gorumcem

Anladım canımm başıbuyruk bi kız şomağızlı ne dediğinide ne yaptığınıda bilmeyen cinsler ama senin görümcene yaklaşımını beğendim canım Sen ozaman hiç karışma eşinin aile meselelerine eşinle konuş o gitsin babasıyla konuşsun olacaksa eşinle babası arasında olsun sen uzak kall

sen psikolog musun ki
ben karışmam de geç.. psikoloğa götürün
ben ne yapabilirim anne.. sen benim ablam değilsin sus derse ben naparım de
dediğim gibi karışma ama kendine laf ettirme..

işte o yüzden karışma diyoruz ya....
Tamam bende zaten karışmayın diyosunuz niye diyosunuz demiyorum.. Bi yorumda rahat brakın şu görümcelerinizi diye bişey gördüm ona istinaden yazdım konu sahibi görümcesine yardım etmek istiyor karışıp olayı kızgınlaştırmaya çalışmıyor ki yanlış bişey yapmamak içinde akıl istiyor zaten karışmaması gerektiğini biliyor

Araya girersen herkes çekilir kötü sen olursun fikir istıyorsada sana zararı fokunacak şekilde fıkır vermemeye dikkat et kendi içlerinde yapsınlar işin içine girme.canciğer kardeş olurlar sen kötü gelin adıyla anılırsın

Ben sizi anladim sayfalarin hepsini okudum neredeyse daha olgunlasmamis nerde ne yapacagini bilmiyor biraz zamana birakin zamanla duzelir....

Soylemek le yapmak arasinda buyuk fark var... soylesin ne olcak... planda yapsin heveslensin son laf gene sizde

Hiç tahammülüm yok böyle kendini bir halt zanneden ergenlere.
İşin babada biteceği kesin. Anlaşılan anne de abi de şikayetçi;;; baba ile konuşsunlar.

Bu saatten sonra ne diyebilirsin ki??
Ağaç yaşken eğilir. Şimdi öğretemezler bunları maalesef.

Esiniz de siz de o yokmus gibi davranin ama cidden yokmus gibi, duymayin, konusmayin, gormeyin...
Ilk basta cirkinlesir eminim, sinirinizi bozar ama aynen devam edince uysallasmaya baslar...
Cunku bu kadar odak noktasi bir kiz cok da zayiftir karakter olarak, biraz sert kayalar, onunla ilgilenilmemesi, o bir hicmis gibi davranilmasini kaldiramaz...Aglar, yakarir, bagirir ama sonunda susar...
Sadece yasina uygun saygili olunca muhatap olacaginizi soylesin esiniz de...

Tabiki hiç bişey yapma 21 yıl terbiye edilmeyen kızı senmi terbiye edeceksin. He ben olsam ne yapardım. Kp ve Görümce de varken ortalık süt liman ken . Geçen bir arkadaşa gittim komşusu güne çağırdı görğmcemle yaşıt kızı var evin içinde erkek gibi küfür ediyor. Ay ne terbiyesiz kızlar var siz çok iyi yetiştirmişsiniz ama maşallah derim. Yani en fazla bunu yaparım. Yani yarın birgün bu kız evlenecek ozaman görür anyayı konyayı. Bence hiç karışmayın çocuğunuz ile ilgili istediğini söylesin kötü şeyler değil söylediği siz başka yönleri ne sinir olduğunuz için bu söylediklerine de sinir oluyorsunuz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…