- Konu Sahibi begonvil12
-
Çocuğunuzun noktalama işaretlerini öğrenmiş olması sevindirici, umarım ileride onları doğru yerde kullanmayı da öğrenir. Özellikle insanların sınırlarını ve haddini belirten durumda .
Ben nokta koymamışım diye kendini üstün hissetmeniz bana ilginç geldi. Belki siz de yazı değil, insanlık üzerine biraz okursunuz.
En meziyetli zürafalar o zamanUzun boylu ve zayıf olmak meziyet o zaman?
En meziyetli zürafalar o zaman
KomiksinChatgpt’ye yazdırmaya başladı şimdi de
Dolduruşa neden geliyorsunuz, kendi mantık süzgecinizden geçirirseniz dolduruşa gelmezsiniz. Bir şeyler söylüyorlar diye doluyorsanız o konuda rahatsız olduğunuz şeyler de var belki ki.
Görümcenin kilo ve boyu da konu ile alakasız.
Zaten halihazırda görüşmüyorken ve görümceden sinsi diye bahsediyorken neden arayı mı bulsam diye düşünüyorsunuz ki, dertsiz başınıza dert almayın bırakın kalsın böyle.
Bence kotu olan sizsiniz. Tavrınız, tarzınız onu gosterıyor.
Esınıze demişlerdir zamanında. Elindeki parayı tut dıye, tutmamıştır. Onu soyuluyorlardır. 500 bin borcla evlenmek cok fazla cunku.
Evet, cocuk dogurup, guzel yetıstırmek buyuk meziyet. Ben boyle olan anneleri taktir ediyorum.
Insanlarn fiziksel ozelliklerine kadar asagılıyorsunuz. Dogru degil
Olayın içinde olmadan suizan yapıp insanları yargılayan kişide benim için kötü sayılır sizde kötüsünüz bu aradaBence kotu olan sizsiniz. Tavrınız, tarzınız onu gosterıyor.
Esınıze demişlerdir zamanında. Elindeki parayı tut dıye, tutmamıştır. Onu soyuluyorlardır. 500 bin borcla evlenmek cok fazla cunku.
Evet, cocuk dogurup, guzel yetıstırmek buyuk meziyet. Ben boyle olan anneleri taktir ediyorum.
Insanlarn fiziksel ozelliklerine kadar asagılıyorsunuz. Dogru degil
İnsanın boy uzunluğu kısa/uzun olması elinde değildir çabasına bağlı kılınmamıştır.Aynen öyle ben bunu daha güzel bulurum mesela uzun boylu zayıf olmayı
Doğurmak meziyetse 10 tane doğururdum ben
Burdan sonrasıni okumaya gerek duymadimbenden bir yaş küçük boyu kısa kilolu bir görümcem var 2 çocuk doğurmuş en büyük meziyeti bu tabiki en çok övündüğü konuların
İnsanın boy uzunluğu kısa/uzun olması elinde değildir çabasına bağlı kılınmamıştır.
İnsan bir hastalık geçirir ilaç kullanmak zorunda kalır vs. Kilo alır.. kilo bu alınır verilir hiç sorun değil. Esas sorun karakter zayıflığı ona bir çözüm yok ne yazık ki
bir pco hastası olduğunuzu söylemişsiniz adet olmanız bile sıkıntılı imiş fazla büyük konuşuyorsunuz Allah korusun imtihan olursunuz aman diyeyim..
Boy, hastalık, kilo.. bunlar bir insanın seçemediği şeyler. Ama karakter ve üslup tamamen tercih meselesi. Ne yazık ki senin tercihin çok belli. Allah kimseyi dış görünüşle kibirlenip iç dünyasıyla sınamasın. Sana da şifa diliyorum, her anlamda.İnsanın boy uzunluğu kısa/uzun olması elinde değildir çabasına bağlı kılınmamıştır.
İnsan bir hastalık geçirir ilaç kullanmak zorunda kalır vs. Kilo alır.. kilo bu alınır verilir hiç sorun değil. Esas sorun karakter zayıflığı ona bir çözüm yok ne yazık ki
bir pco hastası olduğunuzu söylemişsiniz adet olmanız bile sıkıntılı imiş fazla büyük konuşuyorsunuz Allah korusun imtihan olursunuz aman diyeyim..
Boy, hastalık, kilo.. bunlar bir insanın seçemediği şeyler. Ama karakter ve üslup tamamen tercih meselesi. Ne yazık ki senin tercihin çok belli. Allah kimseyi dış görünüşle kibirlenip iç dünyasıyla sınamasın. Sana da şifa diliyorum, her anlamda.
Kısa boylusun diye alındın mı kıyamam!! Allaha inanan bir insanım kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem ki kibirli davranan bana büyüklük taslayan insanlara muamelem ayrıdır; orası benim günahıma sizi hiç ilgilendirmezİnsanın boy uzunluğu kısa/uzun olması elinde değildir çabasına bağlı kılınmamıştır.
Yansıtma teorisini de bilirmiş çok bilmişFreud’un yansıtma mekanizmasına örnek mi olmak istedin.. fazlasıyla başarmışsın zannedersem seni tebrik edebileceğim ilk ve tek başarın bu olacak
Olayların ıcınde degılim evet. Durumunuzu anlattığınız yer bır forum. Kimse olayın içinde degil. Cok fevri birisiniz. Bu kadar buyuk tepkiler veren biri anca bu kadar iyi olabilir eş ailesi ileOlayın içinde olmadan suizan yapıp insanları yargılayan kişide benim için kötü sayılır sizde kötüsünüz bu arada
evlendiği kişi sonuçta kardeşi yok peşinden koştum falan ne saçmalıyor bu insan kardeşini seven insan yapar yapmalı lafını edecekse yapmasaydı sen mesafeni koru başka yapcak bi şeyin yokKonuya nasıl başlanır bilmiyorum benden bir yaş küçük boyu kısa kilolu bir görümcem var 2 çocuk doğurmuş en büyük meziyeti bu tabiki en çok övündüğü konuların başında geliyor sürekli bana davranış olarak pasif agresif yani nasıl desem beni görmemezlikten geliyor ben yokmuşum gibi davranıyor sırf durumu yok diye gittim düğünde elbise aldım onu bile giymedi fermuarı bozuk diye yalan uydurdu biz yeni evlendiğimiz için 500 bine yakın borcumuz vardı ödedik çok şükür ama ne zaman onların evine gitsem elin borç ödüyor bu zamana kadar kenara beş kuruş atmadı falan dedi hem kendisi Hemde üvey annesi dün çok ağladım bazen doluyorumm elimde değil yani bundan 5 yıl önce 2 tane bileziği varmış eşimin bunlar ev alalım diye baskı kurmuşlar eşim almamış göya 2 tane bilezik ne kadar ediyor Allah aşkına sürekli beni dolduruyorlar destek olacaklarına köstek oluyorlar bu beni mahvediyor zaten her zaman mesafelilerdi düğünde falanda aynıydı desem yeridir insan çocuğuna düğünde bir takı takar ama o da yok her zaman istendikleri tek şey biz onların peşinde dolaşalım biz arayalım biz soralım mantıgı yani kibirli insanlar biz üstünüz gibisinden şu an hiçbir şekilde eşim ve ben konuşmuyoruz ne onlar bizi arıyor nede biz onları ne yapmam lazım böyle devam mı etsin ya da arayı mı bulmak lazım bilmiyorum bayramda aradım üvey annesi üstten üstten konuşmaya çalıştı beni suçluyor yok görümceye haddini bil demişim bu suç olmuş ben sesimi çıkarmayınca en iyisi ben olacaktımm galiba onlar borç harç açacaktı bende saf gibi herseye he he diyip geçecektim sanırım üvey annesine sizin kızınız melek degil dedim evet haddini bilmesi gerekiyorsa bilecek dedim görümce hala yok ben iki çocukla hizmetci gibi kullanıldım düğünde beni peşi sıra sürüklediler vs demiş hala benim sürekli eşimi doldurup üstüne saldığımı falan iddia etmiş hepsi palavra ben kardeş yerine koymak istedim ama onun yazdığı şey Abim olmasa ben sana yapacağı gayet iyi bilirdim yazmış ahahahah daha birsuru hakaret yazmış balık baştan kokar zaten belliydi en çok sorun çıkaran o şahıstı ona dair hayatımda bir şey bırakmadım verdiğim hediyeleri de istedim
Güzellik değil konumuz içindeki hıncını başka yerde çıkarAy seni tanımamış ciddi ciddi yorum yapıyor üyeler, hanımlar tanımadınız mı güzellik abidesiniboy pos demesi aşağılaması o yüzden, tarzı o.
Sürekli foruma güzellikle ilgili kompleks yapan üye, habire foto atıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?