Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Görümcem hukuk okuyor 1.sınıf 18 yaş.ben de hakimliğe hazırlanıyorum.Ona anayasadan not attım işine yarar diye.Bu nerden çıktı türk anayasası mı bu diyince ben de alman anayasası diye güldüm.Ay gülmez olaydım.Bu anlattı da anlattı yok ben görebiliyorum alman olmadığını! yok biz şu dersi ayrı şu dersi ayrı alıyoruz falan.Dedim basit bir şaka yaptım.Yine de paylaştığın için tşk ederim dedi.Ben de uslubun için tşk ederim dedim.
Ne varmış uslubumda anlayamadım dedi.
Ben görebiliyorum alman olmadığını! Biraz ters olmamış mı dedim.
-ters konuşmadım sorduğum bir şeye cevap verdin espriyle ben de yazdığına cevap vermek istedim o şekilde oradaki ünlem işareti de ironidir kızgınlık felan değil yani ortada uslubumun ayıp yanlış olacağı bir durum yok sen nasıl espri yapıyorsan ben de o şekilde karşılık verebilirim bundan yanlış bir anlam çıkartmanı gerektirecek bir şey de yok en azından ben öyle düşünüyorum demiş.
xcim ben öylesine sana resim attım aklıma geldin ardından espri yaptım gülüp geçeceğine olayı nereye getirdin.bana ders verir gibi yazma ablacım ben senden 8-9 yaş büyüğüm.ben olsam kbakma abla sinirliydim yanlış anladım ya da sana öyle gelmiş derdim.okul arkadaşına anlatır gibi ünlem işareti ironidir ortada uslubumun ayıp yanlış olacağı bir durum yok gibi cümleler yakışmamış...büyüklerinle böyle mi konuşuyorsun?
yazdım.
Pişman da oldum zaten ilk yazışıma.

Güncelleme kızlar...

-Benim büyüklerimle nasıl konuştuğumu sorgulamak sana düşmez.
^Sana düşmez diyorsun madem x ben seni ablan olarak uyaramıcaksam bana abla deme o zaman yalandan ben seni kardeşim olarak gördüğüm için uyarıyorum.
-Benim abim ablam benim açığımı aramıyorlar ben ne dersem diyim bir şey demiyorlar sen samimiyetsizsin yazdıklarımdan açık arıyorsun.
^X cim bana samimiyetsiz açık arıyorsun dedikten sonra yüzüme bakacak mısın?
-Benim senin yüzüne bakmamam için hırsız haydut yüz kızartcı bir şey yapmam lazım beylik laflar ediyorsun ama boş konuşuyorsun anlaşamıyoruz yazışmayalım bundan sonra.
^küçüksün diye yine yutuyorum söylediklerini sana yaklaşmaya çalışarak hata etmişim canın sağolsun bundan sonra zorlamıcam konuşmasak evet daha güzel olacak

Son düzenleme:
Yine sizden bir görümce konusu gelmiş, şaşırmadım. 8-9 yaş büyük olduğunuz kız için çok kıskanıyorum diye konu açmıştınız zamanında. Anlaşamıyorsanız samimi olmaya da çalışmayın. Atmayıverin not ne olmuş yani sınırlarınız belli olsun. Meselede de tamam diyip kapatmak yerine üslubuna teşekkür ederim diyerek meseleyi uzatan da büyüten de siz olmuşsunuz.

Yine sizden bir görümce konusu gelmiş, şaşırmadım. 8-9 yaş büyük olduğunuz kız için çok kıskanıyorum diye konu açmıştınız zamanında. Anlaşamıyorsanız samimi olmaya da çalışmayın. Atmayıverin not ne olmuş yani sınırlarınız belli olsun. Meselede de tamam diyip kapatmak yerine üslubuna teşekkür ederim diyerek meseleyi uzatan da büyüten de siz olmuşsunuz.

ben büyütmüşüm yani öyle mi olmuş?
eşim iyi olmamızı istiyor ama yazdığıma pişman oldum zaten

Sizin yerinizde olsam yok Alman Anayasası diye bir cevap yazmazdım.

Bana bu şekilde yazilsa da alınganlık yapmazdım.

Meseleyi üslubun için teşekkür ederim diyerek de yine siz uzatmışsınız.

Mesajlarda Duygu yeteri kadar aktarılmıyor zaten. İlk yazışmada Espriye gerek yokmuş. Bana görümceniz daha haklı gibi geldi

Sizin yerinizde olsam yok Alman Anayasası diye bir cevap yazmazdım.

Bana bu şekilde yazilsa da alınganlık yapmazdım.

Meseleyi üslubun için teşekkür ederim diyerek de yine siz uzatmışsınız.

Mesajlarda Duygu yeteri kadar aktarılmıyor zaten. İlk yazışmada Espriye gerek yokmuş. Bana görümceniz daha haklı gibi geldi

ama uslubu sert oldu ders verir gibi ondan kaç yaş büyüğüm ben

ben büyütmüşüm yani öyle mi olmuş?
eşim iyi olmamızı istiyor ama yazdığıma pişman oldum zaten

Ben iyi olmayın demiyorum ki sadece fazla samimi olmayın böylece kötü de olmazsınız.Belli ki anlaşamıyorsunuz. Saygı sınırları içinde belli bir düzeyde bir arada bulunabilirsiniz gayet

neyi abartmışım?

Soyle ki iyilik yapmak icin atiyorsunuz belki gercekten ama dalga gecer gibi olmus. Zaten araniz iyi degil anladigim kadariyla, yok alman hukuku seklinde birsey diyince dalga geciyorsunuz diye algilamis. Ki ben de aramiz iyi olmayan birisi bana boyle dese bozulurum. Sonrasi zaten uzayip gitmis.

Back
X