• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem..

Hcrn42

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
27
3
6
29
Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım tam olarak görümce .. yeni evliyim ama iyice sıktı. Gorumcem bana karşı bi iyi oluyor birde asagilamayi cok seviyor beni milletle kiyasliyor bu durum beni cok üzüyor cok sinir ediyoe benden küçük 1 2 yas pek ciddiye almiym diyorum ama olmuyor sanirim cok yuz verdim diye boyle yapıyor.. sizce ne yapmalıyım ?

Muhtemelen abisini kıskanıyordur sizden. Muhakkak çok sinir bozucudur ama görmemeye duymamaya çalışın siz öyle yaptıkça o da bir süre sonra yapmamaya başlar heralde.

Mesafe... Karşılıklı sınırlarınızı bilirseniz ve bu sınırların aşılmasını istemediğinizi net olarak belirtirseniz sorun kalmaz. Bir de az görüşmek..

Bireysel olarak görüşmezdim, net. Görüşsem de mesafeli olurdum. Seviye kaçmış sizin aranızdaki, bazı insanlarla her zaman seviyeyi korumak lazım maalesef.

Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım tam olarak görümce .. yeni evliyim ama iyice sıktı. Gorumcem bana karşı bi iyi oluyor birde asagilamayi cok seviyor beni milletle kiyasliyor bu durum beni cok üzüyor cok sinir ediyoe benden küçük 1 2 yas pek ciddiye almiym diyorum ama olmuyor sanirim cok yuz verdim diye boyle yapıyor.. sizce ne yapmalıyım ?
Yüz vermeyi acilen bırakmalısın.

Bir anda mesafe koy, kısa ve öz konuş, muhabbet açma. Suratına bakma

Görümce görmeyeyim seni ömrümce diyeceksin ve gerçekten öyle yapacaksın. Sen onun yengesisin o da bunun farkına varsın. Çok muhabbet tez ayrılık getirir o yüzden mesafe candır can

Uzak dur uzak b
Uzak dur uzak bende benimkini benden iyi niyetli sanırdım hemde ne iyi çıktı sorma muhabbetin hal hatırı geçmesin ben onu bile yapmıyorum

Back
X