esim ve kayinvalidem bana danisti diyorum okursanız..Gorumcenizin simarikligindan size ne? Duyanda ayni evde oturuyosunuz sanir memnun degilseniz gorusmezsiniz olur biter her kiz ev isi yapmak zorunda degildir.
Okudum ama gorumcenizi boyle kucumser tavirda bulunmanizdan hoslanmadim.esim ve kayinvalidem bana danisti diyorum okursanız..
Valla ne diyeyim korkunç durum. 21 yaşında şımarık bi kiz. Babasindan bile cekinmiyor çünkü en cok babasi simartmiş.. cok dert olur daha inanin. Babasiyla konu
Yok yok kucumsemedim yanlış anlamissiniz hani simartilmis anlamında. Ben o kadar ilgi görsem bende simarirdım ne yalan söyliyimOkudum ama gorumcenizi boyle kucumser tavirda bulunmanizdan hoslanmadim.
gorusmeme imkanimiz yok ki kayinvalidemlerle yaşıyor. Kardeşim bana yapsa bende çok uzulurdum esim de care arıyor ama bende karismak istemiyorum çok arada kaldımYa tamam ev isi yapmasin, yapmak zorunda degil de yapanla da dalga gecmesin bi zahmet.
Saygi sifir.
Bence gorusmeyin kizla. Haddini bilsin biraz, karsisinda cocuk yok, abisiyle de onun esiyle de alay edemez. Annesine babasina ettigi hakaretler umrumda degil, herkes ne ekerse onu bicer.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum yakın taşındık şimdi hep arıyorum gelsene bana kahvaltı ederiz falan diyorum. Ama gerçekten çok zorluyor bazen. Çok arada kalmış gibi hissediyorum bende böyle nasıl yaklasicagimi cozemiyorumBence sız ona bır abla gıbı yaklaşın yakın olmaya çalışın o zaman belkı daha ıyı olur
Kayinpedr mümkün değil kendi doğru bildiginden vazgeçmiyorKizin zerre sucu yokki , Suc babada cok yuz vermis ..annesidr oyle saygisizca konusunca carpsin agzinin ortasina kendine gelir.
Bir abi olarak esiniz konusabilir , gec bile kalmis bence ..
Alsin karsisinda anladigi dildrn konussun.
Hatta babaylada konusulsun neyle simartiyosa kesin bakalim kizda kendine gelsin.
Okurken ben bile sinir oldum..
Ay cok tatlısınız ne guzel :) bence bu sekılde yakın olduktan sonra sızı dînler en azından davranışlarını bıraz duzeltse o bıle kar ben de anneme babama şımarırım ama bır terbıyesızlıgım olmaz asla sen ornekler falan ver o sekılde belkı anlar bıraz. Arada kalınacak bır durum yok sonucta düşman degil karşınızdaki aksıne takdir edilirsiniz her sekilde :)Bende öyle yapmaya çalışıyorum yakın taşındık şimdi hep arıyorum gelsene bana kahvaltı ederiz falan diyorum. Ama gerçekten çok zorluyor bazen. Çok arada kalmış gibi hissediyorum bende böyle nasıl yaklasicagimi cozemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?