- 25 Temmuz 2025
- 65
- -5
- 1
- Konu Sahibi begonvil12
-
Bu konuda biraz eksiğim var sen bana öğretsene !!Size noktalama işaretleri öğretilmedi mi? Kendi yazdığınızı okur musunuz rica etsem?
Kim öğretir bilmem de önceki açtığınız kp ile ilgili konuda da derdinizi pek anlatamamıştınız..Bu konuda biraz eksiğim var sen bana öğretsene !!
Üvey annem eşimin ailesi iki bilezikle ev almasını istiyorlar bunu söyledim onun harici borcumuz var diye sürekli eşimin eskiden beri birikim yapamadığını söylemeleri artı gorumcem düğünde hizmetci gibi olduğunu iddia etmişDerdinizi pek anlatamamışsınız malesef anlaşılmıyor. Kim kimden ev almasını bekliyor? Borcunuz var diye mi küçümsediler anlamadım. Kv niz kocanızın üvey annesi mi? Düğününüzde ne yaptınız ki hizmetçilik yaptırdığınızı düşünüyor görümce
Tamam prof sen en bilen kişisinKim öğretir bilmem de önceki açtığınız kp ile ilgili konuda da derdinizi pek anlatamamıştınız..
Üvey annenizle eşinizin ailesi bir araya gelip ev almanızı mi istiyorlarÜvey annem eşimin ailesi iki bilezikle ev almasını istiyorlar bunu söyledim onun harici borcumuz var diye sürekli eşimin eskiden beri birikim yapamadığını söylemeleri artı gorumcem düğünde hizmetci gibi olduğunu iddia etmiş
Eşimin annesi üvey annesi yani evetÜvey annenizle eşinizin ailesi bir araya gelip ev almanızı mi istiyorlarİki bilezikle kimin ev almasını istiyorlar?
Yok est Prof değil öğretmenim ben ama sizin noktalama işaretleri yanında cümlenin öğeleri de çalışmanız lazım. Cümlelerin başındaki özne ayrı, yüklem ayrı telden çalıyorTamam prof sen en bilen kişisin
Benim üvey annem değil onun annesi üveyÜvey annenizle eşinizin ailesi bir araya gelip ev almanızı mi istiyorlarİki bilezikle kimin ev almasını istiyorlar?
Benim üvey annem değil onun annesi üvey
O zamanın parasıyla 20 bin tl falan ediyor ki eve 200 bin çekmişler o zaman bu adam 20 bin TL’ye nasıl ev alsın ki sacmalıgın daniskası nerden tutsan elinde kalıyor yaniBenim üvey annem değil onun annesi üvey
Nasıl konuşmam gerektiğini gayet iyi bilirim. Yazım hatası olabilirgörümcenizlede buraya yazdığınız şekilde konuşuyorsanız ne dediğinizi anlamadığından bilenmiştir size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?