sakin ol canım bu kiloları 1 günde almadık ama vereceğiz.rabbim hepimize inmek istediğimiz kiloya inmeyi nasip etsin inşallah.Net değil ama büyük ihtimalle haftaya arkadaşlarım bebek görmeye gelecek. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Kimseye gitmiyorum kimseyle görüşmüyorum. Şu diyeti rayına oturtup ikili hanelere düşseydim. Böyle giderse belliki çok sürmeyecek. Her yeni sabahı dört gözle bekliyorum.
Geldim canım rakip takımdayım 8. Grup ama biraz sessiz bir grup bakalım neler olacak. Ama beni yanlız bırakmazsan buralarda sevinirimcuma yarışmalarına gel..ben 7. gruptayım.
BIRAKAMAYALIMCANIMBİRBİRİMİZİ.BENDE MELİKE.89 KİLOYUM.2 OĞLUM VAR 32 YAŞINDAYIM.Geldim canım rakip takımdayım 8. Grup ama biraz sessiz bir grup bakalım neler olacak. Ama beni yanlız bırakmazsan buralarda sevinirim
Senindemi iki oğlun var. Bende Hatice. Seninde varmı günlüğün bende misafirliğe gelirim. Ama dukan usulu ikramlıklar isterim :)BIRAKAMAYALIMCANIMBİRBİRİMİZİ.BENDE MELİKE.89 KİLOYUM.2 OĞLUM VAR 32 YAŞINDAYIM.
BIRAKAMAYALIMCANIMBİRBİRİMİZİ.BENDE MELİKE.89 KİLOYUM.2 OĞLUM VAR 32 YAŞINDAYIM.
evet canım.vardı bir günlüğüm kışın çok güzel zayıflamıştık kızlarla bıraktım birara meğer iki yıl dikkat etmek gerekiyormuş geri aldım.şimdi çok yoğunum.4. sınıfa giden oğlumun sınıf annesiyim.avon ürün temsilcisiyim.hareketli bir arkadaş grubum var. ders çalışmayı hiç sevmeyen bir oğlum var.topiğime zaman ayıramıyorum.ben sana gelirim ama.byeSenindemi iki oğlun var. Bende Hatice. Seninde varmı günlüğün bende misafirliğe gelirim. Ama dukan usulu ikramlıklar isterim :)
yok canım ya birbaktım90 olmuşum.1kilo verdim.29 kilo daha var.Melikecim nerelere desin kilo verdin mi canım. ...
Bu arada görümcemi ben de severim. Kendisine 46 kilo ben onun tam 2 katı idim. 92.2 canım 2 hafta oldu başlayalı. Yarın tartı günüm. Bakalım sonuç ne olacak
benim de oğlum 3 ayını bitirdi 4 e girdi. Ve emziriyorum bebiş i avantajliyiz çünkü spor yapmış kadar kalori harcıyoruz.
Boyun kaç senin
Boyum 1.72 canım. Hoşgeldin günlüğümeMelikecim nerelere desin kilo verdin mi canım. ...
Bu arada görümcemi ben de severim. Kendisine 46 kilo ben onun tam 2 katı idim. 92.2 canım 2 hafta oldu başlayalı. Yarın tartı günüm. Bakalım sonuç ne olacak
benim de oğlum 3 ayını bitirdi 4 e girdi. Ve emziriyorum bebiş i avantajliyiz çünkü spor yapmış kadar kalori harcıyoruz.
Boyun kaç senin
Maşallah çok yoğunsun gerçekten. Beklerim canımevet canım.vardı bir günlüğüm kışın çok güzel zayıflamıştık kızlarla bıraktım birara meğer iki yıl dikkat etmek gerekiyormuş geri aldım.şimdi çok yoğunum.4. sınıfa giden oğlumun sınıf annesiyim.avon ürün temsilcisiyim.hareketli bir arkadaş grubum var. ders çalışmayı hiç sevmeyen bir oğlum var.topiğime zaman ayıramıyorum.ben sana gelirim ama.bye
Yarın evlilik yıl dönümüm ve herzamankinden daha şimşmanım. Sanırım eşim çalışacak ve ben oğullarımla geçireceğim
Görümcem 45 filan canım. Tartıya çıkınca tartı göstermedi arkadan oğlumda ayağını basınca gösterirdi. Tartı bana fazla alışmış galiba:)Aynı boylarimiz canım senin görümcem kaç kilo. Ve seni takipteyim. Bakalım. Yarın bende kilomu yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?