Görümcemi kaynanami öldürsem kac yil yerim? :)

gozde08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
177
64
37
Kaynanam memleketten ne zaman gelse ortaligi karistiriyor. Bu seferde komsulara "oglum hasta psikolojisi bozuk gelinimde bize kotu davraniyor" gibi yalan yanlis laflar etmis. Kulagima geldi,sasmadim huyu boyle kocasini oglunu herkesi ona buna cekistirir. Dun gorumcem ramazanda gelin diye davet etmis bizim sehre. Bende gorumceme esprili bir dille bu konudan bahsedip ben bir sey dersem yanlis anlar sen uygun bir dille uyarsan konuya komsuya laf vermese diye rica ettim. Gorumcem(kendisi fazlaca ukala bir tiptir) "komsun gelip niye laf tasiyor esas buna bakmali. Hem ben onlari kendi ilceme cagirdim size cagirmadim"diye cevap verdi. Bende anlasildi ben abine anlatayim o uyarsin hepinizi o zaman dedim o kadar kizdirdi beni.
Birkac gun once de evim tadilattayken (bizim yan binada gorumcenin ogrenci evi var,okul zamani burda tatillerde evli oldugu icin esinin isi ilcede ilceye gidiyor) cocukla ben ilgilenirim siz isinize bakarsiniz demisti. Bende aradim, evde de yatili misafir vardi esimin amcasi ve esi yani onunda amcasi,anahtari birakta dedim amcan hasta gurultude yatamaz cocukta orda uyur dedim. Anahtari getirdi resmen suratima atip o kadar yol geldim bu anahtar icin isiniz bitince arayin aksam gelip alirim falan diye cemkirip gitmisti. Off yaz yaz bitmez.. ben yakinlik kurmaya her seyine kosmaya calistikca boyle nankorluk yapiyorlar. Yemek goturuyorum ac kalmasin diye,az keyifsiz gorsem cikolata tatli goturuyorum ben bu kadar ince dusunurken niye boyleler? Ben mi fazla ince dusunuyorum fedakarlik yapiyorum sizce?

siz annesiyle ilgili konuşunca ister istemez savunmak isteyip komşulara suç atmış ama yanlış olmuş tabi
bide anahtar için nerden çağırdınız kadını orasını anlayamadım uzak bir yerden mi
siz gidip alsaydınız keşke.. belki yaşça büyükse buna kızmıştır..

siz annesiyle ilgili konuşunca ister istemez savunmak isteyip komşulara suç atmış ama yanlış olmuş tabi
bide anahtar için nerden çağırdınız kadını orasını anlayamadım uzak bir yerden mi
siz gidip alsaydınız keşke.. belki yaşça büyükse buna kızmıştır..
Benden 6 yas abisinden 16 yas kucuk. Uzak degil okulla ev arasi 10 dk :) bana gelemeyecegim dedi bende tamam sorun degil dedim. Baktim sabah gelmis megerse esim aramis o da ben arattim sanmis. Karakter olarak boyle biri. Ne yapsam yaranamadim en basindan beri. Saygisiz ukala.. kafasi atsa hemen cemkiren bir tip. Bizim alma durumumuz yoktu bebek var evde amcalari var kanser ustalar var. Zaten kendi teklif etti ben ilgilenirim parka ineriz falan diye yoksa ben kimseye minnet etmem.. garip tipler anlayacaginiz. Anne konusuna da savunmaya gecmesi normal ama ben arkadas gibi goruyorum onlari hic ustunlum yengelik falan taslamadim. Hizmet hurmet beklemedim. Annesini incitmeden uyarabilit diye dusundum

Hatayı en başta yakınlık göstererek yapıyorsun. Uzak tut kendini, daha da değerlenirsin.
Benim de görümcem çok fena, bende yaptıklarının hepsini abisine anlattım, ve bu sebeplerden ötürü uzak duracağım dedim.. Anlayışla karşıladı. Seni üzenleri, kendinden uzaklaştır:KK68:

Cocugu nasil tek basina baska evdr uyutuyorsunuz? :KK57::KK57::KK57:
Ben bundan baska bir sorun gormedim.
Evde yokken evime baskalarinin girmesini ben de istemem.
Haha olur mu tekbasina :) amcasi kanser bziim evde esiyle. Esim ustalarin basindayken o orda yatar bende onun hanimiyla cocukla yanlarinda dururum uyursa onlar yaninda kalir bende aralarda eve gecer ustalara bakarim diyordum. Yoksa yalniz birakir miyim Allah korusunnnn. Ya ayrica ev ogrenci evi,esas evi ilcede. Hem kendi teklif etti ben bir sey istemedim ki. Ben evde olmayinca gorumceler kaynanalar ususuyorlar benim eve ben kimseye bir sey demiyorum valla bende oyle yapayim o zaman.

kaynananiz dedikleri ne adar aptalca olsada bence bunlari görümcenize anlatmicaktiniz. Ya kendiniz kv ile konuscaktiniz yada gidip kocaniza anlaticaktiniz. Görümceniz bunu yanlis algilayip annemi bana kötülüyor gibi birseyler düsünmüstür ...
Kac yasinda görümceniz?

Yav boyle baslik yazmissin allah korusun cinayete filan kurban gider, sizin ustunuze kalir mazallah..:KK17:

Gazetelerde "gelinleri kk isimli sitenin uyesi olup, cinayetle ilgili konu actigi soylenmekte, birinci supheli olarak tutuklandi":KK17:

Allah korusun..Ben tirstim..:KK48:

Haha olur mu tekbasina :) amcasi kanser bziim evde esiyle. Esim ustalarin basindayken o orda yatar bende onun hanimiyla cocukla yanlarinda dururum uyursa onlar yaninda kalir bende aralarda eve gecer ustalara bakarim diyordum. Yoksa yalniz birakir miyim Allah korusunnnn

Himm simdi anladim.
Bence takmayin insanlari.
Mumkun oldugunca da muhabbet etmeyin, bi sey istemeyin ki size tuhaf hareketlerde bulunmasinlar..

Yav boyle baslik yazmissin allah korusun cinayete filan kurban gider, sizin ustunuze kalir mazallah..:KK17:

Gazetelerde "gelinleri kk isimli sitenin uyesi olup, cinayetle ilgili konu actigi soylenmekte, birinci supheli olarak tutuklandi":KK17:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Saygi gosterirsiniz gorumce ve kaynanaya onun disinda yapacaginiz bir sey yok.
Acıkmistir yemek goturdum yok cani sıkkın tatli yaptim. Size ne kardes ne gerek var zorla gozune iyi gorunmeye calismaya. Kocaman kiz aciksa yemeginide yer tatlisinida.
Bence hic uzerine dusmeyin ilgide gostermeyin. Boyle nezaketli yaklasimlar artik ters tepiyor insanlarda.

Benden 6 yas abisinden 16 yas kucuk. Uzak degil okulla ev arasi 10 dk :) bana gelemeyecegim dedi bende tamam sorun degil dedim. Baktim sabah gelmis megerse esim aramis o da ben arattim sanmis. Karakter olarak boyle biri. Ne yapsam yaranamadim en basindan beri. Saygisiz ukala.. kafasi atsa hemen cemkiren bir tip. Bizim alma durumumuz yoktu bebek var evde amcalari var kanser ustalar var. Zaten kendi teklif etti ben ilgilenirim parka ineriz falan diye yoksa ben kimseye minnet etmem.. garip tipler anlayacaginiz. Anne konusuna da savunmaya gecmesi normal ama ben arkadas gibi goruyorum onlari hic ustunlum yengelik falan taslamadim. Hizmet hurmet beklemedim. Annesini incitmeden uyarabilit diye dusundum
o zaman boşverin bir daha tatlı falan yapmayın
kötü soğuk da olmayın ama mesafeli olun bundan sonra
yaranılmayacak demek ki

kaynananiz dedikleri ne adar aptalca olsada bence bunlari görümcenize anlatmicaktiniz. Ya kendiniz kv ile konuscaktiniz yada gidip kocaniza anlaticaktiniz. Görümceniz bunu yanlis algilayip annemi bana kötülüyor gibi birseyler düsünmüstür ...
Kac yasinda görümceniz?
21-22 yasinda. Evet hata ettim soylemekle..

Hahaha ay ne guldum ya hakkaten simdi bende korktum :)))

X