- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
Hayırlı günler hanımlar
Herkese Rabbim sağlık sıhhat versin diyorum . 18 haftalık hamileyim , dün gece 9 ' da birden ağrım başladı belimde ve kasıklarımda zonklama şeklinde . Daha öncede 14 haftalık bir düşüğüm var , ağrısı çok benzediği ve giderek şiddetlendiği için eşim hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi . Anneme ve kayınvalideme yakınım . Annem çalışan biri olduğu için ve bir kaç gündür hastaydı görümcemi aradım yanımızda gelmesi için , açmadı. Mesaj attım dönmedi . Kız arkadaşım eşi ve ben eşimle gittik .
Sabah 10'da çıktık ve arkadaşım eşi saolsun çok ilgilendiler Annem , kardeşim gibi . .Eşim deseniz korkudan beş dakika yanımdan ayrılamadı.
Neyse eve geldik sabah görümcem mesaj atmış " neyin var " sadece bu .
Bende okuduğum halde hiçbir şey yazma gereği duymadım .
Daha bir hafta önce oğlunla bizzat ilgilendim hastaneye götürdüm evde olmadığı için .
Karşılık bekleyerek birşey yapmadım elbette ama sizde anlarsınız ki aile dedim. Yardımcı olur orda bana .
Aile ya sonuçta ben böyle düşündüm .
Eşimede film izliyordum demiş aramış
Eşimde insan hiç mi teline bakmaz sabaha kadar film mi izledi diyor .
Elbette gelmek zorunda değil , ama saattler sonra sabah iki kelime yazıp takmaması bende bir soğukluk oluşturdu.
Anladım ki evimden çıkmaması , bana yakın davranması sadece menfaat üzerineymiş .
Kendisi evli değil bu arada eşinden ayrı .
Hani evli olsa derim belki eşi izin vermemiştir vs .
Şu saatten sonra kendisiyle mesafemi ciddi derecede koruyacağım
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
Gelemesen bile bir nasılsın demek , aramak çok mu zor ?
Ben aradaki aileden ziyade , onu bile bir kenara koyarak samimiyetimize güvenerek yardım istedim ama neyse işte çok canım sıkıldı
Herkese Rabbim sağlık sıhhat versin diyorum . 18 haftalık hamileyim , dün gece 9 ' da birden ağrım başladı belimde ve kasıklarımda zonklama şeklinde . Daha öncede 14 haftalık bir düşüğüm var , ağrısı çok benzediği ve giderek şiddetlendiği için eşim hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi . Anneme ve kayınvalideme yakınım . Annem çalışan biri olduğu için ve bir kaç gündür hastaydı görümcemi aradım yanımızda gelmesi için , açmadı. Mesaj attım dönmedi . Kız arkadaşım eşi ve ben eşimle gittik .
Sabah 10'da çıktık ve arkadaşım eşi saolsun çok ilgilendiler Annem , kardeşim gibi . .Eşim deseniz korkudan beş dakika yanımdan ayrılamadı.
Neyse eve geldik sabah görümcem mesaj atmış " neyin var " sadece bu .
Bende okuduğum halde hiçbir şey yazma gereği duymadım .
Daha bir hafta önce oğlunla bizzat ilgilendim hastaneye götürdüm evde olmadığı için .
Karşılık bekleyerek birşey yapmadım elbette ama sizde anlarsınız ki aile dedim. Yardımcı olur orda bana .
Aile ya sonuçta ben böyle düşündüm .
Eşimede film izliyordum demiş aramış
Eşimde insan hiç mi teline bakmaz sabaha kadar film mi izledi diyor .
Elbette gelmek zorunda değil , ama saattler sonra sabah iki kelime yazıp takmaması bende bir soğukluk oluşturdu.
Anladım ki evimden çıkmaması , bana yakın davranması sadece menfaat üzerineymiş .
Kendisi evli değil bu arada eşinden ayrı .
Hani evli olsa derim belki eşi izin vermemiştir vs .
Şu saatten sonra kendisiyle mesafemi ciddi derecede koruyacağım
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
Gelemesen bile bir nasılsın demek , aramak çok mu zor ?
Ben aradaki aileden ziyade , onu bile bir kenara koyarak samimiyetimize güvenerek yardım istedim ama neyse işte çok canım sıkıldı