İyi geceler hanimlar gorumcemle aramiz kotuydu malesef bosanmamiz icin ellerinden geleni yaptilar ben aramiyordum bugun kendisi aradi esi isten cikmis 3 aydir maasini alamamis iceriye olan borcu vardi onu maasina sayip kapatmislar
Simdi esi yeni bir is bulmus ama durumlari kotuymus tupu yokmus yemek yapamiyor elektrigini kesmisler kredi kartlarini odeyememisler marketten hic birsey alamiyorum diye dert yandi, buyuk abisinin maddi durumu iyi onu arayip istemis cevap vermemis, o kadar uzuldum ki anlatamam kendi kardesim ac olsa parasiz olsa ne yaparim ederim borc harc yardimim dokunur diye is yerinden avans istedim ayin 5.de maas yatacagi icin avans vermediler malesef
Esimin abisini aradim durumu anlattim ayin 5.de yardim edicem dedim. Abisi babasinin ona her ay 800 lira verdigini ihtiyaci olsa onun arayip isteyecegini soyledi sok oldum seni aramis abi ilgilenmemissin dedigimde oyle birsey olmadigini soyledi maddi olarak herhangi bir sey yapma onlarin evi kendisinin ayrica fatura mutfak giderkerinin kaynanasinin karsiladigini soyledi. Ben inanmadim esime sordum oda abisinin dediklerini tekrarladi resmen. Elimde olmayan bir parayi verecektim bu yaptigini asla affetmiycem resmen beni salak yerine koydu