Madem burayi actirip okutucaksin
önce bir sor bakalim 18 yasinda genc bir bayan
hic tanimadigi internetten kamera yoluyla
konusup anlastigi biriyle nasil bulusmaya gidiyor...
Bu konu kilo konusundan cok daha önemli ...
Sizin yabanci erkeklerle bulusmasina takilmayipta
sadece kilosunu dert yapmanizda anlasilir degil...
anlamadıklarım
1. bu kızın annesi yokmu sen niye bukadar dert ediyorsun?
2. o çocuk ona çok şişkosun onun için istemiyorummu demiş yoksa nerden anlamış kilosunun sorun olduğunu? belkide çocuk kişilik olarak beğenmemiş? görüşmeye gidene kadar birbirilerinin resimlerini felan görmediklerine inamiyorum çünkü
3. 18 yaşındaki bir kız, kimse kusura bakmasın ama çocuk değil artık, nasıl olursa 12 yaşında birisi gibi davranır, interneten biriylen tanışır ve görüşmeye gider. Nasıl güvenir? İyiki başka şeyler olmamış. Bu durumda ilk şıkkı tekrarlamak istiyorum bu kızın annesi yokmu?
4. senin tek derdin şuanki sağlıklsız bir şekilde kilo vermesi olduğuna inanamiyorum. Bu kız interneten birini bulmuş gitmiş onunla tanışmış vs. vs. bunları hepsini geçtinde şuan üzüldüğün nokta zayıflamaya çalıştığımıdır?
anlamadıklarım
1. bu kızın annesi yokmu sen niye bukadar dert ediyorsun?
2. o çocuk ona çok şişkosun onun için istemiyorummu demiş yoksa nerden anlamış kilosunun sorun olduğunu? belkide çocuk kişilik olarak beğenmemiş? görüşmeye gidene kadar birbirilerinin resimlerini felan görmediklerine inamiyorum çünkü
3. 18 yaşındaki bir kız, kimse kusura bakmasın ama çocuk değil artık, nasıl olursa 12 yaşında birisi gibi davranır, interneten biriylen tanışır ve görüşmeye gider. Nasıl güvenir? İyiki başka şeyler olmamış. Bu durumda ilk şıkkı tekrarlamak istiyorum bu kızın annesi yokmu?
4. senin tek derdin şuanki sağlıklsız bir şekilde kilo vermesi olduğuna inanamiyorum. Bu kız interneten birini bulmuş gitmiş onunla tanışmış vs. vs. bunları hepsini geçtinde şuan üzüldüğün nokta zayıflamaya çalıştığımıdır?
Tabiki dert etmeli...esinin kardesi...
Sizin tepkiniz neye ben anlayamadim:uhm:
tepkisini birde ben anlasam yanlış olan ne var bunda anlamıyorum bırak eşimin kardeşi olmasını insan olarak yardım etmek gerekir görümce lafı çok antipatik geliyor herhalde toplumda ondan mı bilmiyorum ama görümcemle aramız çok iyidir abla kardeş gibi
tepki verdiğimi nerden çıkardınız?
ilk mesajimda yazdığım gibi anlamdığım konuları saydım
yardım etmene bişey demiyorum neden diyeyimki?
ama annesi kızından sorumludur bence sen değil
fakat benim şaşırdığım nokta şuki
genç bir kız interneten tanıştığı biri ile görüşmeye gidiyor ve sen buna çare aramak yerine sağlıksız bir şekilde kilo vermeye çalıştı napmalıym diye soruyorsun
senin sorman gereken soru interneten tanıştığı insanlara buluşma gitmesine nasıl engel olurum olmalıydı bence
yada çok normal bişeyde benmi anormal karşılıyorum???
benım esımın kardesı sorununu annesıne degıl bana anlatmayı uygun gorduyseee kesınlıkle bende senın gıbı ona yardımcı olmaya calısırımm... bu konuda senı tebrık edıyorumm...ıns kendı kardesın gıbı ona hep yardımcı olursunn...
konuya gelınce benım etrafımdada var
YEMEDEN ASLA KILO VERILMEZZ GUNDE 6 KEZ 3 YEMEK 3 ARA ÖĞÜN
ozaman kesınlıkle cok kılo verır gunde 2 lt su ve 1 saat yuruyus
bunları yapsa kısa zamanda zaten ac kalmadan kılosunu verırkı tam kılo verme yasıı....
bırdeee sakın uzulme o mını etek hayalıylee zayıflasınn sonra nasıl olsa kendı tarzından cıkmıcaktırr...
rica ederim canım.... ıstersen sana herkese uyabılcek bır lıste bıle yazabılırım onu yazar verırsın..
netten tanıştığı bi insanla buluşması çooook yanlış bence
yaa onu bunu geçin de bu kızın nette tanıştığı biriyle buluşması ne kadar doğru?
uyarmadınız mı hiç,ya başına bişey gelseydi.kilo meselesi bunun yanında önemsz bence
sabah kepek ekmegıyle kahvaltı yapsın
2saat sonra yogurt yesın
ondan 2 saat sonra öğle yemegını yesın sebze olabılır
ondan 2 saat sonra meyve yesın
7 de aksam yemegını yesın buda 2 kofte buyuklugunde et tavuk hersey olabılırr
9 da meyvesını yesın ve cok gec olmadan yatsınn
2 lt su ve 1 saat yuruyuss bence cokda zor deıl..
ınsss verır kılosunu saglık acısından en bastaaa...
çayla kahveyle aç kalarak yaşıyor demişsin, onu başaran bunu hayda hayda başarır, üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?