Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha alemsin yaBiz de açıklama yapmayanlardan bıktık vallahi..![]()
ölene kadar da kurtulamazsın malesef,ben 9 aydır görüşmüyordum bu akşam geldi yine sinirlerimi bozdu gitti.bu psikolojiyle sabahı ederim artıkevlendiğimden beri hep bir kıskançlık hep bir zıtlaşma.büyük tartışma geçti aramızda.mesafeliyim ilk günden beri ama kadın aynı.
bundan 3yıl önce evime geldi.ben güleryüzlü bebeğim olduğu halde yemek,çay eksik etmedim.tv yazık köylü kadın ne yapsın diye yorum yaptım.bu başladı sen niye küçümsüyor sun felan.hep kendini beğenmişsin diye birsürü laf etti.
bebeğimi görmeye geldiğinde sofrada oturuyoruz.reçel felan yolladım diyor yeni gelin oln eltime,şehir dışında bu elti.ben de bize gelmedi dedim reçeller.cevap şu,uzakta ki tatlı olur.demek biz acıyız öyle mi dedim.
aynen bu kadının sidik yarıştırmaları bitmezölene kadar da kurtulamazsın malesef,ben 9 aydır görüşmüyordum bu akşam geldi yine sinirlerimi bozdu gitti.bu psikolojiyle sabahı ederim artık