Görümcem

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Gece gece içimi dökmek istedim. Gorumcemle dugunumde yaptıkları ve öncesinde ve sonrasında yaptıkları, sürekli laf sokmaları yüzünden konuşmuyoruz. Evlendikten birkaç ay sonra güzelce konuşmayı denedik ama bize sesini yükseltti eşime kardeşlik bitti dedi bir sürü laf söyledi. Sonra konuşmamaya başladık. Arada bazen anne babası ile ilgili olarak eşimi aradı. İsi düşünce benim meslegimle alakalı durumlarda eşimi aradı birşey sormak için. Bu gece iki gibi telefon çaldı görümcem arıyor ve oğlunun bicaklandigini söylemiş esime ( oğlu sürekli birileri ile kavga eden kolu kırılan yaralanan biri. Aynı zamanda hırsızlık vb. yaptı çok kez). Biz merkezde onlar ilçede oturuyor. Neyse gittik hastaneye. Ortada hiçbir şey yok. Küçük bir kesik var. Oğlu hastanede işi bitince kalmaya sevgilisine gitti düşünün. Bizde eve geldik. Daha öncede defalarca böyle isi düşünce aradı ve ortada bir şey yoktu. Eşim her aradığında inanıyor. Bu durum beni çok sinir ediyor. Hem bir sürü laf söyledi hem her aradığında ayağına gitmeye çok sinir oluyorum.
Güncelleme: benim gitmenin sebebi daha önce böyle bir olay olmuştu ben gitmek istememiştim eşim benim yanımda olmuyorsun dedi o yüzden bu sefer gittim. Bıçaklanma olayı da gorumcemin gözü önünde olan bir olay yani başkasından haber almıyor.

Son düzenleme:
Siz niye gidiyorsunuz ki sinir ola ola? Saliverin esiniz gitsin. Bu arada gorumce bekarsa sevgilisi olabilir, ona kalmaya da gidebilir yani bunu dillendirmeye gerek yokmus.
Edit ;yanlis anlamisim konu sahibi kardes pardon

Son düzenleme:
Siz niye gidiyorsunuz ki sinir ola ola? Saliverin esiniz gitsin. Bu arada gorumce bekarsa sevgilisi olabilir, ona kalmaya da gidebilir yani bunu dillendirmeye gerek yokmus.
Daha önce böyle bir durum olduğunda ben gitmek istememiştim eşim sen beni yalnız bıraktın yanımda olmadın dedi sırf o yüzden bu gece gittim. Sevgilisine giden görümcem değil bıçaklandı dediği oğlu. Gece gece bizi o kadar uzaktan çağıracak kadar ağır bir durumsa sevgilisine nasıl gidiyor

Hmm anladim, ama sizi cagiran gorumce degil mi? Yani oglu cagirmiyor. E giderse gitsin sevgilisine. Bosverin ya bir dahaki sefere gitmeyeceginizi soyleyin esinize ne isterse yapsin kendisi ister gitsin ister gitmesin. Kardes onun yegen onun,karisilmaz ki simdi durduk yere kazik kadar adama gitme kalma yapma diyemezsiniz ki

Eşimi de salak yerine koyuyorlar o kadar laf soyle işin düşünce çağır. Salak yerine koymalarına sinir oluyorum

Eşiniz niye gidiyor babası yok mu bu yigenin ben onu anlamadım ya
Gecenin 2 sinde kalkıp da gidiyorsun birde o kdr laf yemisken

İyi de gorumce nerden bilsin küçük bi kesik oldugunu, korkmasi telaslanmasi cok normal degil mi? Esin de "aman bosver" diyemez ki hastanelik bi durum varsa, Allah korusun ya ciddi bisey olsa?
Dogru demiyorum ama kadinin tarzi bu demek ki, kardesine bile bunlari yaptigina gore, kendince kotu bisey yapmadığını sanip oylece devam ediyor olabilir..
Mesafe varsa, sadece ara sira boyle durumlar oluyosa, salla ve geç..

Bunlar kardeş değil mi? İşi düşünce, derdi olunca kardeşini aramasından daha doğal ne var? Sizin düğününüz sorunlu oldu diye bu insanların ilişkilerinin ömür boyu kopacağını mı sanıyordunuz? Bir laf vardır, kardeş kardeşi bıçaklamış, dönnüş yine kucaklamış, diye. Siz görümcenizle ömür boyu görmeseniz, birbirinizin umrunda olmazsınız, ama kocanızla onlar öyle değil. Aynı kan, aynı can.

Bir de kesiği küçümsemişsiniz de, bir anne için oğlunun bıçaklandığı haberini almak kolay mı sizce? Sanki hergün herkes bıçaklanıyormuş gibi... ister kesik olsun, ister yarık olsun... Kadın kimbilir nasıl korktu da kardeşini aradı. Keşke siz gitmeseymişsiniz, zaten size ihtiyaç yokmuş, kadın sizi de çağırmamış, üstüne aranız da kötüymüş. Yani kadının olayının ortasına kendi ayağıyla giden siz, söylenen yine siz. Görümcenizle istediğiniz kadar görüşmeyin, eminim o da en az sizin kadar sizden hoşlanmıyordur, burada sorun yok. Ama İki kardeş arasına girmemeniz yararınıza olur. Ortada sandığınız gibi bir salak yerine konma olayı yok zaten, kardeş olmak, aile olmak böyle bir şey.

Kardeşler arasında ebedi küslük olmuyor. En yakın annem ve babamın kardeşlerinden biliyorum, biraraya geldiklerinde birbirinin yüzüne bakmayanlar var karşıdan sanırsın 40 kat yabancı arada yaşanan bazı sorunlar yüzünden. Ama bir hastalık, kaza vs. olur herkesten önce koşarlar birbirlerine.
Hırsız da olsa kavgacı da olsa o görümcenin evladı, haberi ne şekilde aldığını bilmiyoruz belki ona bıçaklanma dediler belki başka türlü, o büyüttü olabilir. Keşke siz gitmeseydiniz.

Yooo ebedi küslük oluyor. Amcalarım 27 yıldır konuşmuyo ve ölene kadar da böyle olacak.

Yooo ebedi küslük oluyor. Amcalarım 27 yıldır konuşmuyo ve ölene kadar da böyle olacak.
Ya vardır tabii ki de. Yüzde yüz böyle oluyor, kesin böyle diyemeyiz hiçbir şeye.
Yukarıda bir arkadaş da yazmış, kardeş kardeşi bıçaklamış dönmüş yine kucaklamış diye. Bu atalarımızın söylediği bir laf. Genelde bu durum var yani. Kan çeker diye bir durum var ya hani, zorda görsen yine koşar gidersin.

eşinizin gitmesi normal, onlar kardeş. sizin de gitmeniz isabetli olmuş bence. tabi ki gideceksiniz eşinizin size ihtiyacı var, ailesinden birine zarar gelmiş. ama bu bıçaklama mevzusunu basite almışssınız anne misiniz bilmiyorum ama anne olan anlar çocuğunun başına su dökülse yüreği yanar annenin. görümcenizin sorunları var belli ki eşiyle, sizi kıskanıyor size imreniyor olabilir. bu yüzden böyle şeyleri çok büyütmeyin eşinizin yanında olun kafi.

Neyse genç sen eşinin yanında olmussundur güzel hoş da benim anlamadığım şey gece yarısı bıçaklanma olayında hastanede senin ne işin var otur sen evde beni bekle der insan seni niye peşinden sürüklüyor teee Allah'ım ya daha neler duyucam

Bize düşen eşleri uyarmak, sonra adamlar anlamıyor kendilerini kullandırtmaktan zevk alıyorlar, adıda onlar benim ailem oluyor işte...
Boşver , eşin gitmek istiyorsa ilgilensin er geç anlayacaktır o da kendini kullandıklarını , işleri düşünce menfaat için arandığını. O zaman anlar size hak verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…