Görümcem

Gidip gelecek arkadaşlarım var çok tercih etmiyorum. Aİlem yeterli şükür .. Hobim de var amigurumi yapıyorum da bir şey merak ettim ben çok yalnızım sosyalleşmek istiyorum diye bir konu açmadım başka konuya cevap yazıyor olmayasınız ?
Görüştüğümüz çok kişi yok ben de bari kardeşiyle goruseyim demissiniz ben de gorumcenize bu kadar takilmamanizi tavsiye ediyorum

Ayyy görümce görmeyeyim ömrümce... bende iki tane var evlerden uzak etsin rabbim.. çok şükür uzaklar ara bozmada fitne çıkarmada üstlerine yoktur... ne kadar mesafe o kadar iyi.. takılmayın her insan farklı farklı ... zararı olmasında yararınada gerek yok bence

Valla benim 1 çocuğum var daha üst komşuma bir kahveye çıkmamışımdır. Elbette abi ve komşu aynı değil fakar 4 çocuk gerçekten çok çok çok çok zor olmalı... Çocukları bahane bile ediyor olsa içli dışlı olmak istemeyebilir. Yani benim ailem aşırı tutkuludur mesela. Ailemi geçtim akrabalarım bile sürekli arar. Ama eşimin kardeşleri çoğunlukla gerek oldukça ararlar. Bilemiyorum yetiştirme tarzıyla yada tamamen karakterle ilgili olabilir. Üzerine düşmenize gerek yok bence.

Selam kızlar

Başlıkta belirttiğim gibi konu görümcem. Görümcemle hiçbir zaman içli dışlı olmadık. Görüştüğümüzde hep çok iyiyiz. Görüşmediğimizde ise o beni hiç aramaz. Ben önceleri arardım,hal hatır sorardım.
Şimdilerde bir şey soracak olursam arıyorum o kadar. Kendisi zaten hiç aramıyor. Evimize de gelmez. Ancak bir organizasyon olacak,davet edeceğiz öyle gelir. Biz ona bir çok kez gitmişizdir. Böylesi daha mı iyi bilmiyorum ama ben daha sık görüşelim istiyorum. Hadi ben yabancıyım ya abisinin evine gelmez mi insan kocasını çocuğunu alıp. 4 çocuğu var yoğun olabilir ama bu bahane olmamalı diye düşünüyorum.
Bir de yeğenlerini görüştüğümüzde sever fakat ne bileyim bir fotoğraf dahi istemez benden. Halbuki teyzeleri deli olur görüntülü arar,resim ister. Onlara her istediklerini alır. Eşimle iletişim halindeler fakat dikkat ediyorum onda da yeğenleriyle ilgili bir isteği olmuyor özledim bile demiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle olması normal mi ?
Aman canıma minnet deyip bir şey yapmamak mı doğru olan?
Veya yapılacak bir şey var mı?
Eşime söylediğim zaman ilk başta çocuklarını bahane etti yoğun dedi.
Bende benim 10 tane çocuğumda olsa abime giderdim deyince haklısın gelebilir istese dedi.
Görüştüğümüz çok kişi yok bende bari eşimin kardeşiyle görüşelim istiyorum.
Neyse fazla uzattım sanırım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Bu arada görümcem benden büyük ne derece önemli bilmem ama belirtmek istedim
Aynisi bendede var önceden takıyordum şimdi çokta tın diyorum

Abisine soruyordur çocuklar nasillar diye.Sizinle ayni frekansi yakalayamamistir belki.Herkes kanindan canından olana daha bir yakındır.Ve herkesin sevgisi ilgisi farklidir.insanlari kaliplastirmazsak bos yere birseylere üzülmeyiz.

Selam kızlar

Başlıkta belirttiğim gibi konu görümcem. Görümcemle hiçbir zaman içli dışlı olmadık. Görüştüğümüzde hep çok iyiyiz. Görüşmediğimizde ise o beni hiç aramaz. Ben önceleri arardım,hal hatır sorardım.
Şimdilerde bir şey soracak olursam arıyorum o kadar. Kendisi zaten hiç aramıyor. Evimize de gelmez. Ancak bir organizasyon olacak,davet edeceğiz öyle gelir. Biz ona bir çok kez gitmişizdir. Böylesi daha mı iyi bilmiyorum ama ben daha sık görüşelim istiyorum. Hadi ben yabancıyım ya abisinin evine gelmez mi insan kocasını çocuğunu alıp. 4 çocuğu var yoğun olabilir ama bu bahane olmamalı diye düşünüyorum.
Bir de yeğenlerini görüştüğümüzde sever fakat ne bileyim bir fotoğraf dahi istemez benden. Halbuki teyzeleri deli olur görüntülü arar,resim ister. Onlara her istediklerini alır. Eşimle iletişim halindeler fakat dikkat ediyorum onda da yeğenleriyle ilgili bir isteği olmuyor özledim bile demiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle olması normal mi ?
Aman canıma minnet deyip bir şey yapmamak mı doğru olan?
Veya yapılacak bir şey var mı?
Eşime söylediğim zaman ilk başta çocuklarını bahane etti yoğun dedi.
Bende benim 10 tane çocuğumda olsa abime giderdim deyince haklısın gelebilir istese dedi.
Görüştüğümüz çok kişi yok bende bari eşimin kardeşiyle görüşelim istiyorum.
Neyse fazla uzattım sanırım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Bu arada görümcem benden büyük ne derece önemli bilmem ama belirtmek istedim
Yahu gelen gelir gelmeyen de kendi bilir
Ne çok dert ettiniz kendinize

Back
X