• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceme kırıldım söylesem mi

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
Slm hanımlar..

Bugün görümcemle oturup muhabbet ederken bende olayı dosdoğru anlattım sizin bildiğiniz gibi değil böyle oldu diye işin tuhaf tarafı ben anlatınca görümcem dayanamayıp kahkaha attı ben şokk:KK57:

Çok kötü oldum bir hoşuna gitti ki anlatamam..

Şu an ağlayacak gibiyim anlattığım için çok pişmanım bana itiraf ettirdi ve bunun zaferini yaşıyor annem anlattığımı öğrenirse çok kızar..

İçimde büyük bir sıkıntı var..

şimdi ne yapmalı??

gidip görümceye bu hareketine çok kırıldım desem mi??
yoksa olan oldu deyip sussam mı??
bide bunu anneme nasıl anlatacam :skandal::KK17:

Çok Üzgünüm :mad::KK61:

Son düzenleme:
En tehlikeli insan tipi bence bu. Ustune vazife olmayan her ise burnunu sokar, her konuda meraktan catlar, her seyi bilmek ister. Muhtesem dedikodu yapar. Uzak durun siz o gorumceden. Hicbir sey anlatmayin. Niye soyleyemiyorsunuz "bu aile meselesi. Her yerde konusulmasini sevmiyorum. Kim anlattiysa soyleyinde haddini bildireyim " diye? Bi daha agzini acamaz bi kere terslenince.

Kahkahayı attığı an tepki gösterseydiniz olurdu ama şimdi gidip tekrar konuyu açmanız, iyice önem yükleyecek konuya.
Hiç ses etmeyin artık ve kim olursa olsun aile sırlarınızı anlatmayın, bazı insanlar zayıf noktaları yakalayıp oradan vurmayı çok seviyorlar maalesef.
Annenize de bahsetmeniz neden gerekiyor anlamadım, görümceyle sık görüşüyorlar ondan duyma ihtimali mi var?

Neyse olan olmuş bundan sonra daha dikkatli olun olayda kapansın gitsin uzatmayinki sonrası hoş kokular getirmez

En basta hata etmissiniz. Bir lafin pesine cok duserseniz boyle olur. Uzerinden zaman gecmis hala neden konuyu acip kim soyledi diyorsunuz. Kim soylemisse soylemis. Olmus bitmis. Kimse de size yem atmamis aslinda siz gorumceye anlatarak yem atmis. Itiraf etmesini beklemissiniz ama sonuc husran. Hala da lafi dallandirip budaklandirma derdindesin. Annene de anlatma gorumceye de bisey deme. Ama anladim ki sen yine dilini tutamayacak ve ikisini de yapacaksin. Burada suclu olan sadece sensin. Dilini tutmayi ogren. Her lafin pesine de dusme.

Olayı da anlamadım ben
Aile içi tartışma anlaşmazlık çok garip ve ilk defa görülen birşey mi ki eşinin ailesi bu kadar ilgileniyor
Ben bu tarz liseli davranışı sergileyen insanlarla konuşmaz işsiz güçsüz muamelesi yapardım şahsen

10 yaşında mısın?

olmuş bitmiş olayı neden didikliyosnuz ki?
ayrıca komiğine gitmiş gülmüş. rahatsız olduysan o an söyleseydin sonra gidip o gün güldün ühühühüh mü diyeceksin?

Ya bn kardeşlerimle hergün kavga ediyorum nolmuş yani
Buna gülen de bana göre çok normal değil :)
Kavga olmayan aile var mı cidden
Şimdi kötü hissettm:)

Durum neydi ki yani çok özel büyük bir olay mı? Ailen duysa neden kötü olur?

Bi de görümcenin gülmesini yanlış anlamış olabilir misin ? Şimdi mesela ben bazen öyle arkadaşlarımı kırıyorum istemeden; her şeyi bi alaya alma huyum var. Bazen onların ciddi anlattığını algılamayıp olaydan gülecek noktalar çıkarıp gülüyorum :) arkadaşlarım da yanlış anlıyorlar dalga geçiyorum sanıyorlar alınıyorlar . Ya da bazen yaptığım espri yanlış anlaşılıyor. Acaba görümcen de böyle bir gülme yaptı da sen yanlış anladın olabilir mi?

Slm hanımlar..

Ben yeni evliyken birileri kv ye bizim aile arası olan bir kavgayı anlatmış kim olduğunu söylemiyorlar onunla görümcem ben başta inkar etmiştim taa ki bugüne kadar..

Bugün görümcemle oturup muhabbet ederken konu açıldı ona kim olduklarını söylemesi için ısrar ettim söylemedi..

Sonra bende olayı dosdoğru anlattım sizin bildiğiniz gibi değil böyle oldu diye işin tuhaf tarafı ben anlatınca görümcem dayanamayıp kahkaha attı ben şokk:KK57:

Çok kötü oldum bir hoşuna gitti ki anlatamam..

Şu an ağlayacak gibiyim anlattığım için çok pişmanım bana itiraf ettirdi ve bunun zaferini yaşıyor annem anlattığımı öğrenirse çok kızar..

İçimde büyük bir sıkıntı var..

şimdi ne yapmalı??

gidip görümceye bu hareketine çok kırıldım desem mi??
yoksa olan oldu deyip sussam mı??
bide bunu anneme nasıl anlatacam :skandal::KK17:

Çok Üzgünüm :mad::KK61:

Boş konuşmanın cezasını çekiyorsunuz.
Görümcenize birşey söyleyip daha da uzatmayın bence.
Siz de çok önemli gibi davranmayın da ellerine koz vermiş hissetmesinler.

Bundan sonra hicbisey demeyin bence görüşmeyin o gorumceyle niye gorusmuyorsun diye sorarsa kv veya esin falan öyle icap etti deyip kapatin

Bence görümcene sormalısın: sen o gün neden öyle bir kahkaha attın? Belki istemsiz bir sinir kahkahasıydı ama bunun böyle olduğunu senin bilmen lazım. İlerde hep aklına gelir

Back
X