Görümcem??

hayalperest_11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
98
95
38
35
Merhaba kızlar.Kimseye anlatamadığım için içim şişti resmen buraya yazmak istedim. Mecburiyetten dolayı iki gündür görümcemde kalıyorum eşim yok.görümcem normalde bana iyi davranır hiçbir sorunumuz yok. Ancak bugün bana eşimin eski sevgilisinden bahsetti.senden önce bi kızla görüşüyordu haberin var mı dedi.çok kötüydü annem hiç sevmemişti filan dedi ama neden anlatma gereği duydu bilemedim.Sizce normal mi.Neden bahsetti ki.

Aman muhabbet etmiş işte

Başka konuya da yazmıştım

Birisi eşimi beğenip görümceme anlatmış o da hiç o benim kardeşim ve evli dememiş dinlemiş bu kişiyi

Sonra gelip ablasına anlatmış

Görümcem de aradan birkaç yıl geçtikten sonra bana laf arasında anlattı

Ben de unutmuşum da burada bir konu ile hatırlamıştım

Hamilesiniz takmayın hiç laf olsun diye anlatmış

Ben de hiç bozuntuya vermedim evet ya ben de biliyorum filan dedim :) ama hassasım sanırım aklıma takıldı. Haklısınız çok da düşünmemek lazım ama işte.

Iyi kizdi annem onu almak istiyordu falan dese art niyet arardim. Dedikodu yapmis sadece bence. Problem aslinda gorumcenin soylemesi degil esinin gizlemesi.

Esimin eski sevgilisini çok kez görüyorum hatta bazen dalga geçerim sen buna naisl baktın diye esimin eski eşini de görüyorum bazen ben gorduysem eşime işaret ederim o gorduysem bana işaret eder bak diye yani gelmiş geçmiş konular fazla takmamak gerek gorumcende bence öylesine söylemiş ben gorumcemle kendim açıp konuşurum bazen bu konuları sen hamilesin ya alinganlik etmişsiniz azicik

Teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için.haklısınız ben fazla düşünmeyim :) biri bi şey dese de alınsam modundayım sanki :) hepinize teşekkürler. yine de başka kadınların gözünden yorumları görmek iyi oldu benim için.

Çok da kafanıza takmayın hele bu durumda sonuçta övmemiş laf olsun diye söylemiştir.Hele benin kv hamileydim benim yanımda eşime oglum bi öğrtmen kız geldi bize senin resmini gördü beğendi felan bekarmı dedi bende evli dedim diye sırıta sırıta konusmuştu ben de ççok istiyorsan buyur git tanış demiştim kapı orda bozulmuştum ama kafaya takmadım.Böyle şeylerle canınızı sıkmayın bebğinize odaklanın.

pat diyemi anlattı yoksa o konuyu açacak birşeyler mi konuşuldu..
övmediyse art niyet yok bana göre..

Yani patavatsızlık yapmış
Ama yerinde olsam şunu derdim, evliyiz şuanda niçin bahsetme gereği duydun ki amacın nedir, haberim olsa ne olacak olmasa ne olacak, yada olmama ihtimalini düşünüp konuyu açmasaydın daha iyiydi, geçmiş gitmiş falan

Bu kadar herşeye takılmayın
Öylesine bir muhabbet
Hayatı çekilmez hale getirmeyin

Dedikodu yapası gelmiştir, eski sevgiliye gıcık olmuştur senle çekiştirmek istemiştir. İyi biriydi diyerek övse art niyer ararım da bunda art niyet görmedim ben.

Kızı ovseydi art niyet arardım ama öyle yapmamış.
Benim kayinvalidem sırf beni üzmek için eşimin eski sevgilisi (nisanli)ile resimlerini saklamış ta özellikle oturup bana göstermişti. Birde x hala ona aşık demişti..yalancı kadın..

Back
X