Görümcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

begonvil12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
65
-5
1
Konuya nasıl başlanır bilmiyorum benden bir yaş küçük boyu kısa kilolu bir görümcem var 2 çocuk doğurmuş en büyük meziyeti bu tabiki en çok övündüğü konuların başında geliyor sürekli bana davranış olarak pasif agresif yani nasıl desem beni görmemezlikten geliyor ben yokmuşum gibi davranıyor sırf durumu yok diye gittim düğünde elbise aldım onu bile giymedi fermuarı bozuk diye yalan uydurdu biz yeni evlendiğimiz için 500 bine yakın borcumuz vardı ödedik çok şükür ama ne zaman onların evine gitsem elin borç ödüyor bu zamana kadar kenara beş kuruş atmadı falan dedi hem kendisi Hemde üvey annesi dün çok ağladım bazen doluyorumm elimde değil yani bundan 5 yıl önce 2 tane bileziği varmış eşimin bunlar ev alalım diye baskı kurmuşlar eşim almamış göya 2 tane bilezik ne kadar ediyor Allah aşkına sürekli beni dolduruyorlar destek olacaklarına köstek oluyorlar bu beni mahvediyor zaten her zaman mesafelilerdi düğünde falanda aynıydı desem yeridir insan çocuğuna düğünde bir takı takar ama o da yok her zaman istendikleri tek şey biz onların peşinde dolaşalım biz arayalım biz soralım mantıgı yani kibirli insanlar biz üstünüz gibisinden şu an hiçbir şekilde eşim ve ben konuşmuyoruz ne onlar bizi arıyor nede biz onları ne yapmam lazım böyle devam mı etsin ya da arayı mı bulmak lazım bilmiyorum bayramda aradım üvey annesi üstten üstten konuşmaya çalıştı beni suçluyor yok görümceye haddini bil demişim bu suç olmuş ben sesimi çıkarmayınca en iyisi ben olacaktımm galiba onlar borç harç açacaktı bende saf gibi herseye he he diyip geçecektim sanırım üvey annesine sizin kızınız melek degil dedim evet haddini bilmesi gerekiyorsa bilecek dedim görümce hala yok ben iki çocukla hizmetci gibi kullanıldım düğünde beni peşi sıra sürüklediler vs demiş hala benim sürekli eşimi doldurup üstüne saldığımı falan iddia etmiş hepsi palavra ben kardeş yerine koymak istedim ama onun yazdığı şey Abim olmasa ben sana yapacağı gayet iyi bilirdim yazmış ahahahah daha birsuru hakaret yazmış balık baştan kokar zaten belliydi en çok sorun çıkaran o şahıstı ona dair hayatımda bir şey bırakmadım verdiğim hediyeleri de istedim

Hepsini okumadım da seni yipratiyorsa niye kafanı yoruyorsun yüz göz oluyorsun ki, seni dolduruyorsa farkindaysan dolma mesela

Anladım çocuğun olmuyor diye tetiklenmişsin biraz
Boşver uzak dur
Daha 1 yıllık evlisin senin de olur inşallah

Derdinizi pek anlatamamışsınız malesef anlaşılmıyor. Kim kimden ev almasını bekliyor? Borcunuz var diye mi küçümsediler anlamadım. Kv niz kocanızın üvey annesi mi? Düğününüzde ne yaptınız ki hizmetçilik yaptırdığınızı düşünüyor görümce

Üvey annem eşimin ailesi iki bilezikle ev almasını istiyorlar bunu söyledim onun harici borcumuz var diye sürekli eşimin eskiden beri birikim yapamadığını söylemeleri artı gorumcem düğünde hizmetci gibi olduğunu iddia etmiş

Üvey annenizle eşinizin ailesi bir araya gelip ev almanızı mi istiyorlarİki bilezikle kimin ev almasını istiyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…