Görümcem ve kiloları

Bence hiç karışma canım hazır hırslanmış bence destek olda versin kilolarını , verdikten sonra diğer meseleleri halledersin.azmini kırma başlamışken bitirsin

haberim olsa tek başına gitmesine engel olurdum emin ol o konuda cezasını çekiyor zaten yani umrumuzda değilmiş gibi düşünme

Tabiki dert etmeli...esinin kardesi...

Sizin tepkiniz neye ben anlayamadim:uhm:

1. annesi var ama benimde yardım etmem kadar doğal olan birşey yok mu senin bu dediğin bi çocuk hasta ve yakınları üzülüyor sende annesi üzülsün başkasının üzülmesine ne gerek var diyor
2. görümcemin kendisi söylüyor kilo yüzünden oldu diye birbirilerinin resimlerinide görüyor camda açıyorlar ama sadece yüz kısmını gösteriyor tabi bu onun hatası
3.her an her dakika internet başında kızım ne yapıyor diye kontrol edemez değilmi anne
4. o kadar şey söylemişsin benim derdim neymiş onuda söyle

Tabiki dert etmeli...esinin kardesi...

Sizin tepkiniz neye ben anlayamadim:uhm:

tepkisini birde ben anlasam yanlış olan ne var bunda anlamıyorum bırak eşimin kardeşi olmasını insan olarak yardım etmek gerekir görümce lafı çok antipatik geliyor herhalde toplumda ondan mı bilmiyorum ama görümcemle aramız çok iyidir abla kardeş gibi

tepki verdiğimi nerden çıkardınız?
ilk mesajimda yazdığım gibi anlamdığım konuları saydım
yardım etmene bişey demiyorum neden diyeyimki?
ama annesi kızından sorumludur bence sen değil
fakat benim şaşırdığım nokta şuki
genç bir kız interneten tanıştığı biri ile görüşmeye gidiyor ve sen buna çare aramak yerine sağlıksız bir şekilde kilo vermeye çalıştı napmalıym diye soruyorsun
senin sorman gereken soru interneten tanıştığı insanlara buluşma gitmesine nasıl engel olurum olmalıydı bence
yada çok normal bişeyde benmi anormal karşılıyorum???

ya o en büyük dersi almış zaten bu saatten sonra aynı şeyi tekrarlıyacağını sanmıyorum

benım esımın kardesı sorununu annesıne degıl bana anlatmayı uygun gorduyseee kesınlıkle bende senın gıbı ona yardımcı olmaya calısırımm... bu konuda senı tebrık edıyorumm...ıns kendı kardesın gıbı ona hep yardımcı olursunn...
konuya gelınce benım etrafımdada var
YEMEDEN ASLA KILO VERILMEZZ GUNDE 6 KEZ 3 YEMEK 3 ARA ÖĞÜN
ozaman kesınlıkle cok kılo verır gunde 2 lt su ve 1 saat yuruyus
bunları yapsa kısa zamanda zaten ac kalmadan kılosunu verırkı tam kılo verme yasıı....
bırdeee sakın uzulme o mını etek hayalıylee zayıflasınn sonra nasıl olsa kendı tarzından cıkmıcaktırr...

burda dıyet hakkında olan bölümlerdende yardım alabılırsın aslında kendı uye olsa onun kılo sınırları ıcınde rejımde olanların arasına katılsa bence cok yardımcı olurr...

saol cnm ya söylediklerin için çok sağol

rica ederim canım.... ıstersen sana herkese uyabılcek bır lıste bıle yazabılırım onu yazar verırsın..

sabah kepek ekmegıyle kahvaltı yapsın
2saat sonra yogurt yesın
ondan 2 saat sonra öğle yemegını yesın sebze olabılır
ondan 2 saat sonra meyve yesın
7 de aksam yemegını yesın buda 2 kofte buyuklugunde et tavuk hersey olabılırr
9 da meyvesını yesın ve cok gec olmadan yatsınn

2 lt su ve 1 saat yuruyuss bence cokda zor deıl..
ınsss verır kılosunu saglık acısından en bastaaa...

yaa onu bunu geçin de bu kızın nette tanıştığı biriyle buluşması ne kadar doğru?

uyarmadınız mı hiç,ya başına bişey gelseydi.kilo meselesi bunun yanında önemsz bence

Sen onu buraya üye yap, bizim zayıflama gruplarımıza katılsın.
Hem ona moral olur, destek olur, hem de sağlıklı bir şekilde zayıflar.

netten tanıştığı bi insanla buluşması çooook yanlış bence

yaa onu bunu geçin de bu kızın nette tanıştığı biriyle buluşması ne kadar doğru?

uyarmadınız mı hiç,ya başına bişey gelseydi.kilo meselesi bunun yanında önemsz bence

arkadaşlar yanlış oldupunu biliyorum ama gizlice yapmış kimsenin haberi yokmuş

inş. uygulamada zorluk çekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…