gorumcem

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
Iyi geceler kadınlar kulubuu :) Biraz uzun olacak ama yardıma ihtiyacım var. Okursaniz sevinirim.
Aklıma bişeyler takıldı. Benim aşırı derecede simartilmis bir gorumcem var 21 yaşında. gak diyor ekmek guk diyor sU. Kayinvalidem 55 i geçik kadın ama işleri o yapar gorumcem oturur. Simartan babası. Eşimi her firsatta yanımda asagilar , kv me çok cektirmisligi var ama kızını aşırı simartiyor yani gorseniz fenalık gelir devamli kucak kucagalar sap şup birbirlerini opuyolar devamli babacığımmm kizimmm nidalari. Otobüs nedir bilmez babası nereye gidicekse bırakır , dönüşte alır. Ben sınavda stres yapıyorum demis diye zamanında özel Ünv. Yazdirmislar. Yani aşırı üstüne düşüyor o da simarmis haliyle bu kadar ilgiye.

Simarsin ne güzel ama şöyle bir problemimiz var. Mesela geçen pazar biz eşimle kayinvalidemlere kahvaltıya gittik. Kayinvalidem de çok israrcidir daha önceden konu acmistim hatta bazen herkesi bunaltir israriyla. Ama kötü değildir. Arka odaya gorumcemi çağırdı bişeyler söyledi. Gorumcem bir bağırmaya başladı " sen salak misin Hayır diyorum sana manyak manyak konuşma " diye. hep yapıyor ama hep bağırıyor böyle. Çok üzülüyorum ben sonra hani gerçekten bagirasim geliyor kıza. sofra kurarken toplarken katiyen kalkmaz yerinden. Ben yardım ediyodum gitti babasının yanına oturdu bana da "cçalış çalış benim hiç is yapasim yok hahahaha " dedi. abisi su istiyor kendin al diyor. Bana oturmaya gelince hep abisini şikayet ediyor. Yok babamı sinir ediyo falan diye. Babası da istiyo ki oğlu babası ne derse onu yapsın siyasi görüşüne kadar karismaya çalışıyor çok despot. Eşim istemiyor uzaklar biraz. Neyse uzatmiyim hep böyle gorumcem. Evi kendi yönetiyo saniyor. abi ve anneye hiç saygı yok. bana diyor ki 3 4 kere söyledi " yazın ben çocuğunu alıp denize sokucam, tatile gideriz beraber " bizim adımıza plan yapıyor. Bişey demiyorum bende. Yok kucagimda uyutucam, yok gazını çıkarıcam yok yanında hep ingilizce konuscam ingilizce öğrensin. Hani kendi çocuğu sanki.

Çok uzun oldu farkındayım ama yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum uzun uzun. Ben memleketime geldim dün Anneme ameliyat olucak. Eşimede git annene kal da hem bol bol görüşün annenle zaman geçir dedim. Bugün esimle konusurken soyledu cok sinirlenmis.Gorumcem devamli küfürlü konusuyormus annesinin yanında falan. Çok simarmis çok fena yapıcam diyor. Sakinlestirdim bende. Ama bana danisiyor devamli esim napıyım diye. Ne demeliyim sizce vaziyet bu çokta karismak istemiyorum ama esim de yardımcı olmamı istiyor. Kayinvalidem de istedi bikaç kez. Siz napardiniz ne önerebilirim ki

Valla ne diyeyim korkunç durum. 21 yaşında şımarık bi kiz. Babasindan bile cekinmiyor çünkü en cok babasi simartmiş.. cok dert olur daha inanin. Babasiyla konusmaniz en dogrusu yani esiniz konussun ama bu saatten sonra ne yapilir bilmiyorum

Şımartan ve kendinizin tabiriyle despot ve dominant bir baba varken başında,bence sizinde eşinizinde karışması hoş olmaz.neticede birlikte yaşamıyorsunuz, bence ne söyleseniz yanlış anlaşılacak ve daha kötüsü babasıyla eşinizin zaten limonu olan arası daha kötü olacak.hepsini geçtim,kız bu kadar şımarıksa,sizin eşinizi doldurduğunuzu düşünebilir bence karışmayın

Bence hiç karışmayın. Siz kötü olursunuz. Görümceniz gibisinide Allah düman başına vermesin...

Ya tamam ev isi yapmasin, yapmak zorunda degil de yapanla da dalga gecmesin bi zahmet.
Saygi sifir.
Bence gorusmeyin kizla. Haddini bilsin biraz, karsisinda cocuk yok, abisiyle de onun esiyle de alay edemez. Annesine babasina ettigi hakaretler umrumda degil, herkes ne ekerse onu bicer.

Valla ne diyeyim korkunç durum. 21 yaşında şımarık bi kiz. Babasindan bile cekinmiyor çünkü en cok babasi simartmiş.. cok dert olur daha inanin. Babasiyla konu
Okudum ama gorumcenizi boyle kucumser tavirda bulunmanizdan hoslanmadim.
Yok yok kucumsemedim yanlış anlamissiniz hani simartilmis anlamında. Ben o kadar ilgi görsem bende simarirdım ne yalan söyliyim yanlış anlasilma oldu orda hani nası denir çok ilgi gördüğü için

Kizin zerre sucu yokki , Suc babada cok yuz vermis ..annesidr oyle saygisizca konusunca carpsin agzinin ortasina kendine gelir.

Bir abi olarak esiniz konusabilir , gec bile kalmis bence ..
Alsin karsisinda anladigi dildrn konussun.
Hatta babaylada konusulsun neyle simartiyosa kesin bakalim kizda kendine gelsin.
Okurken ben bile sinir oldum..

Bence sız ona bır abla gıbı yaklaşın yakın olmaya çalışın o zaman belkı daha ıyı olur

gorusmeme imkanimiz yok ki kayinvalidemlerle yaşıyor. Kardeşim bana yapsa bende çok uzulurdum esim de care arıyor ama bende karismak istemiyorum çok arada kaldım

görümceye ne yapsanız ne deseniz kar etmez ki artık, gider babasına sığınır sevimsiz. sorunun temeli babası önce babasının aklını başına getirmek lazım büyüdü artık yeter şımartma diye ama öyle babaya da laf anlatılmaz. kızla bak sen artık büyüdün hatalı davranıyorsun diye bir konuşma yapıp tavrınızı koyun üçünüzde ama tabi kb yı karşınıza almayı göze alabiliyorsanız

Bence sız ona bır abla gıbı yaklaşın yakın olmaya çalışın o zaman belkı daha ıyı olur
Bende öyle yapmaya çalışıyorum yakın taşındık şimdi hep arıyorum gelsene bana kahvaltı ederiz falan diyorum. Ama gerçekten çok zorluyor bazen. Çok arada kalmış gibi hissediyorum bende böyle nasıl yaklasicagimi cozemiyorum

İşe sizin evinize geldiğinde size karşı saygılı olmasını sağlamakla baslayabilirsiniz.Mesela size geldi abisine bi laf dedi hemen kizsin bence haddini bilmesi gerek siz başta karismayin o bir kuser gider geri gelir gene aynısını yapsin abisi.Bide yemekten sonra yengene yardim et v.s diyerek yavaş yavaş o tavan yapmış egosunu indirsin BENCE...Sana karşı kötü bişey dediğinde de yüz ifadesi olarak belli et konuştuğu şeyden hoslanmadigini .....

Kayinpedr mümkün değil kendi doğru bildiginden vazgeçmiyor esimle cook kavga ediyolar sonra. Kayinvalidem dedi bikaç kere kayinpedere dikkatli davran diye kadına yapmadığını bırakmadı.. oda susuyor hep yazık. Eşim bişey deyince gorumcem sanane ya diye bağırmaya falan başlıyor. Çok çıkmaz gibi yani çözüm bulamıyorum

Ay cok tatlısınız ne guzel :) bence bu sekılde yakın olduktan sonra sızı dînler en azından davranışlarını bıraz duzeltse o bıle kar ben de anneme babama şımarırım ama bır terbıyesızlıgım olmaz asla sen ornekler falan ver o sekılde belkı anlar bıraz. Arada kalınacak bır durum yok sonucta düşman degil karşınızdaki aksıne takdir edilirsiniz her sekilde :)

Annesine o lafları söyleyen kıza ağzınızla kuş tutsanız fayda etmez. İstediğiniz kadar yakın olun olmaya çalışın saygısız işte. Ben bile sinirlendim okurken ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…