• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcem zor durumda

Bizimde cok borcumuz var kredi karti dugun icin cektigimiz kredi kiramiz faturalar herhalde parayi kendine kullanacakti

Allahtan araştırmışsınız.Zor durumunuzda sizi daha çok zor duruma sokacaktı..Yuvanızı dış mihraklara kapatıp mutlu olmaya çalışın..

[QUOoamelifAmine, post: 36699563, member: 608108"]nerdeyse biz toplayalım verelim bişeyler yapalım diyecektim :KK57:[/QUOTE]
Ask
nerdeyse biz toplayalım verelim bişeyler yapalım diyecektim :KK57:
Ekmek elden su golden yasayan insanlar az bi zorluk gorunce boyle yapiyor sanirim. Yok ya varliktan yokluga dusmus cogu insan daha gururlu davraniyor.
Bunun yaptigi somuruculuk. İsyerine nasil borclanmis o kismi da anlamadim. Az cok para birikir bea

İyi geceler hanimlar gorumcemle aramiz kotuydu malesef bosanmamiz icin ellerinden geleni yaptilar ben aramiyordum bugun kendisi aradi esi isten cikmis 3 aydir maasini alamamis iceriye olan borcu vardi onu maasina sayip kapatmislar
Simdi esi yeni bir is bulmus ama durumlari kotuymus tupu yokmus yemek yapamiyor elektrigini kesmisler kredi kartlarini odeyememisler marketten hic birsey alamiyorum diye dert yandi, buyuk abisinin maddi durumu iyi onu arayip istemis cevap vermemis, o kadar uzuldum ki anlatamam kendi kardesim ac olsa parasiz olsa ne yaparim ederim borc harc yardimim dokunur diye is yerinden avans istedim ayin 5.de maas yatacagi icin avans vermediler malesef
Esimin abisini aradim durumu anlattim ayin 5.de yardim edicem dedim. Abisi babasinin ona her ay 800 lira verdigini ihtiyaci olsa onun arayip isteyecegini soyledi sok oldum seni aramis abi ilgilenmemissin dedigimde oyle birsey olmadigini soyledi maddi olarak herhangi bir sey yapma onlarin evi kendisinin ayrica fatura mutfak giderkerinin kaynanasinin karsiladigini soyledi. Ben inanmadim esime sordum oda abisinin dediklerini tekrarladi resmen. Elimde olmayan bir parayi verecektim bu yaptigini asla affetmiycem resmen beni salak yerine koydu
Şimdi de araba alacakmışta parası mı eksikmiş :) Hayret ya biz olsak çekiniriz 5 lira istemeye yüzsüzlüğe bak

Eğer birgün gerçekten zor durumda kalırsa o zaman kötü. Çünkü bu kez kimse inanmaz durumuna. Kendi kendini ele vermiş.

Sizde ne kadar iyi niyetlisiniz hemen avans cekiyorsunuz...yaziklar olsun boylelerine. Sayelerinde kimseye guven kalmiyor
Acim diyor salaklik bende ust katinda kaynanasi var dul maasi aliyor kayni var bekar memur onun maasi var kiralari yok

Allahtan araştırmışsınız.Zor durumunuzda sizi daha çok zor duruma sokacaktı..Yuvanızı dış mihraklara kapatıp mutlu olmaya çalışın..
Gercekten cok zor durumda kalacaktim yemek kartimi getireyim marketten alisveris yapalim dedim kabul etmedi

Gercekten cok zor durumda kalacaktim yemek kartimi getireyim marketten alisveris yapalim dedim kabul etmedi
Rızkınızı böyle yalancı birine yedirecektiniz..Helal paranız geçemedi ama boğazından..Vicdanıyla baş başa bırakıyorum görümcenizi..Sırf yuva yıkmaya çalışmaktan bile vicdanının sızlaması lazım ama neyse..

[QUOoamelifAmine, post: 36699563, member: 608108"]nerdeyse biz toplayalım verelim bişeyler yapalım diyecektim :KK57:
Ask

Ekmek elden su golden yasayan insanlar az bi zorluk gorunce boyle yapiyor sanirim. Yok ya varliktan yokluga dusmus cogu insan daha gururlu davraniyor.
Bunun yaptigi somuruculuk. İsyerine nasil borclanmis o kismi da anlamadim. Az cok para birikir bea[/QUOTE]
Evlendiklerinde 1 sene oldu 3 binlira almislar calistigi yerden her ay maasindan kesiliyordu damadin babasi kanser olunca tedavi icin kredi cektiler babasi vefaat etti ben bunlari biliyordum ama dusunuyorum her ay kesiliyor o borc biterdi simdiye kadar

Eğer birgün gerçekten zor durumda kalırsa o zaman kötü. Çünkü bu kez kimse inanmaz durumuna. Kendi kendini ele vermiş.
Olsa vereyim ben cebimde 2 lira ile ise gidip geliyorum gunlerdir sukurler olsun yetiniyorum

Rızkınızı böyle yalancı birine yedirecektiniz..Helal paranız geçemedi ama boğazından..Vicdanıyla baş başa bırakıyorum görümcenizi..Sırf yuva yıkmaya çalışmaktan bile vicdanının sızlaması lazım ama neyse..
Allaha havale ediyorum bende insallah bu yaptiklari ayaklarina dolanmaz cocuk istiyor olmuyor hep soyledim kotu kalpli olma Allah en istedigin seyi vermez diye galiba anlamamis beni

Bu kadınla sakın görüşme
Sorunlu bişey bu hemde ileri derecedw

Başkalarının sırtından geçinmeye alışmış birkere. Allah bilir ne için seni zor duruma sokacaktı. Neyseki ortaya çıkmış
Cok olsa gecinsin hepsine bakayim ama benim durumumda malum 2 lira ile ise gidip geliyorum gik etmiyorum

E

evet esim aradi enistesini hayirdir bir sorunmu var biz gelicez tup siparisi verin diye ne tupu falan diye afalladi o zaman emin olduk iste

Gorumceniz hasta o zaman. Yani insan neden kendini böyle gostersin ki? Bence psikolojik sorunları var..

Benim gorumcede para bol antalyadan ev aldi. Hep yok der durur. Evide krediyle almis yalana bak. Hollandadan kredi verecekler tr den ev alacak yalanin batsin burdan ev alirken bile krediyi zor veriyorlar trden ev almak ici niye kredi versinler sirf kimse para istenesin diye yok diyor. Allahim boyle insanlara muhtac etmesin. Belki sizin gorumcede kimse para istemesinn diye bir hikaye uydurmustuk

Back
X