Görümcem

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Hayırlı günler hanımlar
Herkese Rabbim sağlık sıhhat versin diyorum . 18 haftalık hamileyim , dün gece 9 ' da birden ağrım başladı belimde ve kasıklarımda zonklama şeklinde . Daha öncede 14 haftalık bir düşüğüm var , ağrısı çok benzediği ve giderek şiddetlendiği için eşim hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi . Anneme ve kayınvalideme yakınım . Annem çalışan biri olduğu için ve bir kaç gündür hastaydı görümcemi aradım yanımızda gelmesi için , açmadı. Mesaj attım dönmedi . Kız arkadaşım eşi ve ben eşimle gittik .
Sabah 10'da çıktık ve arkadaşım eşi saolsun çok ilgilendiler Annem , kardeşim gibi . .Eşim deseniz korkudan beş dakika yanımdan ayrılamadı.
Neyse eve geldik sabah görümcem mesaj atmış " neyin var " sadece bu .
Bende okuduğum halde hiçbir şey yazma gereği duymadım .
Daha bir hafta önce oğlunla bizzat ilgilendim hastaneye götürdüm evde olmadığı için .
Karşılık bekleyerek birşey yapmadım elbette ama sizde anlarsınız ki aile dedim. Yardımcı olur orda bana .
Aile ya sonuçta ben böyle düşündüm .
Eşimede film izliyordum demiş aramış
Eşimde insan hiç mi teline bakmaz sabaha kadar film mi izledi diyor .
Elbette gelmek zorunda değil , ama saattler sonra sabah iki kelime yazıp takmaması bende bir soğukluk oluşturdu.
Anladım ki evimden çıkmaması , bana yakın davranması sadece menfaat üzerineymiş .
Kendisi evli değil bu arada eşinden ayrı .
Hani evli olsa derim belki eşi izin vermemiştir vs .
Şu saatten sonra kendisiyle mesafemi ciddi derecede koruyacağım
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
Gelemesen bile bir nasılsın demek , aramak çok mu zor ?
Ben aradaki aileden ziyade , onu bile bir kenara koyarak samimiyetimize güvenerek yardım istedim ama neyse işte çok canım sıkıldı

Hastaneye eşinizde gelebilirdi sizinle elbette ama lafa gelince "biz aileyiz" diyen insanın da kötü gününde yanında olmasını ister. Bende isterim.
Onun derdine koşmayın bundan sonra aranıza koyun mesafenizi. Allah evladınızı size bağışlasın sağlıkla dünyaya gelsin, büyüsün bebişiniz.
Hiç canınızı sıkmayın, kendinize zarar.

Hastaneye gitmek icin neden yaninizda illa birisini istediniz ki.?
Zaten esin yanindaymis.

Biraz abartmissin sanki durumu?
Alt tarafi agrin var ve doktora godiyorsun

Herkesi ayaklandirmanin ne alemi var?
Abartmış olsam beni doktorum saatlerce 4 şişe serumla hastanede tutmazdı
Teşekkür ederim

Haklısın bence ciddi anlamda tavrını belli et
Bende hala olucam 23.haftasında abimin eşi bugun ultrason fotoğraflarını atmıs nasıl heyecanlandım,sabırsızlandım.
Bebeğede değer verilmicekse neye verilcek

Terbiyesiz. Bakmayın oğluna, onun derdine koşmayın bundan sonra aranıza koyun mesafenizi. Allah evladınızı size bağışlasın sağlıkla dünyaya gelsin, büyüsün bebişiniz.
Ben kırıldım acıkcası ona gosterdıgım hassasıyetden dolayı

Haklısın bence ciddi anlamda tavrını belli et
Bende hala olucam 23.haftasında abimin eşi bugun ultrason fotoğraflarını atmıs nasıl heyecanlandım,sabırsızlandım.
Bebeğede değer verilmicekse neye verilcek
Deger vermesını gectım
Eşim çok panik biri
Yanı benıde korkutuyor ıster ıstemez hastanede
Bor bakıma yanımda olsun dedım ama

Hayırlı günler hanımlar
Herkese Rabbim sağlık sıhhat versin diyorum . 18 haftalık hamileyim , dün gece 9 ' da birden ağrım başladı belimde ve kasıklarımda zonklama şeklinde . Daha öncede 14 haftalık bir düşüğüm var , ağrısı çok benzediği ve giderek şiddetlendiği için eşim hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi . Anneme ve kayınvalideme yakınım . Annem çalışan biri olduğu için ve bir kaç gündür hastaydı görümcemi aradım yanımızda gelmesi için , açmadı. Mesaj attım dönmedi . Kız arkadaşım eşi ve ben eşimle gittik .
Sabah 10'da çıktık ve arkadaşım eşi saolsun çok ilgilendiler Annem , kardeşim gibi . .Eşim deseniz korkudan beş dakika yanımdan ayrılamadı.
Neyse eve geldik sabah görümcem mesaj atmış " neyin var " sadece bu .
Bende okuduğum halde hiçbir şey yazma gereği duymadım .
Daha bir hafta önce oğlunla bizzat ilgilendim hastaneye götürdüm evde olmadığı için .
Karşılık bekleyerek birşey yapmadım elbette ama sizde anlarsınız ki aile dedim. Yardımcı olur orda bana .
Aile ya sonuçta ben böyle düşündüm .
Eşimede film izliyordum demiş aramış
Eşimde insan hiç mi teline bakmaz sabaha kadar film mi izledi diyor .
Elbette gelmek zorunda değil , ama saattler sonra sabah iki kelime yazıp takmaması bende bir soğukluk oluşturdu.
Anladım ki evimden çıkmaması , bana yakın davranması sadece menfaat üzerineymiş .
Kendisi evli değil bu arada eşinden ayrı .
Hani evli olsa derim belki eşi izin vermemiştir vs .
Şu saatten sonra kendisiyle mesafemi ciddi derecede koruyacağım
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
Gelemesen bile bir nasılsın demek , aramak çok mu zor ?
Ben aradaki aileden ziyade , onu bile bir kenara koyarak samimiyetimize güvenerek yardım istedim ama neyse işte çok canım sıkıldı
Bende gorumcelerim ailesinin yanina her gelisinde ugrar evime davet ederdim. Baktim ailesine karsi doldurusa getiriyolar. Hepsine mesafemi koydum pek aramam sormam gerektigi yerde iyiligimi yaparimm. Sende gorumcene asla taviz verme ozellikle kendini ona karsi minnetli olduginu hissettirme. O kim ki dış kapinin mandali. Belliki kendini bisey zannetmis zor zamaninda yaninda bulunmamis. Senin de acilen mesafeni koyman gerek

Bilemeyiz belki kötü bir durumdaydı , ya da müsait değil di .. keyfi olarak gelmediyse yaptığı hoş değil tabii.

Haklısınız
Ben kardes arkadas olarak gordugum ve aradakı samımıyetımıze guvendıgım için yardım istedim .
Ama gorunen o ki bu bence boyleymiş
Tesekkur ederım
Tek onemli sey sizin sagliginiz,bebisinizin sagligi. Boyle seylere uzulmeyin bile,gercekten gerek yok. Esiniz size yeter herhangi bir saglik probleminde. Hatta dogumdan sonra bile sadece esinize ihtiyac duyacaksiniz tecrubeyle sabit.

Saglikla alin kucaginiza evladinizi.

Bende gorumcelerim ailesinin yanina her gelisinde ugrar evime davet ederdim. Baktim ailesine karsi doldurusa getiriyolar. Hepsine mesafemi koydum pek aramam sormam gerektigi yerde iyiligimi yaparimm. Sende gorumcene asla taviz verme ozellikle kendini ona karsi minnetli olduginu hissettirme. O kim ki dış kapinin mandali. Belliki kendini bisey zannetmis zor zamaninda yaninda bulunmamis. Senin de acilen mesafeni koyman gerek
Ben hiçbir sekılde onunla bır sıkıntı yasasam dahı bunu kırarak yapmadım
Benım kendı ablam kardesım neyse oda benım için oydu
Zaten daha oncekı gebelıgımdekı sıkıntılarıda bılıyordu
Yanı ben havadan sudan kendımı ayaklandursam ve abartıyorsun dese haklısın derım
Ama sıkıntılarımı bılen ve kotu gecınmeyen arkadas gıbı olan ınsanlardık

İsabet olmuş... aranıza bir çizgi çekin...

Film izlerken, ev işi , yemek yaparken tamam o an farketmeyiz ,,, ama bu saatler sürmez.

Hastaneye eşinizde gelebilirdi sizinle elbette ama lafa gelince "biz aileyiz" diyen insanın da kötü gününde yanında olmasını ister. Bende isterim.
Onun derdine koşmayın bundan sonra aranıza koyun mesafenizi. Allah evladınızı size bağışlasın sağlıkla dünyaya gelsin, büyüsün bebişiniz.
Kendısı daha once dogum yapmış az cok yasadıgım seylerı yasamış
İyide grcınıyoruz
Eşim zaten cok panık yanı bırsey yapamasa bıle yanımda olması kendımı ıyı hıssettırır dıye dusundum
Allah razı olsun

Bazı gerçekleri görmek için bir musibet gelir başımıza.
Verdiğiniz kararda haklısınız.
Film biter bitmez dönüş yapabilirdi ama istememiş işte.

Hastaneye neden cümbür cemaat gidiyorsunuz?Zaten eşiniz yaninizda arkadasinız bir de üstüne eside gelmiş ne gerek var anlamadim.Benimde gebeligim riskliydi hastaneye cogu zaman tek gittigim bile oldu.Neyse konu görümceniz anlattiginiza bakilirsa pek ilgilenmek istemiyor siz defalarca aramissiniz o arayip bi ne oldu deme geregi bile duymamis.Ben olsam bir daha gorusmez ararsa da acmazdim

İnsan insana zor zamanda daha fazla ihtiyaç duyuyor abartmışsın diyenlere anlam veremedim daha önce düşük yapan insan neden abrtmasın yanında birini neden istemesin moral olur sığınak olur vs...

Ayrıca görümce kişisi mesaj yerine değerli parmaklarını yormayıp bi alo diyebilirdi.3 gün sonra sana işi düşer kesin.sabaha kadar ne filmi o öyle anlamadım insan film bitince en azından döner görmedim duymadım dıye.

Geçmiş olsun bebeğini hayırlısıyla kucağına al canım

Back
X