- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Daha önce böyle bir durum olduğunda ben gitmek istememiştim eşim sen beni yalnız bıraktın yanımda olmadın dedi sırf o yüzden bu gece gittim. Sevgilisine giden görümcem değil bıçaklandı dediği oğlu. Gece gece bizi o kadar uzaktan çağıracak kadar ağır bir durumsa sevgilisine nasıl gidiyorSiz niye gidiyorsunuz ki sinir ola ola? Saliverin esiniz gitsin. Bu arada gorumce bekarsa sevgilisi olabilir, ona kalmaya da gidebilir yani bunu dillendirmeye gerek yokmus.
Daha önce böyle bir durum olduğunda ben gitmek istememiştim eşim sen beni yalnız bıraktın yanımda olmadın dedi sırf o yüzden bu gece gittim. Sevgilisine giden görümcem değil bıçaklandı dediği oğlu. Gece gece bizi o kadar uzaktan çağıracak kadar ağır bir durumsa sevgilisine nasıl gidiyor yoksa banane isteyen istediği yerde kalır
Hmm anladim, ama sizi cagiran gorumce degil mi? Yani oglu cagirmiyor. E giderse gitsin sevgilisine. Bosverin ya bir dahaki sefere gitmeyeceginizi soyleyin esinize ne isterse yapsin kendisi ister gitsin ister gitmesin. Kardes onun yegen onun,karisilmaz ki simdi durduk yere kazik kadar adama gitme kalma yapma diyemezsiniz kiDaha önce böyle bir durum olduğunda ben gitmek istememiştim eşim sen beni yalnız bıraktın yanımda olmadın dedi sırf o yüzden bu gece gittim. Sevgilisine giden görümcem değil bıçaklandı dediği oğlu. Gece gece bizi o kadar uzaktan çağıracak kadar ağır bir durumsa sevgilisine nasıl gidiyor
Eşimi de salak yerine koyuyorlar o kadar laf soyle işin düşünce çağır. Salak yerine koymalarına sinir oluyorumHmm anladim, ama sizi cagiran gorumce degil mi? Yani oglu cagirmiyor. E giderse gitsin sevgilisine. Bosverin ya bir dahaki sefere gitmeyeceginizi soyleyin esinize ne isterse yapsin kendisi ister gitsin ister gitmesin. Kardes onun yegen onun,karisilmaz ki simdi durduk yere kazik kadar adama gitme kalma yapma diyemezsiniz ki
Cok affedersiniz ama esiniz o dediginizden olmazsa sorun kalmaz. Hic sinir olmayin, yipratmayin kendinizi yok yereEşimi de salak yerine koyuyorlar o kadar laf soyle işin düşünce çağır. Salak yerine koymalarına sinir oluyorum
Babası hastaneye bile gelmemistiEşiniz niye gidiyor babası yok mu bu yigenin ben onu anlamadım ya
Gecenin 2 sinde kalkıp da gidiyorsun birde o kdr laf yemisken
benim gitmenin sebebi daha önce böyle bir olay olmuştu ben gitmek istememiştim eşim benim yanımda olmuyorsun dedi o yüzden bu sefer gittimSisin orada ne işiniz varsizde de ayrı bir merak var herhalde görümce her çağırdığında gitmek gibi
Yooo ebedi küslük oluyor. Amcalarım 27 yıldır konuşmuyo ve ölene kadar da böyle olacak.Kardeşler arasında ebedi küslük olmuyor. En yakın annem ve babamın kardeşlerinden biliyorum, biraraya geldiklerinde birbirinin yüzüne bakmayanlar var karşıdan sanırsın 40 kat yabancı arada yaşanan bazı sorunlar yüzünden. Ama bir hastalık, kaza vs. olur herkesten önce koşarlar birbirlerine.
Hırsız da olsa kavgacı da olsa o görümcenin evladı, haberi ne şekilde aldığını bilmiyoruz belki ona bıçaklanma dediler belki başka türlü, o büyüttü olabilir. Keşke siz gitmeseydiniz.
Ya vardır tabii ki de. Yüzde yüz böyle oluyor, kesin böyle diyemeyiz hiçbir şeye.Yooo ebedi küslük oluyor. Amcalarım 27 yıldır konuşmuyo ve ölene kadar da böyle olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?