Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var, artik nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyom.. ben nisanliyim ve birkac hafta sonra dügünüm olacak, ha bide sunuda eklim ben isvicreden almanyaya gelin gidecem
Benim bi görümcem var yasi 30'un üstü. Ben onunlan iyi anlasmak icin herseyi yapiyorum, iyi davraniyorum ama onda tik yok, beni sanki sevmiyor. 4 senedir görüsüyorum onunlan, ilk baslarda iyidik ama son 1,2 senedir bana soguk davraniyor...söylemiyor asirida belli etmiyor ama ben hissediyom, mesela ben onu iyi ve kötü günde aradim onun yaninda oldum ama ondan birsey gelmiyor. mesela cocugu ameliyat oldu, gidemedim ama aradim, kac kere dogumgünü oldu mesaj yolladim, cocuklarin dogumgünlerinde mutlaka hediye alirim hatirlarim. gecen sene dogum yapti ilk arayan ben oldum, hamileyken hastalandi hastaneye kaldirildi ilk arayan ben oldum.. 3 cocugu var biri 9, biri 5 biride 10 aylik. en büyük kizina okul konusunda yardimci oldum, onu calistirdim bide hafif kilolu oldugu icin ona kilo vermesi icin bir program hazirladim.
Gecenlerde ordaydim (Kayinvalidem, ve görümcem ayni binada oturoyorlar!¨) en son cocugu daha 10 aylik oldugu icin, sabah 5 yasindaki cocugunu okula göndermekte zorlaniyor. bende ona dedimki sorun degil sabahlari ben götürürüm, öylede yaptim.. ben 10 aylik kizina az bakmadim, görümcemin evinde oldugumda ortaligi topluyom, yemek yapiyom ama görümcemde bi sicaklik yok, bir tesekkür bile etmiyor. yaptigim hersey karsiliksiz.. misafir geldiginde bile, misafire sicak davraniyor, hatta gecelerde agladim niye bana ayni ilgiyi göstermiyor diye. Hatta bazen misafirlerlen bir olupta beni kücük görüyor, yok neymis isvicredeki insanlar soguk, onlar kalabaligi sevmez... hatta birkeresinde dediki "ben ordaki insanlari sevmiyorum"...
nisanlima olanlari anlatiyom, o beni anliyor alingan oldugum icin diyor kafana takma, o seni sever ama ben böyle olmasini istemiyom
inanin ne yapacagimi bilmiyom orda kimsemde yok, insanlarlan iyi anlasmak istiyom ama olmuyor iste
bende de bı görumce var onla ugrasıyoz soguk nevaleler..ben anladım yanı kıskanıyorlarmıdır nedır kardeslerınden....ben sallamıcam artık degerımıde ona göre vercem fazla adam yerıne koymam yanı bu satten sonra sende tam tersı davran bırak artık yaklasmayı o anlamıstır belkıde bu kızın pek ark ı yok bana muhtac dıye..kendını kullandırtma...
Allah'ım 3 tane ufacık çocuk.. görümcenin işi ne kadar zor, ben tırstım :18:
belki onca işinin arasında ilgilenememiştir senin doğumgünlerinle özel günlerinle falan?
iki kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen o seni üç kuruşluk eder cnm bırak herkes istediğini yapsın sen neden ona yardımcı olayım yaranayım diye paralansınkiiii boşverrrrrrrrrr mesafeli ol başın boşuna ağrımasınnnnnnn
hic ugrasma degmez. kimseye bisey yapmak zorun da degilsin. ben yaptim inan kimse icin kendini yipratmaya fedakarlik yapmaya degmez.
Daha nişanlısınız niye bu kadar samimiyet var arada anlayamadım.. Üstelik evet iyi anlaşmak önemli ama bu kadarda içli dışlı olmanın anlamı ne ?
Yanlış yapıyorsunuz; güler yüzünüzü eksik etmeyin, saygınızıda hak ettiği kadar; fakat bu kadar çok gelip gitmek, her işine koşmak, hatta ondan ilgi beklemek, ilgisini sorgulamak için gecelerce ağlamak, bunlar ne yanlış..
Yazık ediyorsunuz kendinize.
Görümcen 'görümce' kelimesinin hakkını veriyor anlaşılan.Bence senin kendini sevdirmeye çalıştığının farkında ve bundan yararlanıyor.İşini yaptırıyor,yapmadığın nadir zamanlarda da bozuluyor.Ayrıca niye kendini sevdirmek için bu kadar çabalıyorsun anlamadım? Almanya'daki tek insan o değil ya..Zamanla orda da bi çevre edinirsin.Kendini bu kadar ezdirme ve seni kullanmasına da izin verme bence.
önce bir arkadasa yazdigim gibi, ben ailemden bu yasima kadar sevgi görmedim, nisanlandim dedim belki nisanlimin ailesi bana sevgi gösterir diye ümit ettim... cabam bu yüzden.. bide benim sorunum cok saygili oolmam, insanlari kirmaktan incitmekten cok korkarim..
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var, artik nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyom.. ben nisanliyim ve birkac hafta sonra dügünüm olacak, ha bide sunuda eklim ben isvicreden almanyaya gelin gidecem
Benim bi görümcem var yasi 30'un üstü. Ben onunlan iyi anlasmak icin herseyi yapiyorum, iyi davraniyorum ama onda tik yok, beni sanki sevmiyor. 4 senedir görüsüyorum onunlan, ilk baslarda iyidik ama son 1,2 senedir bana soguk davraniyor...söylemiyor asirida belli etmiyor ama ben hissediyom, mesela ben onu iyi ve kötü günde aradim onun yaninda oldum ama ondan birsey gelmiyor. mesela cocugu ameliyat oldu, gidemedim ama aradim, kac kere dogumgünü oldu mesaj yolladim, cocuklarin dogumgünlerinde mutlaka hediye alirim hatirlarim. gecen sene dogum yapti ilk arayan ben oldum, hamileyken hastalandi hastaneye kaldirildi ilk arayan ben oldum.. 3 cocugu var biri 9, biri 5 biride 10 aylik. en büyük kizina okul konusunda yardimci oldum, onu calistirdim bide hafif kilolu oldugu icin ona kilo vermesi icin bir program hazirladim.
Gecenlerde ordaydim (Kayinvalidem, ve görümcem ayni binada oturoyorlar!¨) en son cocugu daha 10 aylik oldugu icin, sabah 5 yasindaki cocugunu okula göndermekte zorlaniyor. bende ona dedimki sorun degil sabahlari ben götürürüm, öylede yaptim.. ben 10 aylik kizina az bakmadim, görümcemin evinde oldugumda ortaligi topluyom, yemek yapiyom ama görümcemde bi sicaklik yok, bir tesekkür bile etmiyor. yaptigim hersey karsiliksiz.. misafir geldiginde bile, misafire sicak davraniyor, hatta gecelerde agladim niye bana ayni ilgiyi göstermiyor diye. Hatta bazen misafirlerlen bir olupta beni kücük görüyor, yok neymis isvicredeki insanlar soguk, onlar kalabaligi sevmez... hatta birkeresinde dediki "ben ordaki insanlari sevmiyorum"...
nisanlima olanlari anlatiyom, o beni anliyor alingan oldugum icin diyor kafana takma, o seni sever ama ben böyle olmasini istemiyom
inanin ne yapacagimi bilmiyom orda kimsemde yok, insanlarlan iyi anlasmak istiyom ama olmuyor iste
ah ah bende de eltı var aynı dedıgın gıbı 11 aylık bebgıne bakarım cocuklarını okula gotururm yemegını yaparım 1 2 gun gectımı baslar bana bagırmaya sonra kuserız utanmadan evıme gelır cocuklarımın kaplıgını kapla dıe :) ben alıstım gercı 2 senedır :)
sana gelınce sen gorumcenle evlenmıcen evınde ayrı olucaksa takma tabı takmamak mumkun degıl bayram oluyor aynı toplulukda yemek oluyor aynı toplulukda yapıcan tek sey onun gıbı davranmak belkı anlar ben ole edıorum artık ve ışe de yaradı o sana yuzmu vermıor sende tavıs verme o sana sorar saten neoldu neyın var dıye sende hiççç neolacak debence bu taktıgı bırkere olsun dene bak onun davrandıgı gıbı davrann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?