Görümcem

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Selam kızlar

Başlıkta belirttiğim gibi konu görümcem. Görümcemle hiçbir zaman içli dışlı olmadık. Görüştüğümüzde hep çok iyiyiz. Görüşmediğimizde ise o beni hiç aramaz. Ben önceleri arardım,hal hatır sorardım.
Şimdilerde bir şey soracak olursam arıyorum o kadar. Kendisi zaten hiç aramıyor. Evimize de gelmez. Ancak bir organizasyon olacak,davet edeceğiz öyle gelir. Biz ona bir çok kez gitmişizdir. Böylesi daha mı iyi bilmiyorum ama ben daha sık görüşelim istiyorum. Hadi ben yabancıyım ya abisinin evine gelmez mi insan kocasını çocuğunu alıp. 4 çocuğu var yoğun olabilir ama bu bahane olmamalı diye düşünüyorum.
Bir de yeğenlerini görüştüğümüzde sever fakat ne bileyim bir fotoğraf dahi istemez benden. Halbuki teyzeleri deli olur görüntülü arar,resim ister. Onlara her istediklerini alır. Eşimle iletişim halindeler fakat dikkat ediyorum onda da yeğenleriyle ilgili bir isteği olmuyor özledim bile demiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle olması normal mi ?
Aman canıma minnet deyip bir şey yapmamak mı doğru olan?
Veya yapılacak bir şey var mı?
Eşime söylediğim zaman ilk başta çocuklarını bahane etti yoğun dedi.
Bende benim 10 tane çocuğumda olsa abime giderdim deyince haklısın gelebilir istese dedi.
Görüştüğümüz çok kişi yok bende bari eşimin kardeşiyle görüşelim istiyorum.
Neyse fazla uzattım sanırım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Bu arada görümcem benden büyük ne derece önemli bilmem ama belirtmek istedim

Görümceler her zaman mesafelidir. Abisinin eşi olduğunuz için de ilk adım hep sizden beklenir. Teyze farklı hala çok farklı oluyor. Benim görümcelerimle de görüşünce iyiyiz gibidir görüşmeyince aramazlar beni bende takmam 1.5 yıl oldu evleneli daha evime bir kere gelmediler. Benim çok da umurumda değil takmayın. Belkide eşiyle sorunu var yada gerçekten çocukları çok yorucu isteklidirler kadının zamanı kalmıyor olabilir.

Herkes birbiriyle içli dışlı olup gidip gelmek zorunda değil. Veya herkesin sevgi gösteriside aynı değil. Fotoğraf istemedi diye çocuğunuzu sevmiyor anlamına gelmiyor.

Bence 4 çocuk bahane değil ciddi bi yük sorumluluk. Ama sizin eşinize “Benim 10 çocuğum olsa abime giderim” cümleniz saçma. Neden böyle bişey söyleme gereği duydunuz insanların hayatları yaşamadan bilinmez bakalım 4 çocukla siz çıkabilecek miydiniz?

Herkesin insanlarla iletişimi, sevgiyi gösterme biçimi, ziyaret etme alışkanlığı bir değil ki. Neden sizin standardınızda olmalı görüşmeleriniz? Bu bir sorun değil, kadın belki muhabbetinizi belli bir çizgide tutmak istiyor, belki misafirlikten hoşlanmıyor ki dört çocuğu da zapt etmek zordur (yaşları küçükse tabi), belki gerçekten fırsat bulamıyordur. Bunda gönül koyulacak bir şey yok.

Ha ille de bu bir sorunsa, görümcenizin davranışlarının manasını tahmin etmeye çalışmak yerine, bu konuyu gidin görümcenizle konuşun, sorun.

Herkes birbiriyle içli dışlı olup gidip gelmek zorunda değil. Veya herkesin sevgi gösteriside aynı değil. Fotoğraf istemedi diye çocuğunuzu sevmiyor anlamına gelmiyor.

Bence 4 çocuk bahane değil ciddi bi yük sorumluluk. Ama sizin eşinize “Benim 10 çocuğum olsa abime giderim” cümleniz saçma. Neden böyle bişey söyleme gereği duydunuz insanların hayatları yaşamadan bilinmez bakalım 4 çocukla siz çıkabilecek miydiniz?
Neden çıkamasın ki annesine babasına gidebiliyorsa abisinede pekala gelebilir. Gezmesine de gidiyor hep duyuyorum. Ayrıca yakınızda yol da sorun olmaz. Düğün dernek her yere gelir. Biraz gelmek istemediğinden galiba. Bilemiyorum

Herkesin insanlarla iletişimi, sevgiyi gösterme biçimi, ziyaret etme alışkanlığı bir değil ki. Neden sizin standardınızda olmalı görüşmeleriniz? Bu bir sorun değil, kadın belki muhabbetinizi belli bir çizgide tutmak istiyor, belki misafirlikten hoşlanmıyor ki dört çocuğu da zapt etmek zordur (yaşları küçükse tabi), belki gerçekten fırsat bulamıyordur. Bunda gönül koyulacak bir şey yok.

Ha ille de bu bir sorunsa, gorumcenizin davranışlarının manasını tahmin etmeye çalışmak yerine, bu konuyu gidin görümcenizle konuşun, sorun.
Haklısınız bende sormak istiyorum veya gönül koyduğumu belli edeyim diyorum ama yanlış anlaşılmasından korkuyorum. Görüştüğümüzde iyi olan aramızı bozmak istemiyorum

Benim büyük görümcem sürekli arar, kızımla konuşur. Bizde konuşuruz. Gelir kalır bizde. Ben yengemi çok nadir ararım, arada mesaj atarım. Çok nadir giderim. İkisinide eşit seviyorum. Benim mizacım zart zurt aratmaz bana insanları. Görümcem ve yengem çok konuşup çok görüşmeyi sever. Hiçbirimiz için sorun yok. Samimiyet yeter.

4 cocugu var kadinin gunun nasil bittigini anlamiyordur bile
Engel degil diyorsunuz da 4 cocukla ilgili nasil bi dunya hayal ediyorsunuz onu anlamadim :)
2 kopegim ev, yemek ve ders sorumlulugum var ben bile her gun bi yerlere gidemiyorum
Gezmesine gider,annesine babasına gider,düğün dernek organizasyon gider,abisine gelmeyince çocuk bahane değil dedirtiyor

Dert edecek ne var ki bunda sürekli gelse bu sefer rahatsız oldum diye konu açacaksınız 4 çocuk kolay değil gününü onlarla geçiriyordur şahsen bende yengemle öyleyim onun kendine göre benim kendime göre işimiz var ayda yılda bir gorusuruz gelene kapı açık gelmeyene ne diyebilirsiniz ki

Gezmesine gider,annesine babasına gider,düğün dernek organizasyon gider,abisine gelmeyince çocuk bahane değil dedirtiyor
O zaman durum başkaymiş
Abisiyle belki iletişimi iyi degildir diye dusundum
Ya da sizi rahatsiz etmek istemeyip mesafe koymak istiyor olabilir
Ya da mizaç olarak cok samimi olamiyordur insanlarla
Bence kafaniza takmayin yani esinize de niye gelmiyor ben olsam abime giderdim diye soylemeyin niyetiniz iyi farkindayim ama esiniz ara kizistirmaya calistiginizi dusunebilir belki.
Bosverin uzak olsun tatli olsun

Neden çıkamasın ki annesine babasına gidebiliyorsa abisinede pekala gelebilir. Gezmesine de gidiyor hep duyuyorum. Ayrıca yakınızda yol da sorun olmaz. Düğün dernek her yere gelir. Biraz gelmek istemediğinden galiba. Bilemiyorum
4 çocukla gün nasıl geçiyodur sadece o kadın bilir. Annesi ile kendinizi mi mukayese ettiniz. Düğünlere tabi ki katılım gösterebilir. Bunlar size sizin istediğiniz gibi vakit ayırması için nedenler değil. Herşey sizin istediğiniz gibi olmak zorundalar değil.

Galiba görümcenizi ulaşılmaz görüp içten içte kendinizi yiyorsunuz. Bununlada kalmayıp eşinizede nifak tohumları ekiyorsunuz.
Şahsen eşimin kız kardeşi olsa böyle bi durumda olsam konusunu bile açmam.

Benim bir çocukla hayatım durma noktasına geliyor bazen :) 4 taneyi düşünemedim.Bir tane görümcem var iki yaş büyük bizden bekar bizimki gelir gider arar dışarda okuduğu sırada hergün görüntülü konuşurduk.Yeğenine çok düşkündür ama sadece onun için değil benide arar sorar.Ben tek çocuğum bazen yalnızlığı iliklerime kadar hissediyorum doğrusu :) ve iyi geliyor bana hiç gelin görümce modunda olmadık kardeşinden ayrı bi yere koyduğunu görmedim beni, bende olası bi Ablam olsaydı ondan ayrı koymazdım eminim.

Haklısınız bende sormak istiyorum veya gönül koyduğumu belli edeyim diyorum ama yanlış anlaşılmasından korkuyorum. Görüştüğümüzde iyi olan aramızı bozmak istemiyorum

Konuşmada kullandığınız dile bakar aranızın bozulup bozulmaması. Güzel bir şekilde, zan dikmeden samimice sorarsanız, - karşınızdaki kötü niyetli biri- olmadığı sürece açıklayıcı bir cevap alırsınız. Ha sizin sorduğunuz soruyla arayı bozacak olanla da zaten aranız hiç olmamıştır. Korkmayın bu kadar, insanlar konuşur anlaşır, böyle kafada kurup böyle olsaydı niye şöyle demekle olmuyor.

Yani samimi olmak zorunda degil onun kaybettigi birsey yok erkek kardesinden haber alsa yeter ustelik senin ve cocuklarininda kaybettigi birsey yok onunla gorusmedi diye. Mesafe iyidir ve teyze anne yarisidir derler cok normal. Bunu sorun etmeniz garip geldi. Karismiyor etmiyor bence şukredin ne gorumceler var

4 çocuklu kadından çok da birşey beklemeyin kadın kendine zor yetiyordur :)

Kardeşlerinizle kıyaslamayın birde herkesin mizaci farklı, mühim olan sorun olmaması samimiyet iki taraf da isterse oluşabilecek bir bağ sizin bu durumda yapacağınız birşey yok maalesef.

Back
X