Görümcem ve kiloları

woma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
255
0
116
İçel Mersin
Mrb kızlar eşimin kardeşinin aşırı derecede kiloları ile sorunu var. 18 yaşında 74 kilo boyuda 1.57 aç kalarak kilo vermeye çalışıyor sürekli çay kahve içerek kendini tok tutuyor bu kadar dert etmemesini kaç kez söylediysem bir türlü vazgeçiremedim sağlık sorunları yaşıyacak diye çok korkuyoruz

Benim ısrarımla neden bu kadar çok kiloya taktığını öğrendim biriyle görüşüyormuş internetten önceleri pek önemsememiş ama zamanla çocuğa bağlanmış bir birlerine kamera açmışlar ama görümcem sadece yüzünü göstermiş tabi çocukta pek bişey dememiş gel zaman git zaman bunlar çıkmaya başlamışlar tabi aynı şehirdeler ikiside görüşmek isteyince dananın kuyruğu kopuyor görümcem ile erkek arkadaşı ilk defa yüz yüze gelecekler diye o gün kuaföre filan gidiyor bi güzel süsleniyor o gün buluşuyorlar geziyorlar-tozuyorlar ama vedalaşma anında çocuk çok soğuk davranıyor görümcem o anda bir sorun olduğunu anlıyor çok sinirleniyor sinirinden ağlıyacak duruma geliyor fakat ağlamıyor onun yanında daha sonra otobüse biniyor ve o gün karar veriyor kilo vereceğim diye ben uzun zamandır birşeylerin farkındaydım ama gençtir diye pek uğraşmıyordum dün karşıma alıp konuştum ve anlattı ayrıca birşey daha öğrendim kilo verip mini etek giyecekmiş kilo vermeyi anladımda mini etek ne oluyor dedim buluştuğu çocuğu tekrar elde edecekmiş o çocuk mini etekli kızları seviyormuş o zaman anladım ki çocuğun niyeti başkaymış bunu görümcemede anlattım ama o aklına koymuş inada binmiş anlıyacağınız ben ne dediysem vazgeçmiyor

sizden yardım istiyorum genç bi kızı nasıl vazgiçereceğim bu konuda onu kırmadan

canim zaman ver.. onun asil niyeti kilo vermek. o cocugun yaptigi onu sadece kamciliyor. kilo verip kendine guveni gelince o cocuk aklina bile gelmez. hic korkma bence...

bence görümcene gercek sevgiyi anlat..gercek sevginin kilolara baglı olmadıgını kasa göze bakmadıgını anlat..ama kilo vermsi içinde destek ol..kendine güveni gelecektir kilo verdikten sonra..daha bi kere gördüğü biri için bu kadar değişmesinin kendine saygısız oldugunu söyle..kiloda vericekse kendi için versin

bende diyorum seninki sadece bir inat ama o intikam peşinde koışuyor bu intikam duygusu onu çok üzecek diye endişeleniyorum

ya diyorum gel beraber spor yapalım ama böyle kilo veremezsin aç karnına kilo verilmez ama hala aç kalmayı tercih ediyor

kilolarını verince kendine güveni gelecektir o kişiye bakmayacaktır bile
ama verme yöntemi yanlış bir diyetisyene yönlendirseniz

şimdi zaten o acıyla içinde sürekli bir intakim duygusunun olması normal ama zaman gectikçe kendine güveni geldikçe bu intikam duygusu körelecektir

kilo vermek için kesinlikle çok yanlış bir yol izliyor..ona durumun ciddiyetini anlatmanız lazım..
bu sekilde yapılan bir diyet yüzünden daha orta okulda bir arkadasım tansiyon hastası olmuştu ve bayılıyordu kız..çok kilo verdi..sonrada hepsini geri aldı ve olan saglıgına oldu..
bunu anlatın belki gözü korkar..
spor yapmak istemiyebilir ama bir diyetisyene veya beslenme uzmanına giderse daha iyi olur..kilo verdikce zaten spor yapmayı kendi ister..
erkek mevzusu konusunda bir yorum yapamiycam..çünkü suan intikam almayı kafasına koymuş..canı yanmış..zamanla gecer sadece..
ama kilo verme yöntemini acilen değiştirmesi lazım..midesini bile deler bu gidişle..Allah korusun..

görümceni çok iyi anlıyorum canım bende kızken çok kiloluydum çıktığım çocuk vardı aynı köydendik bana ilgisizdi ama ayrılmıyordu ayrılıp barışıyorduk sonra duydumki ben o şişkoyu napayım demiş kız kardeşide söylemiş çok kötü olmuştum bunu duyunca ama veremiyordum sonra kendime bir rejim uyguladımki ben bile inanamadım kilo verdim baya uzun sürdü ama aç geziyordum resmen ama 20 kilo verdim sonra bu çıktığım çocuk beni gördü askerdeydi sonra dışarda çalıştı görmemişti köyde düğün vardı gelmiş tabi ben süperim köpek gibi peşimden koştu ama yüz vermedim insanın kendine güveni geliyor zayıflayınca bunu anca yaşayan anlar

görümcen zayıflasın ama fazla kendini yormadan zarar vermeden zayıflasın
başarılar görümcene:hooray:

Çocuğun mini etekli kızları beğenmesi onun kötü olduğu anlamına gelmez.
18 yaşında bir kız.Kilosu boyuna göre çok fazla.Öncelikle bir erkek için değil de kendi içim o kiloları vermesi gerektiğini aşılayın ona.Sonra nette görüşmeden,sanal ortamda hemen aşık olmasının yanlış olduğunu anlatmanız gerekir.Yaşı çok küçük çünkü.Eğriyi doğruyu göremez.:ecrin_bebek:

onun değerinin kılosuyla eş olmadığını sakin sakin anlatmalısınız..
daha ergen zamanları sinirden hırs yapmış olabılır kalbıde kırılmıs olabilir..
ama sağlığının ve öncelikle önemli olanın kendısı olduğunu söyleyın..
ve ekleyin bitane daha yok kendısınden

bence hazır gaza gelmişken bırakın versin fazla kilolarını...
nasılsa zayıfladığında o çocuğu beğenmeyecektir :))

Kilolarını verince o çocuğu aklına getirmez. Kendine güveni gelir. Akışına bırakın bence

Kilo vermesi yerinde karar kesinlikle 30 kilo rahat vermesi lazım...
Ama bu şekilde değil.
Diyetisyene götürün, spor salonuna yazdırın.
Dğzenli bir programla 6-7 ay içinde kilolarından kurtulur.
Sonra bırakın o çocuğu hayranlarının arasından seçmece yapar ayol.
bayanssulusmile

kilosunu öncelikle sağlığı için versin intikam için değil:1no2:
ama yöntemi çok yanlış bu şekilde sağlığından olabilir mutlaka bir diyetisyenden yardım alsın

Kilo vermesindeki amaç o çocuktan intikam alarak kendini beğendirmek amaçlı olmamalı.

Bu çocuk karşısına çıkmasaydı demek bu kilolarda sayacaktı,iyi bir vesile olmuş o zaman.

Kilo verme yöntemi yanlış.Yanlış diyetlerin ne gibi sonuçları doğuyor bu konuda bilgilendirilmesi gerekir.

Profesyonel yardım olmadan diyet yapması onu zayıflatmak çok hasta eder,sağlığından olur.

Metabolizmasına zarar verir,vücudunun yağ yakması gerekirken var olan suyu ve kasları yok eder,kanser hücrelerini canlandırır,bedendekim kalsiyumu azaltıp enerjiyi tüketir...

Bunları ona ilet lütfen...Bir uzmandan destek almasını söyle ona.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim gerekşirse bu sayfayı açıp okutturacam kendisine ne kadar yanlış bir turum içinde olduğunu görsün kilo vermesini bizde istiyoruz ama bunu aç kalarak yapması bizi endişelendiriytor fazla üstünede gidemiyoruz ters tepki vermesinden korkuyoruz onun için sakin bir dille siniz bu yazdıklarınızı ona söyliyeceğim elbette hemen kabul etmiyecek kalbi çok kırılmış ve çok sinir yapmış bu çok belli

Madem burayi actirip okutucaksin

önce bir sor bakalim 18 yasinda genc bir bayan
hic tanimadigi internetten kamera yoluyla
konusup anlastigi biriyle nasil bulusmaya gidiyor...

Bu konu kilo konusundan cok daha önemli ...

Sizin yabanci erkeklerle bulusmasina takilmayipta
sadece kilosunu dert yapmanizda anlasilir degil...

anlamadıklarım
1. bu kızın annesi yokmu sen niye bukadar dert ediyorsun?
2. o çocuk ona çok şişkosun onun için istemiyorummu demiş yoksa nerden anlamış kilosunun sorun olduğunu? belkide çocuk kişilik olarak beğenmemiş? görüşmeye gidene kadar birbirilerinin resimlerini felan görmediklerine inamiyorum çünkü
3. 18 yaşındaki bir kız, kimse kusura bakmasın ama çocuk değil artık, nasıl olursa 12 yaşında birisi gibi davranır, interneten biriylen tanışır ve görüşmeye gider. Nasıl güvenir? ıyiki başka şeyler olmamış. Bu durumda ilk şıkkı tekrarlamak istiyorum bu kızın annesi yokmu?
4. senin tek derdin şuanki sağlıklsız bir şekilde kilo vermesi olduğuna inanamiyorum. Bu kız interneten birini bulmuş gitmiş onunla tanışmış vs. vs. bunları hepsini geçtinde şuan üzüldüğün nokta zayıflamaya çalıştığımıdır?

zayıflasın çok kiloluymuş zaten. bir diyetisyene fala gitsin zayıfldıkça bence psikolojisi de düzelecektir. bu sırada arkadaş ortamı oluşturacağı aktivitelere katılsın, kurslara falan kaydolsun. hem kilo verecek hem yeni insanlar tanıyacak en azından daha aklı selim olur, arkadışlıkların tadına varır doğru düzgün biri hayatına girer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…