Görümcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kendimi üstün hissetmiyorum. Sadece nokta koymanın çok basit bir şey olduğunu anlatmak istedim. Bakın işe yaramış. Sizde kullanmaya başlamışsınız.

Gerçekten ne yazdığınızı anlamakta zorlandığım için söylüyorum.

Ayrıca hiç aşağılayıcı bir üslubum olduğunu düşünmüyorum. Siz aşağılama görmemişsiniz. Dediğim gibi basitliğe vurgu yapmaktı amacım.

Dolduruşa neden geliyorsunuz, kendi mantık süzgecinizden geçirirseniz dolduruşa gelmezsiniz. Bir şeyler söylüyorlar diye doluyorsanız o konuda rahatsız olduğunuz şeyler de var belki ki.
Görümcenin kilo ve boyu da konu ile alakasız.
Zaten halihazırda görüşmüyorken ve görümceden sinsi diye bahsediyorken neden arayı mı bulsam diye düşünüyorsunuz ki, dertsiz başınıza dert almayın bırakın kalsın böyle.

Bence kotu olan sizsiniz. Tavrınız, tarzınız onu gosterıyor.

Esınıze demişlerdir zamanında. Elindeki parayı tut dıye, tutmamıştır. Onu soyuluyorlardır. 500 bin borcla evlenmek cok fazla cunku.

Evet, cocuk dogurup, guzel yetıstırmek buyuk meziyet. Ben boyle olan anneleri taktir ediyorum.

Insanlarn fiziksel ozelliklerine kadar asagılıyorsunuz. Dogru degil

Olayın içinde olmadan suizan yapıp insanları yargılayan kişide benim için kötü sayılır sizde kötüsünüz bu arada

Aynen öyle ben bunu daha güzel bulurum mesela uzun boylu zayıf olmayı
İnsanın boy uzunluğu kısa/uzun olması elinde değildir çabasına bağlı kılınmamıştır.

İnsan bir hastalık geçirir ilaç kullanmak zorunda kalır vs. Kilo alır.. kilo bu alınır verilir hiç sorun değil. Esas sorun karakter zayıflığı ona bir çözüm yok ne yazık ki

bir pco hastası olduğunuzu söylemişsiniz adet olmanız bile sıkıntılı imiş fazla büyük konuşuyorsunuz Allah korusun imtihan olursunuz aman diyeyim..
Doğurmak meziyetse 10 tane doğururdum ben

Boy, hastalık, kilo.. bunlar bir insanın seçemediği şeyler. Ama karakter ve üslup tamamen tercih meselesi. Ne yazık ki senin tercihin çok belli. Allah kimseyi dış görünüşle kibirlenip iç dünyasıyla sınamasın. Sana da şifa diliyorum, her anlamda.

Freud’un yansıtma mekanizmasına örnek mi olmak istedin.. fazlasıyla başarmışsın zannedersem seni tebrik edebileceğim ilk ve tek başarın bu olacak
Görümceyi dış görünüşünden dolayı küçümseyen sen kendisini zayıf ve uzun olduğu için vurgulama gereği duyan sen ama dış görünüşünden dolayı kibirlenen benim öyle mi . daha saçma çok az şey duydum.

Kısa boylusun diye alındın mı kıyamam!! Allaha inanan bir insanım kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem ki kibirli davranan bana büyüklük taslayan insanlara muamelem ayrıdır; orası benim günahıma sizi hiç ilgilendirmez

Olayın içinde olmadan suizan yapıp insanları yargılayan kişide benim için kötü sayılır sizde kötüsünüz bu arada
Olayların ıcınde degılim evet. Durumunuzu anlattığınız yer bır forum. Kimse olayın içinde degil. Cok fevri birisiniz. Bu kadar buyuk tepkiler veren biri anca bu kadar iyi olabilir eş ailesi ile

evlendiği kişi sonuçta kardeşi yok peşinden koştum falan ne saçmalıyor bu insan kardeşini seven insan yapar yapmalı lafını edecekse yapmasaydı sen mesafeni koru başka yapcak bi şeyin yok

Güzellik değil konumuz içindeki hıncını başka yerde çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…