- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
Merhaba arkadaşlar. Kısaca durumdan bahsedeyim. Benim görümcem yeni evli ve mutlu değil sanırım. Bu konuları benimle pek paylaşmazlar. Ben de sormam. Fakat sürekli baba evinde kalıyor. Mutsuz görünüyor. Mesele bu değil. Ben herkesin mutluluğunu isteyen biriyim. Bu aralar görümcem bana sürekli herkesin yanında benim annemin kıymetini bil. Senin yerinde olmak isterdim gibi şeyler söylüyor. Fakat buradan ifade edemediğim bir şekilde, yüzünde bir kötü niyet, fesatlık ifadesi oluyor. Benim de eşimle ve ailesi ile bazı sorunlarım olmuştu. Hatta çok uzun zaman önce de değildi. Bunu bilmesine rağmen sanki kimsenin bana değer vermesini istemiyormuş gibi bir tavrı var. Görümcem evlenmeden önce hiç böyle tavırları yoktu kızlar. Şimdi ise mesela bir kek yapsam herkesin içinde beğenmediğini söyler. Bir eşyamı görsün hemen eleştirir. Ama takıntılı gibi de beni taklit etmeye çabalıyor. Küçük bir örnek vereyim, ben bir ceket almıştım. Kendisi de kaban almıştı. Benimkini görünce kabanini aldığı yere gidip ceketle değiştirmek istemiş. Mağaza değişim yapmamış. Birkaç gün sürekli onun için gergin ve yüzü asıktı. Bu nasıl bir durum sizce? Açıklaması nedir, ben kendi kafamda birleştirip bir anlam veremiyorum..