidiolar esim birakio evlerine vs vs. Ve surekli kapida bekletiolar en az 10 dakika kapilarinin onunde almayi beklioruz ayrica bi kere bile benzin katmiyorlar sorun benzin katip katmamalarida degil ama artik bu kadar herseyde boyle yapmalarida ister istemez canimi skio sizce bn mi yanlis dusunuyorum tamm kardesler arasinda boyle seylerin lafi olmaz ama haftasonu surekli onlarin cocuklarini sinava goturmekle mesgul
esimin ve bnmde bi ozel hayati var sonucta ve bir tek tatilde kafa dinleyebiliyoruz onlarin sayesinde o da kalmadi
Gerçekten çok pahalı. Eşimin arabası dizel işe dolmuşla gider, ben ve çocukla olunca arabaya biner. Devir hesap devrivalla benzin olmuş 5,5 lira iki bikaç aya 6 lirayı görür
yazık saf bulmuşlar eşinizi bulmuşlar
bunlar bu kafa ile kaç ev alır sizde hala kirada vs durursunuz
kendılerı evı alınca ıyıde araba alır
sizde araba gün ışığında bile bakamazsınız
Konu sahibi bak dediğim garanti çözüm.Aynen esimin en buyuk snkintisi hayir diyememk herseyde herkeste boyle ama bunlar suistimal ediolar bahane bulup demesi lazim
Yazin 2 gunluk tatil die istediler 1 hafta tatil yapip geldiler onada cok sinir olmustum o yuzden 15 tatilde hic bir sekilde verdirmeyi dusunmuyorum
Sizin fikrinizi çok beğendim. Bir kaç kez böyle arabayla gelip alacak zannedip beklerlerken ulaşamazlarsa oh ne güzel olur. Daha da kendileri istemezler zaten onu kullanmayı güven olmuyor diye. Sınav zamanı kapatacaksın telefonun sesini. Sonra aa unutmuşum, ses kısıktı uyuyordum diyeceksin. Onlar o arada alelacele taksiye binmek zorunda kalacaklar oh mis.Esinde istemiyorsa müsait değiliz götürmeyi demek bu kadar zor değil. Ya da madem hayır diyemiyorsunuz. Çağırdiklari zaman gitmeyin. Hamileymissiniz doktor randevumuz var. Yetisebilirsek alırız gibi muğlak ifadeler ile başınızdan savabilirsiniz. Sonra da gitmesiniz. Aralarsa gelemiyoruz sıra bekliyoruz hala vb oylayın.
Mesela deneme sınavı sabah olur. Önce tamam deyin. Sabah telefonlara çıkmayın. Sinav saatinda arayin ay uyumuşuz veya unuttuk ya neyse vs diyebilirsiniz.
Ya da ayağım ağrıyor, migrenim tuttu evde yatıyorum cs gibi bahaneler uretebilirsiniz. Benim esimde pozisyona bağlı vertigo olmuştu. 1 hafta falan araba kullanamadı. Ani hareket edince başı dönüyordu. Doktora gitti bazı manevralar yaptı sonrasında da 1-2 haftada yavaş yavaş geçti. Bu tarz bahanelere sığınabilirsiniz.