• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemden bıktım usandım artık...

evlendiğimden beri hep bir kıskançlık hep bir zıtlaşma.büyük tartışma geçti aramızda.mesafeliyim ilk günden beri ama kadın aynı.

evlendiğimden beri hep bir kıskançlık hep bir zıtlaşma.büyük tartışma geçti aramızda.mesafeliyim ilk günden beri ama kadın aynı.
ölene kadar da kurtulamazsın malesef,ben 9 aydır görüşmüyordum bu akşam geldi yine sinirlerimi bozdu gitti.bu psikolojiyle sabahı ederim artık

bundan 3yıl önce evime geldi.ben güleryüzlü bebeğim olduğu halde yemek,çay eksik etmedim.tv yazık köylü kadın ne yapsın diye yorum yaptım.bu başladı sen niye küçümsüyor sun felan.hep kendini beğenmişsin diye birsürü laf etti.

bundan 3yıl önce evime geldi.ben güleryüzlü bebeğim olduğu halde yemek,çay eksik etmedim.tv yazık köylü kadın ne yapsın diye yorum yaptım.bu başladı sen niye küçümsüyor sun felan.hep kendini beğenmişsin diye birsürü laf etti.

köylü meselesini neden o şekil anladı acaba sizmi söyleyiş tarzında biraz küçümser ifade ettiniz?
her laf edişinde sessiz kalırsanız ezilmeye mahkum kalırsınız....cevabı aynen yapıştıracaksınız...

neyse ben kendimi anlatmaya çalışırken,bir daha evinize gelmicem dedi.ben de gelmezsen gelme dedim.vay ben onu evden kovmuşum bilmem ne derken yine kendisi bikaç ay sonra geldi,barıştık.ama

ikinci doğumda yine bebek görmeye geldi.bu kadının kızı bir iki yaşlarında kızımın saçını felan çekiyor bu kadının lafı şu intikamımı alıyor oluyor.düşünün artık karakterini.

bebeğimi görmeye geldiğinde sofrada oturuyoruz.reçel felan yolladım diyor yeni gelin oln eltime,şehir dışında bu elti.ben de bize gelmedi dedim reçeller.cevap şu,uzakta ki tatlı olur.demek biz acıyız öyle mi dedim.

bu görümce memlekete gitti yeni eltinin evinde birsz önce de eşimle konuştu felan sonra benle.elti hamile yardımcı olun dedim,o diyo ki misafir felan ne yapsın kız diyo,sen gel bsk diyor.elti de yanında.benim sesim yorgun,yiğenler seni yormuş.eee ben 3tane büyüttüm felan laflar ediyor.sanki ben bakamıyormuşum gibi.yok dedim 3.düşünüyoruz Allah sabır veriyor felan diye.

bebeğimi görmeye geldiğinde sofrada oturuyoruz.reçel felan yolladım diyor yeni gelin oln eltime,şehir dışında bu elti.ben de bize gelmedi dedim reçeller.cevap şu,uzakta ki tatlı olur.demek biz acıyız öyle mi dedim.

görümcenin reçeline kadar düştünmü canım sende laf istemişsin yani...niye müdana ediyorsun ki...reçelsiz öldünmü...
asla istemem aman.... bir kavanoz reçelin 10 sene lafını dinleyeceğime, alırım bir kavanoz marketten...
sen resmen laf istemişsin bize yokmu falan fişman...

Back
X