Merhaba arkadaşlar çok uzatmadan sizle bişey paylaşıp akil danışmak istiyorum . Benim kaynanam ve kayinpederim vefat etmis. Görümcemde diyer iki eltimle yapamadı diye en küçükleri yani benle kalyo. Mallesef çok sorunlu bu günden örnek vereyim sabah iş başvuru evraklarini doldurcakti bende hic para yok tu çok üzüldü bnde bi çare düşündüm kendimce gitim komşumdan yani arkadaşımdan ilk defa para borç istedim hemde o yağmurda getirdim verdim neyse giti ikametka'hını almaya okudu şehirdeydi. Eve tekrar almak icin benim gitmem gerekti bronsit,o hasta çocugmla o yağmurda koştura, koştura o servise oraya kadar gitim neyse halletim sonuçta. Aksam yüzüğümü kaybetim sandım her yeri aradım evi yerle bir etim çok üzüldum ağladım çünkü zaten hiç bir şeyim kalmadi hepsi borca giti. Görümcem gelip az önce yüzümü aldığını ve bana soz ver sakın soru sorma dedi. Yüz şeklin den anladım çaldığını .Nerde dedim yatagin altna fırlatım dedi ve giti yattı çok uzun oldu biliyorum ama anlatmak istedim cunku anne siz diyin ce herkes kötü davrandımı sanıyo hemen kendince.Ne yapmalıyım sabah sizce icimde ne yazık ki büyük bi soğuma var o na karşı
Son düzenleyen: Moderatör: