- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
bazen her şeyden çok soğuyorum, benim suçum günahım yokken bana karşı savunmasından felan. Bilmiyorum inanın kı.evlenme bu adamla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen her şeyden çok soğuyorum, benim suçum günahım yokken bana karşı savunmasından felan. Bilmiyorum inanın kı.evlenme bu adamla
Görumce değil ki asıl mesele.Umursamamaya çalışıyorum.inşallah başaracağım…
Boyle seyleri soylemesini beklerseniz daha cok beklersiniz olay cikar ayrica neden soylesinki sizin beklediginiz seyde dogru degil hoslanmiyosa hoslanmasin neden bu aranizda mevzu oluyor anlamadim seven aevmis gerisi saygi duysunİşte yapmıyor. Bana gelince Aslan kesiliyor ablasına minik kuş. Arkadaşım git söyle “ niye bahsi geçince hoşlanmıyor gibi davranıyorsun” de zor mu yani…
O sırada telefonda konuşuyorduk. Ablam mesaj atmış dedi. Ne yazmış dedim tam okumaya başladı ki iş işten geçmişti. Tabii sonra kavga. Asla ama asla kötü niyetle söylediğini kabul etmiyor. Ona sorsan melek.X, y’yi geçti diye nişanlınıza mı söylemiş?
Nişanlınız da yemedi içmedi bunu size mi yetiştirdi? Böyle adamla zor yürür.
Yahu genceciksinizdir eminim niye şimdiden görümce, o onu dedi ,yan baktı, az aradı muhabbetleri ile en güzel zamanlarınizi mahvediyorsunuz.Merhaba hanımlar, sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum ve değerli fikirlerinize önem veriyorum.
Bir kaç ay önce 2,5 sene birliktelik üzerine nişanlandık. Nişanlımın 2 ablası ve bir de kardeşi var. Büyük olan ablasıyla gerçekten iyi anlaşıyorum fakat diğer ablası daha şimdiden yaptıkları ve söyledikleriyle beni ve huzurumu çok etkiliyor. Nişanlımın ailesi ve ablaları (ikisi de evli) il dışında yaşıyorlar. Biz il dışına onlara ziyarete gittik ve çok hastaydım. Dönüş yolunda önümüzdeki ilk hastaneye girip serum takıldım. Herkes çok hasta olduğumu gördüğü için tek tek aradı fakat görümcem beni aramadı. Herneyse bu da problem değil. Beni tanıyan ve onu ilk kez tanıyan herkes bana “ gerçekten çok fena birisi” diyor. En basitinden kendisinin doğum günüydü. Bende hastaydım. Sabah 7 den 2 ye kadar hastanede süründükten sonra her ne geçmiş olursa olsun aramızda doğum gününü kutlamayı elbette düşünüyordum. Fakat kendisi nişanlıma diğer kardeşinin sevgilisinin doğum gününü kutladığını söyleyerek x kutladı z Kutlamadı x y’i geçti diye mesaj attı ve duyunca çok sinirlendim. Bugün de nişanlımla görüntülü konuşurlarken benim konum geçtiğinde yüzünü ve gözlerini kaçırmış üzülmüş, kalkmış başka şeylerle ilgilenmiş, hiç oralı olmamış. Ben kimseyle kötü olmak istemiyorum ama hassas bir insanım ve böyle yapılması hoşuma gitmiyor. Nişanlımla sürekli bu yüzden tartışıyoruz çünkü ablasının haklı olduğunu, onun niyetinin kötü olmadığını ve başta herkese sıcak davranmadığını söylüyor. Başı mı kaldı sonu mu 4-5 aya düğünümüz var. Beni arasın demiyorum ama yapılanlar sinirimi bozuyor. Ne yapayım nişanlımla birbirimizi yiyoruz ben her ne kadar konu hakkında fikir söylemek istemesem de savunması ablasını suçsuz ve saf görmesi beni delirtiyor. Değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var, okuduğunuz için çok teşekkür ederim…
bazen her şeyden çok soğuyorum, benim suçum günahım yokken bana karşı savunmasından felan. Bilmiyorum inanın kı.
Dengeyi sağlayamayan bir eş varsa hayatın yüzde 70 i olabilirYahu bu görümce hayatının kata kaçı olabilir
Geç ya
Ne kadar önemli olabilirki
İnan ki derdim bu. Güzel güzel eşya bakalım, gezelim tozalım nişanlılığımızın tadını çıkaralım tek isteğim. Ya biz altın almaya gittik. Altınların fotoğrafını hile kardeşinden istedi altınlar bende olmasına rağmen: ben mi çok art niyetli düşünüyorum acabaYahu genceciksinizdir eminim niye şimdiden görümce, o onu dedi ,yan baktı, az aradı muhabbetleri ile en güzel zamanlarınizi mahvediyorsunuz.
Eş adayı yüzünden. Baştan böyle şeylere takılma bana da bunları yansıtma diyecek kapatacak. Yok o öyle demek istemedi, yok o kutlar. Saçma samalak çocuk muhabbeti.Yahu genceciksinizdir eminim niye şimdiden görümce, o onu dedi ,yan baktı, az aradı muhabbetleri ile en güzel zamanlarınizi mahvediyorsunuz.
Yooo bebeğim, ablasını iyi tanıyor, senin ağzına laf vermiyor.ablasını suçsuz ve saf görmesi
doğru söze ne denir, o kadar haklısınız ki..Dengeyi sağlayamayan bir eş varsa hayatın yüzde 70 i olabilir.
Böyle olduğunu kabul ettiğiniz bir adamla evlenmeye emin misiniz ya? Neden size aslan mesela? Sizinle de doğru düzgün konuşsun.İşte yapmıyor. Bana gelince Aslan kesiliyor ablasına minik kuş. Arkadaşım git söyle “ niye bahsi geçince hoşlanmıyor gibi davranıyorsun” de zor mu yani…
Yavaş gelsin o aslan bile bile niye devam ediyorsunuz o zaman ya ?? Herkes yerini bilsin kendinize bu muameleyi niye hak goruyorsunuz . Aramiyorsa ne güzel sizde aramayın ablasını senin ablani kraliçe mi doğurmuş o beni aramaxsa niye arayacagim deyin yani . Herkes ektiğini biçer şimdiden böyle korkarsaniz evlenince ohoooİşte yapmıyor. Bana gelince Aslan kesiliyor ablasına minik kuş. Arkadaşım git söyle “ niye bahsi geçince hoşlanmıyor gibi davranıyorsun” de zor mu yani…
Ablasının yuzunden nısanlınla nıye kavga edıosun .O haklı,O çok ıyı bır ınsan ,O ole demek ıstemedi. Sınır oluorum bu laflara .Merhaba hanımlar, sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum ve değerli fikirlerinize önem veriyorum.
Bir kaç ay önce 2,5 sene birliktelik üzerine nişanlandık. Nişanlımın 2 ablası ve bir de kardeşi var. Büyük olan ablasıyla gerçekten iyi anlaşıyorum fakat diğer ablası daha şimdiden yaptıkları ve söyledikleriyle beni ve huzurumu çok etkiliyor. Nişanlımın ailesi ve ablaları (ikisi de evli) il dışında yaşıyorlar. Biz il dışına onlara ziyarete gittik ve çok hastaydım. Dönüş yolunda önümüzdeki ilk hastaneye girip serum takıldım. Herkes çok hasta olduğumu gördüğü için tek tek aradı fakat görümcem beni aramadı. Herneyse bu da problem değil. Beni tanıyan ve onu ilk kez tanıyan herkes bana “ gerçekten çok fena birisi” diyor. En basitinden kendisinin doğum günüydü. Bende hastaydım. Sabah 7 den 2 ye kadar hastanede süründükten sonra her ne geçmiş olursa olsun aramızda doğum gününü kutlamayı elbette düşünüyordum. Fakat kendisi nişanlıma diğer kardeşinin sevgilisinin doğum gününü kutladığını söyleyerek x kutladı z Kutlamadı x y’i geçti diye mesaj attı ve duyunca çok sinirlendim. Bugün de nişanlımla görüntülü konuşurlarken benim konum geçtiğinde yüzünü ve gözlerini kaçırmış üzülmüş, kalkmış başka şeylerle ilgilenmiş, hiç oralı olmamış. Ben kimseyle kötü olmak istemiyorum ama hassas bir insanım ve böyle yapılması hoşuma gitmiyor. Nişanlımla sürekli bu yüzden tartışıyoruz çünkü ablasının haklı olduğunu, onun niyetinin kötü olmadığını ve başta herkese sıcak davranmadığını söylüyor. Başı mı kaldı sonu mu 4-5 aya düğünümüz var. Beni arasın demiyorum ama yapılanlar sinirimi bozuyor. Ne yapayım nişanlımla birbirimizi yiyoruz ben her ne kadar konu hakkında fikir söylemek istemesem de savunması ablasını suçsuz ve saf görmesi beni delirtiyor. Değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var, okuduğunuz için çok teşekkür ederim…
Kimse beni sevsin ya da arasın demiyorum. Bana yapılmayan şeyler benden beklenmesin diyorum. Ordan buraya ara bozmak için mesajlar atılmasın diyorum.Cok yorucusunuz. Sizi sevmek zorunda degil..dedikleri de takilacak turden degil. Gecmis olsun diye aamak zorunda da değil. Evlilik yolunda biri icin baya gereksiz bir dert. Derdiniz uok sanirim