- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Abbbooowwww laflara laflaaraaaaaaTamam abla, peki hangimiz üstte olalım diyemediniz mi yazık deli galiba ahshhahhahajs
kardeşin en çok bunları seviyo diye deri fetiş kıyafet çeyizliklerDüşünsene şey diyormuş, abla biz zaten sevişiyoruz? Abla şok.
Hayatı hep böyle uçlarda mı yaşıyorsunuz? Zira en son ben nişanlınız ve kayınvalidenizin davet edildikleri düğüne sizi götürmediler diye kıskançlık krizinizde kalmıştım
Oyle olmezse fuze atarDüşünsene şey diyormuş, abla biz zaten sevişiyoruz? Abla şok.
Ay evet oda vardı arkadaşı giyse sorun değilmiş görümce cıkss adgjk Gerçekse nişanlısına acımıyorum artık burdaki çoğu kadının eşine acımıyorum zira bile bile evlenip başlarını yakıp ağlıyorlar .Arada "Görümcem kınamda kırmızı giyecekmiş" konusunu da unutmayalım.
Tatlı tatlı bir görümce hikayesine hazırlık var. Muhtemelen konularda bu görümce karakterinin gelişimini ve değişimini izleyip duracağız. Arada kalınası konular üzerinden gitmeyi adet edineceğine de bahse girerim.
Kırmızı kına kıyafetinden başlamış, şimdi iyi niyetli tavsiye, düğünde beyaz uzun abiyeyle geldi filan diye anlatacak. Yazıyom buraya.
Gerçi raporladım, bi baksınlar. Normalde eğlenceye katılırdım ama bana yeteneksiz geldi.
Gayet iyiyiz merak etmeyin. Donup kalacak bir olay yok ortada. Kadın sanki pozisyon resmi göndermiş. Bunlar mahrem konular deyip geçseydi ilk defa cinsellik iması duyuyor gibi yapacağına.herkes konu sahibine abartma falan demiş de arkadaşlar siz iyi misiniz?
olay sanki çok normal bir şeymiş gibi kadının donup kaldım demesine takılmışsınız ordaGayet iyiyiz merak etmeyin. Donup kalacak bir olay yok ortada. Kadın sanki pozisyon resmi göndermiş. Bunlar mahrem konular deyip geçseydi ilk defa cinsellik iması duyuyor gibi yapacağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?